Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

What Lies Beneath epizódba a betekintés

ápr 01, 2018
Dee

A múltkori részhez kimaradt a spoilertv által megosztott betekintés az epizódba, itt leírják mire is számítsunk a folytatásban. Elhoztam nektek ezt most magyarul, tudom még vannak felétek tartozásaim, de igyekszem velük. Akkor olvasd tovább, ha nem bánod, hogy spoilerekbe futsz. 

A halandóságról szóló epizódban  szembenézünk a démonainkkal is, néhány fő karakterünk belenéz a nyúl üregébe a válaszokért. A What Lies Beneath rész sokkoló dolgokat tartalmaz, amit a nézők nem láthattak előre, közben a fő történetszálon is előrehaladás lesz és a fő párosainknak is.

 

A What Lies Beneath mélyebben vizsgálja a bagoly kilétét. A múlt héten láthattuk, hogy Lilith terve egyenlőre kudarcba fulladt Magnus és Alecnek köszönhetően, de sajnos a főszereplők nem tudják, hogy az ő fenyegetése, honnan is jön és hogy milyen erőteljes is vagy, hogy milyen kapcsolatba áll a bagollyal. Jace-nek még mindig látomásai vannak Jonathannal, fáradnak az Árnyvadászok is a bagoly utáni nyomozásba és Clary aggódik a fiúért. Eközben Luke és Ollie saját nyomozásba kezdenek a New York-i Rendőr kapitányságon, ahol Ollie a saját módján értelmezi az Alvilágiakat, amik a mondén gyilkosságok mögött állhatnak. Jace elemzi a meglévő bizonyítékokat és ez egy másik mondén gyilkossághoz vezeti őket egy közeli éjszakai klubba, ahol Jace és Izzy is ismerős arcokkal találkoznak.

Az epizód másik fő vonalában, Maryse meglepi Alecet, Izzyt és Jacet. Amikor a rettegésük előjön Maryse régi viselkedése miatt, Magnus felajánlja lakását és vendéglátói készségeit, hogy az estét gördülékennyé tegye. A bagoly utána nyomozás miatt, Jace-nek le kell mondania a családi vacsoráról és Clary aggodalmának köszönhetően Jace mellé szegődnek Izzyvel a megfigyelésre, így csak Alec, Magnus és Maryse maradnak a vacsorán. Ami egy kedves családi vacsorának indul, de ez rosszabbra fordul mivel Maryse olyan hírekkel szolgál, ami hatással lesz az egész Lightwood családra.
Ezalatt, Simon és Maia a lehetőségeiket veszik számba, amikor információkat kezdenek gyűjteni Simon jelöléséről a homlokán és több forrásból is próbálnak rájönni mi lehet ez.

 

Főbb érdekességek:
– Egy karakter váratlanul benyomást tesz valakira
– Van egy kis jelenet egy kis vérrel fűszerezve
– Izzy hihetetlenül erős.
– Két szó: Csavar és Befejezés
– Tudod, van valaki akire emlékeztetsz