Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Clary bekerült a démonok világába,mert elrabolták az édesanyját.Clary-nek a titokzatos Jace-re és Árnyvadász társaira,Izzyre és Alecre kell számítani,hogy elnavigálják ebbe az új sötét világba.Legjobb barátjával Simon-nal,Clary belecsöppen a tündérek,boszorkánymesterek,vámpírok és vérfarkasok világába,ahol ezeknek a furcsa lények társaságába kell megtalálnia édesanyját.Semmi sem az aminek látszik,beleértve a család közeli barátját Luke-ot is,aki többet tud mint el is árul.
Első évad: Shadowhunters
Epizód cím: 1×01 – The Mortal Cup
Annak tudatában,hogy Valentine él és keresi a Végzet kelyhét,az Intézet magasfokú felkészültségben van.Miközben nem akarnak időt veszíteni Jace akcióba lendül és kitalálja,hogyan szabadítsák fel Clary emlékeit,mivel Jocelynt és a Végzet Kelyhét is meg kell találniuk.Sajnos Clary emlékeit blokkolták így nem sokat tud segíteni a csapatnak.Így csak egy lehetősége maradt Clarynek,Jacenek,Alecnek és Izzynek el kell menni a Csontvárosba és Clarynek szembe kell nézni a Néma testvérekkel. Luke addig folytatja a keresést Clary után,Simon pedig próbál megbékélni legjobb barátja új életével.
Epizód cím: 1×02 – The Descent Into Hell is Easy
Mivel Simont fogságban tartják a DuMort Hotelben,ezért Clary könyörög Jacenek,Alecnek és Izzynek,hogy segítsenek neki megmenteni a legjobb barátját.Amíg a csapat felkészül az akcióra,addig Jace Clarynek segít többet megtudni az Árnyvadászokról.Izzy a kedvenc tündéréhez fordul,Alec pedig Jace-t kezdi faggatni az indítékairól és a helyéről a kapcsolatukban. Ezalatt az ijedt Simon nagyon közeli kapcsolatba kerül Camille-lal a vámpírklán vezetőjével.
Epizód cím: 1×03 – Dead Man’s Party
Miután találtak egy nyomot arra vonatkozóan,hogy visszaszerezzék Clary emlékeit,felkeresik a Brooklyni boszorkánymestert,Magnus Banet.Valentine elől bújkál a többi boszorkánymesterrel Magnus is és a csapatnak egy olyan ajánlattal kell előcsalogatni,amit nem tud visszautasítani – egy gyilkos partival,és valami nagyon nagyon értékes dologgal.Az érzelmek a tetőfokra hágnak amikor találkoznak Magnusszal Clary emlékei miatt. Eközben Simon az Alvilágiak találkozása után,nem találja önmagát.
Epizód cím: 1×04 – Rising Hell
A feszültség fokozódik Alec és Clary között,mert nem tudják mi lenne a legjobb mód Valentine levadászására.De mikor Jacet és Izzyt elküldik egy külön küldetésre,hogy találkozzanak a tündérekkel,felbukkan Marysa Lightwood és Alecnek kell tartania a hátát és vigyáznia Claryre,mindkettőjük bosszúságára.Amint visszatért a városba az anyja,Clary szabályokat szeg meg és Alec próbálja betartani a Klávé szabályait,miközben Jacenek tett ígéretét is. Eközben a New York-i vérfarkasklán elkezdi keresni Claryt és a Végzet kelyhét.
Epizód cím: 1×05 – Moo Shu to Go
Lukenak szüksége van Clary,Jace és Simon segítségére,hogy elvigyék Magnushoz annak reményében,hogy megmenti az életét.Egyrészt ott van Valentine története,hogyan is lett gonosz,másrészt pedig Jocelyn és Luke múltját is feledik annak reményében,hogy Clary meg tudja mi is történt a Végzet Kelyhével. Eközben Alec és Izzy próbálják a családi nevük régi hírét visszaállítani a Klávé szemében.
Epizód cím: 1×06 – Of Man and Angels
Miután együtt keresik a nyomokat,hogy hol rejtette el anyja a Végzet Kelyhét,Jace,Clary,Alec és Isabelle számára ketyeg az óra,hogy mindenki előtt megtalálják a megfelelő búvóhelyet.De a démonok és az Alvilágiak ébersége miatt a kehely megszerzése nem lesz olyan könnyű,mint gondolták.Miközben Simon tünetei egyre kevésbé bíztatóak,attól fél,hogy vámpírrá fog alakulni.
Epizód cím: 1×07 – Major Arcana
Miután elterjed a híre Alec,Jace és Isabelle “rendszeren kívüli tevékenységüknek” Claryvel a Klávé egy képviselőt küldött,aki megfigyeli a Lightwood testvéreket,hogyan vezetik a New York-i Intézetet.A Klávé képviselője megérkezik és világos neki,hogy mennyi bajt kavarnak a Lightwoodok.Eközben Clarynek egy sorsdöntő dologgal kell szembenéznie.
Epizód cím: 1×08 – Bad Blood
A támadás után a Klávé és az Intézet figyelmeztetést kap,és foglyokat ejtenek,hogy választ kapjanak a kérdéseikre.Lydia nyers felhívást intéz a tündérekhez,Isabelle,Jace és Clary attól tartanak,hogy ez a döntés végzetes lehet,ráadásul nem jó módja annak,hogy legyőzzék Valentinet.Mivel nem marad választásuk,ezért a trió drasztikus lépéseket tesz,azért hogy megállítsák a negatív kimenetelét a dolgoknak.Eközben Simon új helyzetével próbál megbirkózni,amíg Alec érzelmileg maga alatt van az Intézetben történtek miatt.
Epizód cím: 1×09 – Rise Up
Clary és Jace kapnak egy tippet Meliorntól,hogy hogyan jutnak el Valentinehoz,ehhez egy másik dimenzió kell átmenniük,viszont csak Clary léphet át ebbe a világba a portálon keresztül.A mi Clarynk egy alternatív világban találja magát,ahol nincsenek démonok és semmiféle veszély nem leselkedik rájuk,így az Árnyvadászokra sincs szükség.Miközben rájön,hogy ez az élet amire mindig is vágyott,ezért Clarynek gyorsan kell cselekednie,ha nem akar ebben az alternatív világban ragadni.Ezalatt Isabellenek és Alecnek szembe kell nézniük egy démontámadás következményeivel.
Epizód cím: 1×10 – This World Inverted
Miután Valentineról érdekes információt kapnak egy furcsa szövetségestől,Clary,Jace és Luke egy terven dolgozik,hogy hogyan tudnák megmenteni Jocelynt.A küldetés teljesítése szinte lehetetetlen,de hármójukat semmi sem állíthatja meg,hogy megmentsék Jocelynt és örökre kiiktassák Valentinet.Közben Herondale inkvízitor érkezik az Intézetbe Isabellehez,aki ellen pert indítottak,Alec Magnustól kér segítséget.
Epizód cím: 1×11 – Blood Calls to Blood
Az Intézetben javában zajlanak az előkészületek Alec és Lydia esküvőjére.Lydia az utolsó simításokat végzi a ruháján és az esküvői dekoráción,Isabelle eközben azon agyal,hogy összehozzon bátyjának egy hagyományos legénybúcsút – akár tetszik a férfinak,akár nem.A nagy ünneplés sok ember viszonyát változtatja meg.Alec két dologgal küzd – az esküvő ami élete legnagyobb napja,és azzal,hogy a parabatai testvére mellette legyen,de Jaceszel még mindig hadilábon állnak.Alec küzd a Magnus iránti érzelmeivel is,főleg hogy a boszorkánymester sem akarja elveszíteni őt.
Epizód cím: 1×12 – Malec
Jace,aki még mindig nem tért magához a történtek után,első számú feladatként tartja számon Valentine levadászását,habár még mindig küszködik az ellentmondásos érzelmeivel.Reménykedik benne,hogy megtalálja a módot,hogy megállítsa Valentinet,mielőtt még késő lenne,közben Clarynek és Simonnak ki kell találniuk,hogyan ébresszék fel Jocelynt a kómából.Azonban a varázslatot csak az Alvilágiakkal kötött békeszerződés képes visszafordítani – Simon kapcsolata Raphaellel és a vámpírklánnal.Eközben Alecnek a döntésének következményével kell foglalkoznia és hogy ez a választás mit jelent a jövőjére nézve.
Epizód cím: 1×13 – Morning Star
 Első évad összes epizód letöltése  Első évad összes epizódjához a magyar felirat