Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Thy Soul Instructed Betekintés

ápr 09, 2018
Dee

Lefordítottam nektek az eheti epizód betekintését,amit mint mindig a spoilertv tett közzé az oldalán. Mi időzónánk szerint szerda hajnalba érkezik az új rész, Amerikában pedig holnap este 8-kor. Ha nem akarsz előre fontos információkat megtudni a részről, akkor ne olvass tovább!

spoilerveszély!

 

Ebben az epizódban az erőről és a befolyásról lesz szó, amivel az emberek körülveszik magukat és a titkok hatásáról, a Thy Soul Instructed parabatai pillanatokat ígér, bizonyos karaktereket dráma fenyeget és jó pár válasz lehetőség is adódik a főszálon és az érdekes mellékszálon is.

A Thy Soul Instructed epizód Jace és Lilith közötti kapcsolatot vizsgálja tovább, és bemutatja a hatalmát a srác felett. Clary egyre jobban aggüdik a viselkedése miatt, de Jace-nek nincs magyarázata a kiesett időre. Ebből kiindulva, Clary hagyja aludni Jacet, megpróbálja eloszlatni a többiek aggodalmát és átveszi Jace feladatait.
Alec egyre jobban gyanakodik, mi is történ a Lyn-tónál és egyre nagyobb űrt kell kitölteni a fejében, Jace elkezd igazán gondolkozni azon, hogy vajon a Herondale család mentális betegségben szenved és egyetlen emberhez fordulhat, aki képes a múltjával kapcsolatban felvilágosítania.
Clary nagyon támogató így láthatunk néhány megható pillanatot kettőjük között, ahol Jace elmondja egy-két félelmét. Azt is láthatjuk, hogy milyen hatással van a kapcsolatuk ereje Lilith befolyására és ez egy elképesztő rész lesz azoknak, akik a Clace páros rajongói.
Morgant az Intézetben tartották kihallgatása miatt és a válaszok nem annyira kielégítőek, mint remélték, Clary és Izzy egy másik mondén támadást vizsgálnak, habár úgy tűnik, hogy egy vámpír keze áll mögötte. Clary használja a képességét a lekövetésben, Izzy pedig a vámpír kapcsolatainál próbálkozik és megpróbálja beazonosítani, ki áll a nyilvános támadás mögött, amire a NYPD is felfigyelt. Csapatuk közvetlenül Raphaelbe botlik, aki miután elveszítette Heidit, komoly bajba került. Izzy újra láthatta Raphaelt, ami érzelmeket válthatott volna ki belőle, de valóban látszik ebben az évadban a személyes fejlődése miután kitisztult a Yin Fentől.
Közben, miután Luke megkéri, hogy távozzon a Jade Wolfból, Simon új lakást keres és szinte belebotlik valakibe, akinél tökéletes lakást talál tökéletes áron és úgy tűnik igazán jó srác is. Talán Simon nem hallott még róla ‘túl álomszerű, hogy igaz legyen.’
Ebben az epizódban az erőről és a befolyásról lesz szó, amivel az emberek körülveszik magukat és a titkok hatásáról, a Thy Soul Instructed parabatai pillanatokat ígér, bizonyos karaktereket dráma fenyeget és jó pár válasz lehetőség a főszálon és az érdekes mellékszálon is.

 

– Az egyik karakter arra ösztönöz egy másikat, hogy tegyen valamit aminek rossz következményei lesznek.
– Charlie úgy tűnik bejön Izzynek, de vezet ez bárhova is?
– Egy karakter ultimátumot ad.
– Két olyan szereplő akik még eddig nem találkoztak egy jeleneten osztoznak.
– ‘Nem hagyom el az embereket, akikkel törődök.’