Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Stronger Than Heaven Betekintés

ápr 17, 2018
Dee

Sikerült végre elhoznom nektek a mai epizód betekintőjét. Tudom épphogy idejében fordítottam le nektek és tettem ki, de még mivel csak Amerikában ma este 8-kor jelenik meg, nálunk holnap hajnali 1-kor, úgy érzem még nem késtem el vele. Ez is spoilert tartalmaz a Stronger Than Heaven epizódból, de aki szívesen olvasná el így is, az kattintson a folytatásra!

spoilerveszély!

A 3A felénél a Stronger Than Heaven elválaszthat néhány főkaraktert egymástól, hogy előrelépjen a főcselekményszál az évadban, arra összpontosítva, hogy megtalálja a bátorságot a problémák rendbehozására az életedben és azoknak a következményeknek, amiket a titkok rejtenek.

 

A Stronger Than Heaven epizódban, Jace még mindig szenved az feltámasztás hatásaitól a tavalyi évadból, részt vesz egy kis napközbeni ivászaton a Hunter’s Moonban. Simon, aki próbálja újraszervezni a koncertjét, amit valaki eltörölt (habár az nem ő volt), felbukkanik Jace és elmagyarázza jelenlegi helyzetét neki, ami odáig megy, hogy Jace segít neki. Jace lecsekkolja Simon új lakását és azonnal gyanakodni kezd, mind a tökéletes dekoráció miatt és mind azt hogyan jutott el ide. Valamivel nem számol és Jace határozottan nem a legnagyobb rajongója Kyle-nak. Az epizódban Jace azt is megvizsgálja, hogy hogyan kaphatna segítséget a problémáira, amik vannak neki, de Clary és Alec nincsenek elragadtatva az ötleteitől.

Az eheti részben, Clary és Luke elmennek Cleophas-hoz, hogy egy másik opciót mérlegeljenek Jace megmentése érdekében. Clary tisztázza Luke-kal mi is történt a Lyn-tónál és ő beleegyezik abba, hogy segítsen miután látja, hogy Clarynek milyen bűntudata van emiatt. Az epizód eseményei magukba foglalják az egyfajta kísérletezést, amik végül felhívják a figyelmet egy erőteljesebb hatalomra és több karaktert is veszélybe sodornak ezáltal.
Máshol közben, Magnus kinyit egy fekete dobozt, amit a lakásban tart és ami felkelti Alec kíváncsiságát is. Az eheti epizódban még felmerül az a téma is, hogy összeköltözzenek-e, amik odavezetnek, hogy beszélniük kell az együtt töltött idejükről és belemélyednek még nagyobb vitákba is Magnus romantikus múltjával kapcsolatban és néhány nagyobb különbséget is felfed kettőjük között. Már a 2.évad alatti első randijukon is láthattuk ezt ( és még az 1.évadban is), de kissé meglepő, hogy eddig ejtették a dolgot a rendezők és most üti fel a fejét a baj.
Eközben Lilith miután találkozott Magnusszal kieszel egy tervet arra, hogy Jacet hogyan irányítsa továbbra is, ami a szeretteit is veszélybe sodorhatja a fiúnak.

A 3A felénél a Stronger Than Heaven elválaszthat néhány főkaraktert egymástól, hogy előrelépjen a főcselekményszál az évadban, arra összpontosítva, hogy megtalálja a bátorságot a problémák rendbehozására az életedben és azoknak a következményeknek, amiket a titkok rejtenek.

És ezzel a néhány fejtörővel hagylak itt titeket a következő epizódig:
– Izzy Ligthwoodnak lesz egy harci jelenete!
– Lilith végzett Magnus felkutatásával.
– Alec-nek lesz egy jelenete egy Árnyvadásszal, ami kiemeli az erejét.
– Egy karakter valami olyat csinál, aminek súlyos következményei lesznek.
– Nem egy elvégzendő feladat vagyok!