Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Személyes képek és Betekintés a 6.epizódba

ápr 23, 2018
Dee

Találtam Katherine McNamaráról szám szerint 2 képet, amit tegnap osztott meg közösségi oldalain, sajnos nagyon el van tűnve színésznőnk, még jelentősebb eseményen idén nem jelent meg, de ez annak az oka lehet, hogy még tart a forgatás, az biztos, hogy a Június és Július is mozgalmas lesz, mert megjelenik a találkozókon is. Kiderült, hogy június 9.-én és 10.-én az Oz Comic Conon fog részt venni Ausztráliában. Egyenlőre más színészről nem tudok, de a mi színésznőnk biztosan ott lesz!

A képeken Chai-jal és Albertoval láthatjuk Katherinet. Elhoztam a holnapi epizód betekintőjét, amit a cikkben olvashattok tovább, ha nem zavar, hogy spoilert olvastok!

   

spoilerveszély!

A heti epizódban, Heidi közelebb jut ahhoz, hogy kitalálja mi teszi boldoggá a teremtőjét. Amint rátalált, meg van róla győződve, hogy együtt kell lenniük és családot alkotni, de Simon boldog a kapcsolatában és csak véletlenül változtatta át Heidit, így ő nem akarja ezt. Felajánlja a segítségét és a tanácsait, de Heidi többet akar és a megszállottsága hamar átfordul veszélyessé és puszitóvá. Szüksége van Simonra így minden lehetséges kapcsolat fenyegetését elpusztítja, ideértve Izzyvel lévő kapcsolatát is. Simonnak valamit tennie kell Heidivel, különösen akkor, ha veszélybe sodorja az életébe lévő embereket, név szerint Maiat és Izzyt, de ha ezt választja a jövőben visszafelé is elsülhet a dolog, ha nem vigyáz.

Közben, Maryse visszatér a városba és a családjával veszi körbe magát, hogy egy kicsit visszatérjen a normálisba az élete. Izzy azt javasolja, hogy menjenek este a Hunter’s Moonba, ahol kicsit máshogy alakulnak a dolgok és a tökéletes estéről, amiben reménykedett más lesz,a hogy a családjának másik felére is kiterjeszti a meghívást és amikor váratlan vendégek is felbukkannak. Magnus és Alec között folytatódnak a kérdések és Magnus egyéb szolgálatai vezetik Alecet oda, hogy igyon és egy új baráttól kérjen tanácsokat.
Lilith adott egy elixírt Jacenek, ami tényleg bevált? Jace határozottan furcsán viselkedik és Clary észre is veszi ezt, de ez olyan amit most a következő részekben láthatunk. Clary Magnushoz fordul segítségért abban, hogy megtalálja a baglyot, de a vizsgálat során felfedett információk rávilágítanak arra, hogy Jace mennyit árult el eddig. Clary megpróbál Jaceszel beszélni, de lerázza a lányt és ő kifejeti a kapcsolatuk iránt az aggodalmait a jövőre nézve, amivel Magnus kicsit tud azonosulni. Clary mindent megtesz, hogy ebben az évadban segítsen Jacenek és én remélem, hogy kifizetődik az erőlködése, mert sokat tesz érte és akár ő maga is veszélybe kerülhet. A baj nem áll távolt tőle és ez még mindig így lesz ebben az epizódban is.

A Window Into An Empty Room részben a főbb szereplőkre koncentrálnak, miközben a főbb cselekményszálak is előrébb haladnak és bemutatja, hogy milyen hatással lehetnek a kommunikáció különböző szintjei a kapcsolatokra. Számos karaker szenved a korábbi akciók és a szeretteikért tett cselekedeteik következményeitől, amik a 3A további részeiben is érezhetőek lesznek, mind magánjellegűek és közösségileg is érezhető lesz.

És itt van egy-két betekintés, amivel itt hagylak benneteket Keddig:
– Bemutatunk a könyvből egy karaktert, akiből jó szövetséges válhat mind az Árnyvadászoknak/ és a visszatérő karaktereknek is a jövőben.
– A szikrák csak úgy repkednek két karakter között és ami plátóiként kezdődött az átfordulhat romantikussá a jövőben.
– Bemutatunk olyan identitást, ami megváltoztathatja a kapcsolatokat.
– Láthatjuk Jace új képesséeit és trükkjeit.
– Még mindig te vagy, még mindig erős és bátor és gyönyörű.