Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Elle Magazine Interjú

máj 18, 2018
Dee

A napokban úgy tűnik interjúkkal árasztanak el minket, mondjuk nem bánom mivel tudok hozni híreket Katherine McNamaráról

Tegnap és ma befejeztem a TvInsider-nek és a TvLine-nak adott interjúk fordítását, most az Elle Magazine-nak adott interjúját fordítottam le, amihez szintén videó is van. Katherine rengeteg részletet elárul a folytatásról és persze a félévadzáróba is ad egy kis betekintést, továbbá elárul egy-két részletet arról, hogy hogyan is másznak majd ki a bajból. 

 

Szóval most már halott vagy.
Halott vagyok. Ez az én nyilatkozatom – Végeztem a Shadowhuntersben és végleg kiírtak a sorozatból. (Nevet) Nem, nem, nem, egyáltalán nincs így.

Feltételezem – Edomban vagy ugye?
K: Nem vagyok Edomban, de valahol olyan helyen, amire nem számítanál.

 

Ezenfelül, Jace visszatért és Simon még mindig napjáró, de az anyukája úgy hiszi, hogy halott…
K: Olvastam ezt a jelenetet és sírtam, mert tudom, hogy Albert mit fog csinálni és hallom is hogy csinálja. Valaki, aki olvasta a már a könyveket, ez a legszívszorítóbb dolog, ami a könyvekben is megtörtént. Ahogy Heidi karakterét behozták és létrehozták a történetét az elképesztő, de olyan szívbemarkoló is. Nem tudom ezt kezelni. Azzal sem tudok mit kezdeni, amikor Alberto érzelmes kamera előtt, mert annyira megindító. Amikor a karaktereink szakítottak, sokkal többet sírtam miatta, mint magam miatt, mert így látni őt, borzalmas volt.

 

Imádtam a kapcsolatotokat, mert Simon megnevettette Claryt.
K: Simon és Clary kapcsolata, barátsága olyan mint Alberto és az én barátságom. Az első nap óta, mi egymásra hangolódtunk és úgy gondolom ezért vált Simon és Clary a különleges rajongóink kedvenc baráti párjává a sorozatban. Látnotok kell azta melegséget és kényelmet és mi ezért küzdöttünk, hogy fel tudjuk építeni a karaktereink között ezt az egész életükben legjobb barátok voltunk kapcsolatot. De már nem igazán látom őt. Azután, hogy a karaktereink szétmentek, különböző utakon vagyunk és sosem látom. Ezért volt a finálé annyira jó – végre kaptunk egy kis közös barátság helyreállító pillanatot.

 

Ő volt az első, akit hívtál, amikor haldokoltál az autón.
K: Igen, amikor a barátod ledob a tetőről, ki mást is hívhatnék? Simont.

 

Az ex-barátodat/legjobb barátodat.
K: Az én ex-barátomat. Clary, ha úgy vesszük, akkor a ‘bonyolult’ jön nála a szóba a kapcsolatoknál – vagy a ‘túl bonyolult’, Nem tudom. Túl sok minden történik.

 

Oké, tudnál tisztázni két dolgot a kedvemért? Először, az idővonalat. Magnus azt mondta, hogy 2 hónapja járnak Aleckel. Ez azt jelenti Simon nagyon komolyan vette Claryt és Maiat is ebben az idősíkban. És Clary Simonnal és Jaceszel. Hogyan?
K: Amikor élet-halál kérdéssel nézel szembe ezekkel az emberekkel és rájuk bízod az életedet és meg kell bennünk bíznod, akkor olyan kötelékek alakulnak ki, amik erősebbek, mint amik a mindennapjaidban lennének, mert hatalmasak a tétek és az érzelmek felfokozottak itt. Nagyon érdekes a kronológiai idővonalra gondolni a sorozatnál, mert az egész sorozat csak 80 napból állt. Clary születésnapja augusztus végén lesz a könyvek szerint és így a 18.epizód a harmadik évadban Halloweenre esik, szóval ez talán nyújt egy kis áttekintést…ez az amikor engem otthon ért a csapás.

 

És most, hogy Jace már többé nem a bagoly, de még hat nála Magnus elíxirje, ő újra szerelmes lesz Clarybe?
K: Úgy gondolom, ami a 10.epizódban történik, amikor Magnus csinálja azt a dolgot és visszahozza Jacet, az olyan mint egy teljes visszaállítás. A bájital már kifejtette a teljes hatását Jaceben, ezért dobta le Claryt a tetőről, de Magnis ezt is vissza tudta fordítani. Szóval Magnus csak egy varázslatos gyógyító.

 

Többé már nem.
K: Tudom. Ha a rajongók reakciója olyan lesz mint az enyém, amikor először olvastam a forgatókönyvet, akkor az eléggé…szenvedélyes lesz.

 

Ez egy újabb eltérés a könyvtől.
K: Hatalmas eltérés, de azt hiszem ez igazán érdekes és őszínte lett, mert van egy nagy hatalommal bíró embered, aki hirtelen ott áll és semmije nincs és így meg van az erő, hogy fejlődjön, továbblépjen: Mi legyen most? Hogyan éljek nélküle?

 

Szóval melyik a kedvenc kapcsolatod a sorozatban?
K: Imádom Malecet. Ki ne szeretné a Malec párost? Szeretnünk kell.

 

Mit gondolsz, most hogy Magnus elveszítette az erejét ez hatással lesz rá és az Aleckel való kapcsolatára?
K: Nos, ezt majd meglátjuk nem? Mert ki is ő az ereje nélkül?
Van egy kapcsolat, ami úgy gondolom teljesen alul volt értékelve idáig, amiből idén egy kicsit láthattál és az Alec és Clary kapcsolata. Mindig is szerettem a barátságukat, mert ugyanazokat a dolgokat akarják. Mindketten szeretik Jacet és mindketten a helyes dolgot akarják tenni, de ők különböző utakon mennek, mert így nevelték őket. Úgy érzem ezen a ponton már tisztelettel vannak egymás iránt és megtanulták hogyan legyenek bajtársak a különbségek ellenére. Azt hiszem egyikük sem vallaná be, hogy törődnek egymással, ezért is szeretném látni még ahogy fejlődik a barátságuk – számomra ez nagyon érdekes.

 

Alberto sok dalt adott elő a sorozatban a koncertjein, de a 2. évad fináléjának a te dalod az ‘Ember’ volt a fődala. Szeretnél több időt szakítani a zenei karrieredre?
K: Amikor 20 epizódot kell leforgatni egy évadhoz, így elég nehéz időt találni az edzések és az éjszakai forgatások között. Alberto fantasztikus utazást vitt véghez a karakterével, aki énekel a sorozatban és ez olyan elképesztő, mert ő olyan tehetséges. Én vagyok a legnagyobb rajongója a Rock Solid Panda-nak a világon.
Nagyon sok dal van a tarsolyomban csak szükségem van időre, hogy befejezzem és megjelenjenek. Minden más szemszögből a karrieremet illeti, olyan karaktert alakítok, akit más alkotott meg és ezen keresztül szerzek tapasztalatokat. De a zenémmel esélyem van hogy saját magamat mutassam meg és beletegyem magamat, magamból egy kis darabot, a sebezhetőségemből.