Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Személyes képek és érdekességek

szept 25, 2018
Dee

Katherine McNamara a napokban posztolt egy köszönő videót, ahol megköszönni a támogatást, amit kap és kapott eddig. Izgatott az új sorozat miatti szerepe miatt, az Arrowban és várja, hogy végre mi is láthassuk a Shadowhunters 3B-t. 

 

Sziasztok angyalkáim, van egy kis időm így szeretném megköszönni a gratulációkat és a szeretetet ebben az új környezetbe. Izgatott vagyok, hogy egy új világba ugorhatok fejest és vendégszereplőként láthattok. De ne féljetek a Shadowhunters 3B még mindig folyamatban van, 12 ütős epizóddal és alig várom, hogy láthassátok. A legjobb csapattal dolgozhattam a sorozatnál, és igazán szeretlek bennetek srácok és mindig a részem lesz az Árnyvilág. Szóval köszönöm a támogatásotokat a Shadowhuntersben és minden más miatt, ami még vár rám. Jó dolgok történnek és sok minden jön még. Köszönöm szépen angyalkáim.

A napokban pedig a Peoples Choice Awards-ra felkerült Katherine McNamara neve is az idei év legjobb tv-sorozat színésznő kategóriájában, korábban már említettem, hogy a Shadowhuntersre is lehet szavazni az idei év legjobb sci-fi/fantasy sorozat kategóriában. Szavazzatok ITT a színésznőre, ITT pedig a sorozatra. 

 

   

Van egy videó, ahol Katherine a legkínosabb eseteiről számol be a Seventeen magazinnak. 

 

Legkínosabb randi?

K: Valószínűleg az én hibám volt. Elvitt kajálni és túl sokat ettem. Egy kicsit elálmosodtam, elmentünk moziba és elaludtam közbe.

Legkínosabb első csók?

K: Az első csókom igazán kínos volt. Nagyon fiatal és kicsi voltam, talán 14-15 lehettem, éjfél volt, úgy voltam vele az első csókom biztos nagyon romantikus lesz, erre oké csókolóztunk, király, de azért aranyos volt.

Legnagyobb vörös szőnyeges baki?

K: Siettem egy eseményre, beugrottam az autóba és az egész hátulja a ruhámnak felszakadt.

Mi volt a legkínosabb dolog, amit egy tömeg előtt csináltál?

K: Talán az a legkínosabb, hogy állandóan megbotlok.

Legkínosabb pillanat a Shadowhunters forgatásán?

K: Épp forgattunk egy jelenetet és sétáltam, majd egyszer csak a földön találtam magam.

Legkínosabb pillanat egy meghallgatás alatt?

K: Nagyon izgatott voltam és motivált a Shadowhunters meghallgatásán, és amikor sétáltam volna ki, amikor befejeztem az előadásom, belesétáltam a falba.

Legviccesebb pillanat a Fosters forgatásán?

K: Az én karakterem teljesen átlagos volt, tele gyűrűvel és amikor a nyári tábor jelenetet vettük fel, leesett a gyűrűm és nem találtam, majd végül rátaláltam a földön.

Legkínosabb pillanat ami egy fellépésen történt?

K: Kigurult a zsebemből az alma és oda kellett érte mennem.

Iskolai kép horror történet?

K: Gyerekként szerettem öltözködni a nagy eseményekre. Egyszer teljesen pinkbe öltöztem.