Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

MCM Comic Con London 2.-3.nap

nov 04, 2018
Dee

Katherine McNamara részt vett Október 27.-én és 28.-án az MCM ComicCon-on Londonba, Emeraude Toubiaval, Jade Hassounéval, Alberto Rosedendel és Chai Hansennel.

   

Először a színészek autogramot osztogattak, amikor odaértek a rendezvényre 2.napja tartó ComicCon-ra.

   

Utána egy negyedórás panel következett, amiről csak twitteren találtam videókat és az eseményről is inkább rövidebbeket találtam, ezeket vágtam össze nektek.

   

A 2.nap és 3. nap végén lehetett fényképezkedni a színészekkel, köztük Katherinenel is és sokan éltek is a lehetőséggel. Aranyos és vicces képek készültek róluk.

   

3.nap pedig a ComicCon-on egy sajtótájékoztatón vettek részt, ahol a jövőjükről és a Shadowhuntersről esett szó.

   

Ezután pedig a főszínpadon következett a #SaveShadowhunters Panel, ahol már több szó jutott minden színésznek, mivel 45 perces volt.

 

Katherine McNamara így nyilatkozott a #SaveShadowhunters kampányról:

„A világ annyira kétfelé osztódik. Ahhoz, hogy legyen egy ilyen történet, ami a szeretetről, elfogadásról és a közösségről szóljon, ahol ezek az emberek összefogtak érte az egész világban, barátságok alakultak és közösségek – fantasztikus ezt látni.”

„Még ha nem a sorozatról is beszélünk, hanem például mint a szavazásról. Ez azt mutatja, hogy milyen hatalmas ereje van a fiatalabb generációnak.”

„A szenvedélyüket pozitív összefogásra használják és végső soron ez az, ami fontos. Arról szól, hogy megszavazzák, hogy hogyan akarnak élni.”

Katherine McNamara nem csak erről beszélt, hanem a cosplayekről és elárulta miért is van itt ezen a hétvégén.

 

„Itt vagyok a Shadowhunters színészeivel, beszélgetek a rajongókkal és olyan sok cosplay van és olyan sok ember öltözött be Árnyvadásznak. Olyan jó látni ezeket, lenyűgözőek.”