Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Rövid Interjúk és közösségi média fotók

nov 10, 2018
Dee

Összegyűjtöttem nektek Katherineről pár közösség média oldalakra feltöltött képeket, amik nem HQ minőségűek. Behind The Scenes képeket találtam róla a Shadowhunters forgatásáról és még Halloween-i képeket Echo Kellummal, az Arrow egyik sztárjával. Hol van Walley? rajzfilm szereplőnek öltözött, nálunk ez a mese nem igazán ismert, ez csak Amerikában fut.

   

Katherineről személyes képeket találhattok még a galériában.

   

Elhoztam nektek pár olyan interjút, amik mostanában jelentek meg a színésznőről, de eddig nem volt érkezésem lefordítva elhozni nektek őket. A napokban még valószínűleg több interjú is érkezik. Igyekszem magam utolérni. 

   

Instagram Live Stream videókat tekinthettek meg még a bővebben gombra kattintva. 

Igaz vagy Hamis?

Luke mondja el Clarynek a szülinapján, hogy ő Árnyvadász? – Hamis.

Jace igazi neve Jonathan Christopher? – Igaz. ( Valentine nem igazán volt kreatív a másik gyereke elnevezésekor, ez egy hosszú történet.)

Az elegáns Magnus először csókolózott az első évad 12.epizódjában? – Igaz. ( Ott voltam, tanúskodhatom róla, hogy ez csodálatos volt és Matt, Harry jó munkát végeztek.)

Izzy a vámpír méreg rabjává válik? – Igaz. (Szegény lány. Aldertree…öö Nick egy nagyon szerethető srác, úgyhogy rendben van.)

Luke, Magnus és Simon alvilágiak? – Igaz.

Clary Fray azt mondja, hogy az igaz szerelem nem halhat ki? – Hamis. ( A szeretet erőssé tesz.)

A 3.évadban Jace jön rá a Káin jelére? – Hamis. (A Tündérkirálynő Meliornon keresztül teszi rá Simonra.)

Clary angyalrúna ceremóniája helyet kapott az első évadban? – Hamis. (3.évad első részében volt)

A Néma testvérek az Adamantin Citadellában élnek? – Hamis. ( A Vasnővérek élnek ott, A Néma testvérek a Csontvárosban.)

A Praetor Lupus a vérfarkasok és a vámpírok szövetségesei? – Hamis. (Valamilyen szinten, inkább olyan szponzorfélék, akik segítenek nekik.)

 

És itt van egy videó a színésznőről, ahogy meglepi a rajongókat a People’s Choice büfés kocsijánál és kicsit beszélget is velük.