Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

People’s Choice Awards 2018 Interjúk

nov 15, 2018
Dee

Készült pár interjú a színésznővel, Katherine McNamarával, ahol elmondja mit érez a rajongók támogatása és szeretete iránt a Shadowhunters sorozattal kapcsolatban. Szinte mindegyik interjúban arról beszél, hogy nem sokat árulhat el a jövőbeni projektjéről, az Arrowról és sajnos a Shadowhuntersszel kapcsolatban sem árulhat el nekünk sokat. Hálás nagyon a fandom támogatásáért és, hogy idáig eljuttatták a People’s Choice Awardsra és győztesként távozhat. 

Harry Shum Jr.-rel és a színésznővel az E!News készített interjút, amiben kérdezik őket, hol fognak ünnepelni és mit éreznek a cast többi tagja iránt. Én most itt pár interjút osztok meg és alatta olvashatjátok a interjúkban is elhangzott dolgokat, Katherine szájából. 

 


 

Van rá remény, hogy valaki felkarolja vagy készít egy rebootot belőle?

 

Szeretném örökre Claryt alakítani, ha lehetne és ezekkel az emberekkel dolgozni. Azt kívánom bárcsak velük dolgozhatnék, mert olyanok vagyunk, mint egy család és ez olyan remek. Habár bármi is történik a sorozattal, bár erről nem beszélhetek, nem mondhatok semmit, én nem tudom. Amit elmondhatok, hogy a Shadowhunters rajongótábor nem megy sehova és olyan családot hoztak létre közösségként, ami fennmarad még ha nem is lesz több új rész.

Mi volt a reakciót erre a kampányra?

 

Rengeteg helyen volt hirdetőtábla, Koreában, Times Square-en, Torontoban, buszokon Londonban, repülő a Netflixnél Los Angelesben és egy csomó dolgot tettek még, pénzt gyűjtöttek a Trevor Projectnél 30000 dollárt. A rajongók olyan sokat tettek és annyira szeretik ezt a sorozatot, hogy mindezen végigmentek, ez a legnagyobb ajándék számunkra.

Hogy fog változni Clary és fejlődni a továbbiakban?

 

Jelenleg halott vagyok a sorozatban, szóval amit elmondhatok a robbanás és minden után Lilith lakásán a 10 epizód után, mindenki megváltozik és Clary soha nem lesz ugyanaz az ember és minden amit eddig tudtál a sorozatról és amit a világról tudtál, vagy vártál és nem vártál tőle, itt most bármi megtörténhet. Mind a 12 epizódban benne vagyok, ezt elárulhatom neked. Nem mondhatok mást.

Mit érzel a nyertesként?

 

Ez az egész egy őrület és annyira hálás vagyok, hogy része lehetek ennek a folyamatnak. A rajongók tették ezt lehetővé ezt a sorozatot és ez az egész olyan rendkívüli.

Mit érzel a rajongótábor támogatásával kapcsolatban?

 

A világot jelenti nekem, őszintén. Alázatossá teszi az embert és meglepő dolog, nem vártam, hogy én ma itt leszek…ez a legcsodálatosabb dolog. A rajongók annyira szenvedélyesen törődnek a történettel, amibe szívünket, lelkünket beletettük a készítésnél és megvalósításnál. És itt képviselni őket és szeretetünket fejezzük ki a világuk előtt.

A díj győztesének lenni ez alázatosságra taníthatja az embert a karrierje során. A nők csoportja akiket jelöltek az én személyes hőseim és beletartozni ebbe a csoportba jó érzés.