Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Szavazás eredmény és 2018-as év

jan 10, 2019
Dee

Idén megszavaztátok, hogy az idei év legszebb megjelenése Katherine McNamarának a Fox’s Teen Choice Awardson volt, ahol színésztársaival a Shadowhunters cast tagjaival jelent meg, hogy átvegyék a sorozatnak járó díjat. Így a szavazást lezártával áttekinteném a fontosabb eseményeket és mérföldköveket a színésznő életében, sosem szoktam ilyet csinálni, de úgy gondolom mindig kell lennie egy első alkalomnak.

   

 

Szóval tekintsünk vissza a 2018-as évére:

Az idei év nem volt eseménytelen a színésznő számára, mivel rengeteg minden történt vele, én most nem szedek össze minden eseményt, inkább a nagyobb fordulópontokra tekintenék vissza.

 

A Fox’s Teen Choice Awardson a Legjobb Sci-fi/Fantasy sorozat kategóriában a Shadowhunters nyert augusztusban.

 

Még ebben a hónapban kaszát kapott a Shadowhunters, ahol a színésznő az egyik főszereplőt alakíthatta, Clary Frayt.

Szeptember 22.-én bejelentették, hogy egy új karakter bőrébe bújhat az Arrow – Zöld Íjász sorozatban, mint Maya.

 

A People’s Choice Awardson 3 díjat is bezsebelhettek, a Shadowhunters nyert a Show of 2018 és a kedvenc Bingeworthy Show kategóriában. A színészek közül Katherine McNamara vihette haza a legjobb női sorouzat színésznőnek járó díjat.

 


 

A 2018-as évből sem maradhattak ki a hivatalos fotósorozatok és magazin megjelenések, interjúk. Mivel Katherine egyre ismertebbé válik így egyre többen hívják meg műsoraikba és kérnek tőle interjút vagy készítenek róla képeket.

 

Még mindig a Girl Up mozgalom támogatója és idén is megjelent a #GirlHero rendezvényen, ahol mesélt kicsit arról kiket is támogatnak.