Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Avante Magazin Interjú

jan 19, 2019
Dee

Rengeteg interjúval el vagyok maradva, de most sikerült nektek hoznom egyet, amit még az Avante Magazin készített Katherine McNamarával, de mivel én még csak most bukkantam rá így a 2019-es menüpont alá fog később bekerülni. A napokban még 3 interjúval próbálok végezni, amiket már elkezdtem de nem jutottam a végére. Itt az Avante Magazinba a személyes életéről és a jövőbeni projektjeiről kérdezték Katherinet. 

 

Ha holnap felkelsz az első dolgod, amit mindig is akartál csinálni. Mi lenne az?

Körbeutazni a világot a kedvenc embereimmel és egy végtelen tárhelyes kamerával dokumentálni mindent. Az utazás az én kedvenc időtöltésem – tapasztalat és emlék gyűjtés.

 

Mit árulhatsz el nekünk az új szerepedről a Zöld Íjász sorozatban?

Nem sokat!  Titoktartást fogadtam, de amit elárulhatok nektek az az, hogy Mayat a környezete formálta. Kemény világban nőt fel és a túlélésért merésznek kellett lenni és harcolnia kellett. Nem szabad alábecsülni és összetűzésbe kerülni vele.

Ha Clary nem Jace mellett kötne ki, akkor ki lenne mellette? Simon? Izzy? Maia? Valaki más? Mit gondolsz?

Nehéz megmondani, mert a Shadowhuntersben csak egyszer van igaz szerelem az életükben, Jace a lelkitársa, a másik fele, együtt teljesek csak. Amúgy a kedvedért válaszolok a kérdésre, Maia lenne az. Egyedül azért illene hozzá, mert a dupla randi után ő az egyetlen, akivel nem csókolózott Clary.

 

Mesélsz nekünk a SaveShadowhunters mozgalomról? Mit jelent neked?

A #SaveShadowhunters mozgalom hatalmas meglepetés volt és vigasz a sorozat híreinek felbukkanása óta. Az emberek csoportja, akik globális szinten összefogtak, hogy támogassák a sorozatot, amit szeretnek, az elfogadásuk és az egység, amit alkotnak csodálatos dolog. Még ha a sorozatnak vége is lett. Nem számít mi történik a jövőben, a Shadowhunters család csak növekedni fog.

 

Kedvenc dalod, amire egyedül szívesen táncolsz, ha ki akarod szellőztetni a fejed?

Állandóan változik! Ez az, amit szeretek a zenében, mindig van új felfedezni való! Amúgy bármi Hamiltontól képes lenyugtatni. Talán vagy talán nem ismerem minden szavát a Cabinetnek, de…

 

Melyik az a színész/színésznő, halott vagy élő, akitől tanácsot fogadnál el?

Viola Davis. Már évek óta követem és a munkásságát. Olyan magabiztos a munkájában, de az ereje nem gyengeségként mutatkozik meg. Nem tart attól, hogy emberséges legyen – és nem ugrik fejest semmibe hirtelen. Olyan személy mint ő kedves, valódi, könyörületes ember marad a hírneve ellenére. Nem szeretnék semmit jobban, mint tőle tanácsot, hogy hogyan lehetnék olyan mint ő.

 

Mit mondanál az embereknek, akik a színészetet akarják választani, mi a legjobb módja bekerülni?

Kövessék a szívüket, igazán higgyenek benne. Mindenkinek más az útja ebben az iparban – és az életben is. Vegye magát körbe őszinte emberekkel és akiket igazán szeret. Semmi sem egyszerű itt – legyen elkötelezett, kitartó és dolgozzon keményen. Amúgy, ha mindennél jobban szeretné ezt és ezt akarja űzni, ez egy jutalmazó és elképesztő élet. A szenvedélyért érdemes.

 

Mi a következő projekted? Mire várhatunk?

Számos dologban részt veszek…hogy is fogalmazzak. Több műfajba ástam bele magam – amik már hiányoztak. Nagyon izgalmas időszakom van. Alig várom, hogy elárulhassam nektek.

 

Minden karakteredbe beleteszed egy részed vagy minden karakterből benned marad valami?

Mindkettő! Végülis a munkám, mint színész, hogy létrehozzak egy karaktert úgy, hogy emberséges maradjon mások elképzelése szerint. Az egyetlen közös pont, hogy én is emberséges akarok maradni a saját életemben. Nem tudom megállni, de minden karakterbe belekerül egy kis részem. Amennyi időt eltöltök egy karakter fejében és bennük élem az életem az hatással van rám. Az egyetlen dolog, amit szeretek benne, amikor végzek egy munkával, mindig tanulok valami újat az emberektől, akiket eljátszhatok…