Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Cosmopolitan Fotósorozat és interjú

márc 10, 2019
Dee

Katherine McNamaráról új fotósorozat készült ezúttal a Cosmopolitan magazinnak és egy interjú is, ahol a Shadowhuntersről beszél és a randizásról az életében, a szakításról, hogy hogyan éli meg ezeket és hogy a randi hol áll helyileg az életébe. Eddig a színésznő ilyenekről nem beszélt az interjúkba, mondjuk nem is nagyon kérdezték, de most a Cosmo egyik riportere feltette neki ezeket a kérdéseket is és mint mindig Kat nyíltan és őszintén válaszolt neki. 

A fotósorozat csodálatos lett a színésznőről, úgyhogy vessetek rá egy pillantást. A képeket Ruben Chamorro készítette róla. 

 

   

 

Ki Katherine McNamara a Shadowhunters nélkül? A színésznő ezt próbálja meg kitalálni…

Kat McNamarával ülök a Cosmo irodája melletti kávézóban, amikor bekocogtattak az ablakon és Kat hangosan felszisszent. – Ó, istenem. Adj egy percet, – mondta nekem és kisietett üdvözölni egy nagyon vonzó fickót. Hunter Ryan Herdlicka volt, egy régebbi színésztársa akivel a színésznő a ’A Little Night Music’-ban szerepelt a Broadwayn.

Amikor visszatért, bocsánatot kért tőlem. Rendben. Értem én. Őszintén szólva meg vagyok lepve, hogy nem nézegeti a telefonját, amíg velem beszél – pedig az csipog, szinte felrobban. Kat McNamara nagyon népszerű.

Nem a bálkirálynő népszerűségről beszélek – bár nem lennék meglepve, ha középiskolában nyert volna koronát vagy akár kettőt is – Arról beszélek, hogy 3,9 millió követője van Instagramon és Twitteren. Arról beszélek, hogy a Legjobb Női Tv-szereplő lett 2018-ban a People’s Choice Awardson. És mivel a Freefrom arcai olyan népszerűek, amikor a Shadowhunterst törölték szerződés problémák miatt, a rajongók elindították a #SaveShadowhunters kampányt, még egy repülőgépet is indítottak a Netflix központja felett.

Most, McNamara mentálisan már arra készül, hogy a tüzes démonharcost maga mögött hagyja. Míg a Shadowfanok árgus szemekkel figyelik az utolsó epizódokat hétről-hétre, McNamara keményen megdolgozott egy másik népszerű rajongótáborát is, az Arrowét *mélyet sóhajt*, ahol kiderült, hogy egy kemény MMA harcos karakter alakít, Blackstart, aki nem más mint Oliver Queen és Felicity Smoak gyereke. A Shadowhunters a Freeformon ugyanazon a napon fut, mint az Arrow a CW-n, lassan McNamara hétfőnek nevezhetjük ezeket a napokat.

A kicsit hullámos haját vörösről szőkére festette, de ahogy itt ül előttem, a 23 éves McNamara még mindig az az édes Clary Fray, legjobb barátja mindnek, védi az Árnyvadászokat és az Alvilágiakat. Szóval ki Kat Clary nélkül? McNamara még mindig erre próbál rájönni. „Az egész életem középpontjába állt, az hogy mit csinál Clary? – meséli McNamara. – Itt nőttem fel a Shadowhuntersben.”

Készen áll, hogy elengedje? Még nem igazán, de már arra tart. „Még mindig kicsit úgy érzem, mintha egy végtagomat veszíteném el és még mindig furcsa, hogy már nem vagyok ott, hogy nem megyek vissza, még feldolgozom ezt, de ez olyan valami, amit örökké velem marad és valami amit mindig szeretni fogok.”

Beszélgetésünk alatt, Kat visszatekint a Shadowhuntersre, hogy mit is jelent neki és hogy hogyan lép előre – legalábbis most.

 

Szóval, mivel csigázhatsz fel minket a következő epizódról?
K: Clace!

 

De Clary és Jace egyesültek ezen a héten….tehát feltételezem lesznek szexi jelenetek? Mert még ettől elég messze voltunk eddig.

K: Lesz pár…vicces dolog a 13. részben.

Hogyan változtatott meg a Shadowhunters?

K: Mindenki, aki benne volt a sorozatban nagyszerű hatást gyakoroltak rám és formáltak engem. Még a srácok is olyan nagy-testvérek voltak nekem és ösztönöztek, hogy kilépjek a komfortzónámból. Olyan dolgokat tetem, amiket sosem gondoltam volna, hogy korábban megtettem volna.

Mint amikor egy hétvégén elmentünk a Niagarához és 17 órát sétálgattunk és fedett helyen ejtőernyőztünk, végül hajnali 3-ig kivilágított helyen sötétben minigolfoztunk. Imádtam ezeket és ez olyan más látásmód volt, amit adtak, mert mind, mindannyian annyira különbözőek vagyunk és annyira más háttereink vannak, még is olyan közel kerültünk így bármikor beszélgetünk teljesen őszinték és nyíltak vagyunk egymással, tanultunk egymásról és más szemléletmódokat kaptunk egymástól.

 

Beszélj a lezárásról. A #SaveShadowhunters kampány még mindig erős, de van bármi esélye a sorozatnak?

K: Nem hinném, őszinte leszek. De soha nem mondom, hogy soha, mert aki tudja őrültebb dolgok is történtek már a világban. Úgy értem, nézd meg az összes többi sorozatot, ami visszatért. És ki tudja talán 10 évvel később sem terünk vissza és csinálunk valamit.

 

Ma, ha megkérdeznék a folytatnád Claryként, mit mondanál?

K: Kérdés nélkül tudnám. Kérdés nélkül.

 

Mit tudnál mondani nekünk az utolsó két epizódról?

K: Láttam a sorozat végét és úgy gondolom igazán szép. Úgy gondolom tökéletes. Keserédes és azt hiszem Todd és Derek így írta meg, mert ahogy a sorozat befejeződik, az olyan, hogy már nem térünk vissza. És ez a sorozatban – szomorú. Az utolsó epizód egy hatalmas kérdőjelet hagy maga után.

Gondolom, az embereknek lesz mit beszélniük róla. Néhány ember imádni fogja, néhányan utálni, néhány ember nem fogja tudni mit is gondoljon. De ami nagyszerű benne nekem és más színésznek az az utolsó jelenet. Amikor először olvastam, nem voltam benne biztos és aztán, amikor felvettük, igazán tetszett. De még így is, soha nem tudhatod, hogy mi lesz. De amikor először láttam…tökéletes volt. Olyan dolgokat vágnak az arcunkba, amikről nem is tudtunk, hogy csinálunk.

 

Találkozgatsz valakivel, most hogy vége a Shadowhunters forgatásának?

K: Még mindig próbélok rájönni, hogyan randiznak ebbe az évszázadba a furcsa világunkba és a mi randizós kultúránkat még mindig nem értem, mert én alapvetően egy 1950-ből érkezett nő vagyok egy 23 éves testben.

Nagyon érdekes a világ és próbálok hitelesen kiigazodni, amennyire megy nekem. Kipróbáltam társkereső applikációat, de nem tetszettek. Nem nekem valók.

Nehéz nekem mély kapcsolatokat kialakítani valakivel az interneten…ami mélyebb, mint a jó barátság. És nem tudom miért is van ez. Azt hiszem csak régimódi vagyok.

 

Hogyan randizol, amikor 6 napot forgatsz a héten?

K: Sok beszélgetés kell és gyakran ez távkapcsolat. Nem bánom a távkapcsolatokat, de nem mindenkinek megy. Ezt mondom az embereknek, amikor kérdeznek engem a távkapcsolatokról: Minden embernek ugyanazon a véleményen kell lenni, hogy menjen. Különösen akkor, ha olyan menetrended van, mint az enyém, akkor alapvetően úgy érzed ez távkapcsolat, még akkor is ha ugyanabba a városban éltek, mivel órákat dolgoztok.

Az is elég nehéz lehet, hogy olyan közel álltok a színésztársaidhoz és mennyi időt töltötök velük, amik elkerülhetetlen dolgok a jelenetek és a forgatások miatt. Ha más embernek ez nem jó és el akar választani a valóságtól, akkor az gondokat okozhat. De ezért gondolom, hogy a kommunikáció nagyon fontos és minden kapcsolatot barátsággal kezdek. Barátok vagyunk a legtöbb, ha nem is az összes ex-pasimmal.

 

Olyan vagy, mint Clary!

K: Valóban! Úgy értem ez mindig irányított. Nincs ok arra, hogy kidobd a babát a kádból, hacsak valami szörnyű nem történik. Tudod, ha vannak érzéseid a személy felé, akkor valamilyen szereted azt a személy, miért is dobnád ki az életedből?

 

Volt fájdalmas szakításod?

K: Néhány. És nem volt vicces, de a legfontosabb dolog a feldolgozás, amit nem kell firtatni. Mert ha próbálkozol és elfojtod, akkor az csak elmérged és az soha nem jó. Adok magamnak egy napot vagy néhányat, hogy lubickoljak benne és aztán kényszerítem magam, hogy tovább lépjek. Ez az élet és még mindig érzel és még mindig megüt az ilyen. Igazi veszteség ez, tudod? De tovább kell lépned az életedben, mert különben sosem fogsz.

Így kezelem általában a veszteségeket. Nemrég elveszítettem egy közeli barátomat, szóval az utóbbi időben sokat gondolkoztam a veszteségről és bánatról. Van olyan pillanat, amikor falnak mész és sírsz, átérzed és feldolgozod úgy, ahogy a szívednek szüksége van rá. És akkor felhívod a barátod vagy elmész moziba, vagy egy kicsit megállsz és csak magadba szívod a rózsák illatát, vagy elmész kávézni, sütizni, bárhova, amitől jobban érzed magad.

 

A randi most nálad hol tart a fontossági sorrendbe?

K: A munka mindig is az első, csak mert ez az, aki vagyok, amitől emberi vagyok. De úgy érzem, amikor a kapcsolatra koncentrálok, akkor az nem jön be. Amikor van az, hogy „csak a munkára figyelek, nincs időm erre, egyedül maradok és szerzek egy macskát” aztán találkozom valakivel, aki az álmaim pasija.

Néhányszor már történt ez velem, és azt mondanám, hogy az utolsó hosszú és csodálatos kapcsolatom ilyen volt. Azt mondtam, „ Nem tudok erre figyelni, dolgoznom kell, új évadot kezdtem, erre koncentrálok.” Aztán két héttel később, találkoztam azzal a sráccal, aki a pasim volt több, mint egy évig. És amint találkoztam vele, ez volt, „Oké, lógjunk együtt, nem gondolkozom rajta, hogyan működik majd.

Hallottam, hogy valaki beszélget erről: érzékeny lenni a boldogságra. És azt gondoltam ez egy szép módja, hogy magamra vegyem – nyitottnak lenni bármilyen helyzetbe, amibe belekerülsz és sebezhetővé tesz bármi is történik az életedben.

Ha te is ilyen vagy, akkor valószínűleg valami csodálatos dolog fog történni veled. Ha nyitott vagy, ha nem próbálod irányítani a dolgokat és valami konkrét dolgot létrehozni. Lehet, hogy megsérülsz, esetleg rossz vagy jó tapasztalat lehet, de ilyen az élet nem?

 

forrás: Cosmopolitan