Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Katherine a Zöld Íjász spinoff sorozatában bizonyíthat újra

szept 26, 2019
Dee

 

Sziasztok,

Katherine McNamara nem marad munka nélkül jövőre sem, ahogy befejeződik a Zöld Íjász, mivel főszerepet kapott az anyasorozat spinoff sorozatában, ahol A Kanárik bűnüldöző csapatát erősítheti Mia Smoakként, olyan színésznők mellett, mint Katie Cassidy, aki Laurel Lancet alakítja és Juliana Harkavy, aki Dinah Draket játssza. A Zöld Íjász közelgő utolsó, azaz 8. évad készíti elő a terepet ennek a potenciális sorozatnak.

Greg Berlanti, Sarah Shechter, Beth Schwartz, Marc Guggenheim, Jill Blankenship és Oscar Balderrama lesznek a executive producerek a projektben.

Katherine McNamara válhat az új Zöld Íjásszá, mivel A Kanárik egy igazságosztók csoportként fog működni a jövőbeni verziójának Star Citynek, ahol a városban a Glades városrészben felkelések okoznak gondot a városlakóknak.

A sorozatot, akkor fogják elkészíteni, ha a pilotnak nagy sikere lesz és jó adatokat produkál, de előtte ne felejtsétek, hogy a Zöld Íjász sorozat méltó lezárást kap a 8.évaddal, ahol Katherine szintén nagyobb szerepet kapott és több részben is láthatjuk.

A Zöld Íjász utolsó évada október 15.-én debütál a The CW adóján.

Katherine-t már az új előzetesben is láthatjátok feltűnni, úgyhogy lessétek meg.