Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Imagista Magazine

nov 30, 2019
Dee

 

Katherine McNamarával készült egy újabb interjú és fotósorozat, amit most az Imagista Magazine készített a színésznőről. A képek nekem elég tavasziasra sikerültek, lehet, hogy a ruhák miatt, de attól még csodálatosak lettek. Katherine nőiesebb/felnőttesebb oldalát mutatják be, ezeken a képeken már eltűnt a kislány, aki volt, amikor belevágott a Shadowhuntersbe és tényleg egy fiatal vagány felnőttet kaptunk, aki még reméljük sokszor lep meg minket a rengeteg arcával. Most is rengeteg projektbe vesz részt, énekel és számos szerepéről hullott le a lepel, de szerintem még tartogat meglepetéseket számunkra, amikről még az interjúban nem mesélhetett, de azért el-el ejt egy-két célzást.

006.jpeg008.jpeg007.jpeg011.jpeg

Tudtam, hogy ezt kell csinálnom egész hátralévő életemben és szerencsés vagyok, hogy ezt csinálhatom.

forrás: imagista

Mindig ilyen természetesen mozogtál a kamera előtt?

Kat McNamara: Színésznő vagyok, történetmesélő, mindig mozgóképernyőn élek és színpadon szerepelek, ami eléggé más, mint a fényképezés. A képek számomra mindig másmilyenek voltak.

Soha nem akartam színész lenni, gyerekként én közgazdász akartam lenni. Hatalmas matek kocka voltam és mindig többet akartam tudni róla, hogy ezeket a képleteket mekkora skálán lehet alkalmazni. Szerettem, hogy a kiszámíthatatlanság és képletek nyújtotta keveréket, így képes vagy széles skálán előadni a dolgokat és rájönni dolgokra. Szóval a kamera előtt lenni meg sem fordult a fejembe soha.

Szóval, akkor mikor szerettél bele a fellépésekbe?

K: Táncos voltam és a balettben nőttem fel. Egy nap találkoztam a családunk egy barátjával, aki egy közösségi színházi projekt rendezője volt és táncosra volt szüksége. Gyerek voltam, aki bármit kipróbál, így belementem és teljesen beleszerettem.

Az életbe nagyon ritkák azok a pillanatok, amik ennyire tiszták. Soha nem fogom elfelejteni, amikor először álltam színpadra a nyitó esten, olyan volt, mintha fejbekólintottak volna és tudtam, hogy teljesen jó helyen vagyok, ahol történeteket mesélhetek el és én csak 12 éves voltam akkor.

Tudtam, hogy ezt kell csinálnom egész hátralévő életemben és szerencsés vagyok, hogy ezt csinálhatom.

Hallottam, hogy üzleti iskolába jártál, ez igaz?

K: Igen, még mindig tanulom az üzleti szakmát, hogy hogyan igazgassam a karrierem, mind kreatív szempontból és mind üzleti szempontból. Nem tudom elképzelni, hogy más csináljak az életemben, de nem is ez volt az eredeti tervem.

Hálás vagyok, hogy már korábban megtaláltam a szenvedélyemet.

Most nagyon sok mindenen dolgozol, mit árulhatsz el nekünk a legutóbbi projektedről?

K: Elképesztő. Nagyon hálás vagyok mindenért, ami az életembe jött. A sorozatot, amit korábban készítettem, a Shadowhunters volt és az annyira különleges volt számomra. Amikor elkezdtem még csak 19 éves voltam és 23 évesen fejeztem be, így felnőttem a műsor alatt. Az életem középpontjában olyan sokáig állt ez a sorozat, hogy ki kellett találnom, ki is vagyok felnőttként, a karakter nélkül az életemben.

Annyira elképesztő volt a Zöld Íjászba beletenni a kreatív energiámat. Olyan színes karakterekkel játszhattam, akik nagyon érdekese. Mia életében sok akadály van és rengeteg csomagot hord magával. Nagyon szórakoztató volt ez benne és örülök, hogy folytathatom a harcot és a barátságok kiépítését mind a Shadowhuntersben és mind a Zöld Íjászban.

Említetted Mia karakterét, tanultál valamit tőle, amikor eljátszottad őt?

K: Érdekes, hogy ezt kérdezed, mert Clary karaktere az, a Shadowhuntersből, aki legközelebb áll ahhoz, aki én vagyok. Nagyon jó Miába elmerülni. Kreatív szempontból elég sokszínű, és én amennyire szerettem Claryt játszani, annyira szeretem Miat is, aki nagyon is különbözik tőlem. Nagyon izgalmas volt felfedezni és nagyon sokat adott a karakteréből nekem, amit színészként értékelek is.

Sokat tanított nekem. Miat elszigeteltén nevelték fel és kicsit szocializálatlan maradt. Nem volt vele az apja, ami hatalmas űrt hagyott az életében. Mindig hiányzott neki valami és bár kemény csak, a legnagyobb rész benne az, ami egy családot akart csak és aki még mindig egy kislány, aki a helyét keresi a világban.

Most, hogy van családja és egy csapata, ez a különbség benne, amit átmegy rajta az új évadban. Szóval nagyon sokat fejlődik ebben az évadban, amit csodálatos művészként felfedezni.

Van más, amin dolgozol és mesélsz kicsit nekünk?

K: Van néhány, ami soron van, de még nem tették közzé, úgyhogy mindenki legyen résen!

Elmondhatom azt, hogy próbálok más dolgokat is felfedezni. A Zöld Íjász egyik rendezőjének az árnyéka lettem idén. A rendezés olyasmi, amit mindig is ki akartam próbálni, de soha nem gondoltam, hogy ilyen hamar eljutok hozzá a karrierem alatt. Ez megerősíti azt a tényt, hogy igazi mesélő vagyok és mindent megteszek érte, amit tudok. Nem hiszem, hogy valaha abbahagyom a színészi tevékenykedést vagy az alkotást. A kamera mögé állás az azonban teljesen más élmény és lehetővé teszi, hogy különböző eszközökkel hozzak létre valamit és más módon fejezzem ki magam. Meglátni a produkció összes oldalát, amihez nem férnek igazán hozzá a színészek, nagyon lenyűgöző. Beleásom magam a zenélésbe is, ami boldoggá tesz. Pályafutásom minden oldalában részt veszek, egy karaktert öltök magamra és valaki más bőrébe bújok. Amikor a zenéről van szó, akkor csak én vagyok és olyan félelmetesen sebezhető vagyok, mert egy kis szeletet osztok meg a szívemből és lelkemből a világgal és remélem, hogy valaki csatlakozik hozzá.

Van valami tanácsod a lányoknak, akik felnéznek rád?

K: Nem számít, mit akarnak csinálni, nem számít mi a szenvedélyed, csináld azt, amit szeretsz. Csináld azt, amit miatt reggel kiugrasz az ágyból és ami izgalommal tölt el. Keresd meg azt a dolgot, ami mindent jobb fényben tűntet fel és a legjobban kiemeld téged. Szánj időt a fontos dolgokra és az élet olyan oldalaira, amik boldoggá tesznek.

Mit mondhatsz el magadról, amit nem találunk meg rólad a google-ba?

K: Nagyon megtéveszthető vagyok. Nincs értelme az irányításnak, a barátaim pedig azt mondanák, hogy én mindig 180 fokosan tévedek.