Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Urban Legend Reboot – Rémségek Könyve filmben lehet új szerepe?

aug 27, 2020
Dee

 

Jelentések szerint Katherine McNamara lehet az egyik szereplő az Urban Legend – Rémségek könyve filmben, amit most újra feldolgoznának, mivel 1998-ban jelent meg először eredetileg ez a horror.

A történet Pendleton Egyetem hallgatóira összpontosít, akik gyorsan rájönnek, hogy a gyilkosságok félelmetesen hasonlítanak a városi legendákban szólókra, amikről az iskolában tanulnak.

A film újragyártását még februárban jelentették be, de most a Collider értesülései szerint a rendezők felfigyeltek Katherine McNamarára és egy főkarakter szerepét szemelték ki neki. Spekulációk szerint Sydney Chandler mellett szerepelhet, mellettük még arról pletykálnak, hogy Keith Powersszel is tárgyalásokat folytatnak.

Colin Minihan a rendezője a rebootnak, mellette még Eric Paquette és Michael Bitar is részt vesznek a gyártásban.

Egyenlőre nem ismert, hogy az eredeti Rémségek könyve történetét mennyire fogja követni ez az új projekt, azonban arra már rávilágítottak, hogy ez a feldolgozása a digitális korban való élet következményeit fogja vizsgálni.

Megerősített információk még a szerepekről nincsenek, de ha már a előmunkálatok elkezdődnek, valószínűleg hamarosan többet fogunk megtudni erről a projektről, ha Katherine McNamara is részese lesz.