Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

A tetoválásairól és a törött csontjairól mesél a színésznő

aug 28, 2020
Dee

 

Katherine McNamara nem tétlenkedik és folyamatosan interjúkat ad, most a Women’s Health Magazinnak adott egyet az otthonából, amiben a tetoválásairól mesél és a törött csontjairól, az edzés szeretetéről, a hajszín változtatásairól.

Az interjúban elmondja, hogy 10 tetoválása van és külön egyesével meg is mutatja nekünk őket.

Az első, ami a lábán van még a Shadowhunters sorozat ideje alatt készítette és három rúnát láthatunk rajta. Az első évad forgatásának a végén a bulin jött Domnak és neki az ötlet, hogy készítettnek egy tetoválást, ami igazából három tetoválás egy helyen.

A negyedik a bal alkarján van, a fehér nyuszi sziluettjét láthatjuk ott.

A ötödik a bal csuklóján van, amit a nyaklánca alapján készíttetett el és a papájától kapta, ami egy műhorizontot ábrázol.

A hatodik másik kezén van, a jobb alkarjának külső felén egy szó látható, hogy Not Fragile és ezt a bokszedzőjétől van a Shadowhuntersből.

A hetedik a jobb kezénél a mutatóujja és a hüvelykujja felett látható, amin szintén egy írás található, mégpedig a muchly felirat. Ezt az anyukája és a nénikéje, mamája miatt, mert mindig mondja nekik mennyire szereti őket és ez a nénikéje kézírása.

A nyolcadik bal kezénél a középső ujján található egy páfrányfenyő levele, amit elég kínosan tud megmutatni a kamerába. A papájának van egy három napos szabálya minden fontos döntés előtt. Katherinenek a tetoválásaira egy éves szabálya van, mert ha meg is van az ötlet, akkor még agyal rajta, hogy tényleg akarja-e a tetoválást és ezért gondolkozik rajta egy évig és ha még mindig akarja és együtt tud vele élni egész életében, akkor csináltatja meg.

A kilencedik a csípőjén van, amiről nem tudom mit ábrázol és a tizedik talán egy pici angyalrúna, amit egy eseményen láthattunk rajta, de az utolsó nem biztos, mivel sehol nem találtam információt róla. A kilencediket is rajongók találták meg a tetoválóművész oldalán.

019.jpg020.jpg021.jpg022.jpg

Én azt gondolnám a tizedik tetoválásnak, ami a magassarkúban tűnt elő.

A kisujját törte el, mert ráejtett egy dobozt, a videó elején meg is mutatja, hogy egy kicsit másképp is áll az ujja. A videóban még beszél a hajszín változtatásairól és, hogy rövidlátó lett, szokott szemüveget hordani, de az edzések, forgatások miatt nem praktikus, ezért döntött a kontaktlencse mellett, amiről egy másik interjúban már olvashattatok az oldalon.