Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

A ‘Vicarious’ hangoskönyvhöz adta a hangját

márc 07, 2021
Dee

Katherine McNamara egy újabb projektjét leplezte le, amiben egy hangoskönyv létrehozásában vett részt és ő olvassa fel a történetet, aminek a címe a ‘Vicarious’. A hangoskönyvben nem csak a színésznő dolgozott, hanem Will Wheaton (Star Trek: The Next Generation, The Big Bang Theory) díjnyertes előadó is.

Meglepetés! Imádom a történetmesélést és néhány hónappal ezelőtt pont ezt kellett csinálnom, csatlakozva Willhez egy hangoskönyvnél, a Vicarious sci-fi regény elmeséléséhez. A könyv április 13.-án jelenik meg, de addig is előrendelheted a hangoskönyvet itt: audible.com.

A könyvet Rhett C. Bruno írta, ami egy elgondolkodtató, szépen kidolgozott sci-fi történet.

A való világ ott létezik, ahol igazán fellélegezhetsz…

A Magasrangú Földön a digitális szórakozás jelent mindent. A műsorok. A Virtuális világok. Szimulációk – mindenki számára akad olyan a városban, ahol a megélhetésért végzett munkát már a technológia fejlődése elavulttá tette. Már rövid sétára sincs szükség, hogy másokat meglátogathass. Csak lépj be a hálózatba és bárkivel találkozhatsz.

Asher Reinhart számára semmi sem fogható az Ignishez; egy élő valóságműsorhoz, ami az embereket a legextrémebb helyzetekbe taszítja. Önkéntes igazgatójaként, Asher nyomon követi a csillagközi bárkán élők életét, abban a hitben, hogy ők az emberiség utolsó egyedei.

De, amikor elhatározzák, hogy a műsor legfényesebb csillagának, Mission-nak az életét veszélybe kell sodorni, hogy a nézettséget növelni tudják, Ashernek választania kell: a szeretett műsor vagy a nő között, aki a műsor szíve-lelke már a kezdetek óta, amióta a fiú a világra jött.

Rhett C. Bruno az első helyen szereplő Audible bestseller író és aki a Nebula díj jelöltje egy olyan történetet alkotott meg, ami az emberi kapcsolatok erejéről szól.

Egyelőre a hangoskönyvet csak előrendelni lehet, amit be is linkeltem nektek a bejegyzés elejében.