Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Katherine McNamara arról beszél, hogy Abby ‘kicsit kilóg a korszakából’

szept 30, 2022
Dee

Katherine McNamara, a Shadowhunters és a Zöld Íjász rajongók kedvence, mint tudjuk most a sci-fi műfajból a vadnyugati világba költözött át, a The CW közelgő Walker spinoffjának egyik főszereplőjeként, a Walker: Independence sorozatba. Az új sorozatban, McNamara, Abby Walkert alakítja, aki szerinte egy kicsit kilóg a korszakából, mesélte az egyik virtuális interjún az újságíróknak:

Arról mesélt, hogy Abby miért is olyan, amilyen:

Abbyvel kapcsolatban azt gondolom, hogy ő egy olyan nő, aki kicsit kilóg a korszakából. Nagyon jól képzett, intelligens, de valahogy mégis egy olyan világban találja magát, ahol semmit sem tud. Teljesen újra kell kezdenie…szó szerint az egész életét, tudod a sorozatunk első tizenöt percében az teljesen eltűnik és belebotlik ebbe a városba, amely szintén még önmagát keresi. Ez olyan érdekes lehetőség, hogy egy nőnek ebben a korszakban ekkora mozgástere van és képes újrakezdeni az életét, ami hozzáillik, és képes megteremteni a saját sorsát, miközben próbál bosszút állni élete szerelmének haláláért, próbál valamiféle igazságot találni egy olyan világban, ahol az igazságnak szürke árnyalatai vannak.

De nemcsak Abby az a karakter Independence városában, akinek ekkora igazságérzete van:

Az egyik dolog, amiket szeretek ezekben a karakterekben, hogy szerintem mindenkinek megvan a saját igazságérzete, a saját mozgatórugója, és a saját útja ebben a világban, amit helyesnek tartanak és valami, amire törekszenek és amit rejtegetnek. Ahogy a sorozat kibontakozik, láthatjuk, hogy milyen különböző igazságtételek történnek a Vadnyugaton és, hogy ezek a karakterek milyen különböző módon tudják ezeket megvalósítani.