Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

 

Eredeti cím: On Infernal Ground
Az első epizód ismertetése: Az Árnyvadászok és az Alvilágiak is próbálnak visszatérni a normális kerékvágásba, miután Valentine meghalt. Clary küzd a titkával, közben Alec faggatózik, de nem hajol meg a szerelmespár az akarata előtt. Ollie, Luke társa válaszokat keres a természetfelettivel kapcsolatban. Magnus közben elveszíti a Boszorkánymesterek közösségében a pozícióját.
Eredeti cím: The Powers That Be
A második epizód ismertetése: Démoni aktivitás rontja a boszorkánymesterek varázserejét, eközben Luke és Izzy próbálnak több információra bukkanni a mostani démoni megszállásokról.
Eredeti cím: What Lies Beneath
A harmadik epizód ismertetése: Az árnyvadászok megpróbálják lekövetni az új tiszteletet parancsoló fenyegetést, közben Jace azt gyanítja, hogy Jonathan visszatért és ő áll a mondén támadások mögött. Simon megpróbál rájönni, hogy a Tündérkirálynő mit csinált vele a tisztáson. Alec úgy dönt, hogy Maryse meglepetés látogatása után a Lightwood család részére vacsorát szervez Magnus házában. 
Eredeti cím: Thy Soul Instructed
A negyedik epizód ismertetése:  Jace mentális állapota romlik, ezért egyre jobban aggódik, így Luke-hoz fordul információért a családjáról. Eközben Clary és Izzy egy vámpír után nyomoznak, Simon pedig egy új lakásra vadászik.
Eredeti cím: Stonger Than Heaven
Az ötödik epizód ismertetése: Valaki kint elkapja Simont és Jacet a vadászaton így ki kell találniuk ki is volt az, eközben Clary Lukehoz fordul hogy hogyan segítsen Jacenek. Alec a kapcsolata jövője miatt aggódik, miután Magnus romantikus múltjáról több minden kiderül.

Eredeti cím: A Window Into An Empty Room
A hatodik epizód ismertetése: Clary összeáll Magnusszal, hogy megvizsgáljanak egy újabb démon támadást. Simon ledöbben, amikor valaki meglátogatja, akiről sosem gondolta volna, hogy újra látja és aki most úgy tűnik el sem akarja hagyni. Eközben, Izzy aggódik a vacsora miatt amit a családjával kell töltenie és a különleges vendég miatt, Luke pedig felveszi a kapcsolatot Maryse-szal.
Eredeti cím: Salt In The Wound
A hetedik epizód ismertetése: A bagoly azonosságára fény derült, Alec, Isabelle és Clary elindulnak Alicantéba, hogy megpróbálják és kitalálják hogyan állíthatnák meg. Luke és Simon összefognak, hogy kövessél Lilith legújabb lehetséges áldozatát. Maia a múltján rágódik.
Eredeti cím: Heart Of Darkness
A nyolcadik epizód ismertetése: Magnus, Alec és Isabelle próbálják elérni Jacet a baglyon belül, de még egy olyan hatalmas erővel bíró lény, mint Magnus tud-e segíteni a Lightwoodoknak, hogy visszahozzák a testvérüket a démon börtönéből? Maia és Jordan csatlakoznak Simonhoz a Lilith utáni vadászatban, amíg Luke próbálja megtalálni a módját, hogy hogyan jusson el Claryhez.
Eredeti cím: Famila Ante Omnia
A kilencedik epizód ismertetése: Clary szembekerül egy régi ellenséggel, hogy válaszokat kapjon Lilith terveiről. Alec és Magnus pedig segítséget kérnek Lorenzo Reytől, míg Lilith új szövetséget talál. Luke-nak választania kell a falkája és a családja között, mivel Simon a múltjával kapcsolatban hozzá fordulnia.
Eredeti cím: Erchomai
A tizedik epizód ismertetése: A változást hozó középdöntőben a csapat azon van, hogy kitalálják hogyan állítsák meg Lilith tervének megvalósulását. De még a legnagyobb ellenségükkel karöltve sem jó az esélyük. Közben Simonnak megszakad a szíve, amikor Isabelle segítségét választja és Magnus pedig összekapcsolódik a múltjából egy nagy hatalommal bíró személlyel.