Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Katherine: Minden megváltozik, az egész egy elcseszett helyzet, mert Clary meg tudja, hogy a testvére életben van és próbálkozik, mert hiába van az Árnyvadászokból is egy családja neki fontos a biológiai család, mivel elveszítette az édesanyját és ezért adna Sebastian-nak egy második esélyt..

Access Hollywood: 

Kiderült, hogy Sarah Hyland alakítja a Tündérkirálynőt, szóval meséljetek róla, hogy milyen volt vele forgatni és nektek srácok van vele pár jó jelenetetek? 
Katherine: Nem tudom mit mondhatnék erre, de amit mondhatok az az, hogy amikor először besétált a forgatásra az abszolút lélegzetállító volt, ahogy megelevenítette a Tündérkirálynőt a valóságban. Ez valami varázslat volt a világban, így tudnám leírni. 

 

Végigkísérte eddig a műsort veletek, szóval milyen volt végre vele dolgozni és vele lenni? 
Katherine: A család része már az első évad óta, szóval jó volt vele lenni.

 

A Comic-Con panelen bemutattak nekünk egy nagyon intenzív előzetest a sorozathoz, amiben az emberek sírnak vagy mérgesek és meg is hal valaki. Mi fog történni? 
Katherine: Talán vagy talán nem több halál lesz mint egy, ez fog történni. Igen, elég intenzív és nagyon nagyon sötét lesz. Minket is sokkol, hogy milyen messze jutunk ezekkel a dolgokkal. 

 

Az új erőtök elég érdekesnek ígérkezik.
Katherine: Az érzelmeken alapul. 
Lesz egy rész, ahol minden a helyére kerül és minden passzolni fog, ami elképesztő.

 

HiddenRemote
Sebastianról –
Katherine: Mindent befolyásol az, hogy Clary azt hitte, hogy elveszítette a bátyját. Azt hitte, hogy a bátyja halott. Abban a hittben volt hogy nincs családja és most meg lett az esélye, hogy neki is legyen vérszerinti családja. 
Elmagyarázta, hogy Clary fejében a démon vér még nem egyenlő a rossz emberrel –
Katherine: Magnusban démonvér van, Lukeban is, Simonba is és tudja, hogy természetüknél fogva jók. Tehát, hogy Jonathannak megadja a második esélyt természetesnek tűnik. Hogy fog ez működni? Majd meglátjuk…
Kat figyelmezteti a rajongókat a második évad befejező részével kapcsolatban –
Katherine: Az évad többi része brutális. Megdöbbentek mit engedtek nekünk, hogy csináljunk és amit nem vágtunk meg, – suttogta.

A rajongók már így is érzelmi hullámvasúton ülnek a második évad alatt vége felé, de most McNamara beszélt kicsit arról, hogy ő mit gondol, hogyan reagálnak majd a rajongók a fináléra. 
Katherine: Úgy gondolom, hogy imádni fogják de közben el is pusztítja őket. Én megsemmisültem, amikor elolvastam a forgatókönyvet. Nagy rajongója vagyok a könyveknek. Sírtam. A könnyeztem – mondta. – Van egy olyan jelenet a 20.epizódban, ami talán a kedvenc jelenetünk és a vetítés alatt készítettük el, ami brutálisra és elég bonyolultra sikerült, de egyben csodálatos és nagyon büszkék vagyok arra, hogy elkészítettük.