Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Édesapját, Evan McNamaranak hívják és édesanyját, Ursula McNamaranak, sajnos a szüleiről nem sok mindent tudni. Katherine McNamara interjúi során árult el apróbb dolgokat a családjáról, de az élete ezt a részét, azért főként megtartja magának.

Katherine sokat mesél arról, hogy ő tudósok, orvosok sarja és azt mindig elmondja az interjúi során, hogy a családjában szinte minden nő orvos, tudós vagy legalábbis az egészségügyben dolgozik, akikre nagyon is büszke a fiatal sztár. Arról is szokott mesélni, hogy a nők a családjában mind erősek és függetlenek, így volt kitől tanulnia, minden téren támogatták őt és még a mai napig támogatják őt.

Nagymamájához szoros kötelék fűzi és sok szokását el is vette tőle a színésznő, mivel a forgatásokon (itt a Shadowhunters forgatásairól beszélek) a színésztársai sokszor megjegyezték, hogy olyan mint egy nagyi, mert állandóan volt a táskájában Listerine szájvíz és a forgatási szünetekbe előszeretettel kötögetett. Szeret sütni is, amit szívesen emleget interjúi során és legtöbbször a nagymamája társaságában szokott sütni.

Apukájáról nem tudni semmit, nem is beszél róla nyilvánosság előtt és apák napjakor is a nagypapáját köszöntötte instagramon ezzel az üzenettel és a képet is láthatjátok az üzenet alatt:

Az apa figurát sokféleképpen lehet meghatározni, az egyiknek a szeme sem rebben, amikor az unokája megkéri, hogy tanítsa meg neki, hogyan kell felállítani egy versenypályát a játékautóinak (ez volt a sok fizika óra előtt az első), amíg a hajam becsavarva volt – ez az apaság. Boldog Apák napját édes nagypapám – egy igazi reneszánsz férfinak. Köszönöm, hogy ott voltál nekem és velem sodródtál az árral – még ilyen pillanatokban is. Sok szeretettel🖤

Katherine-ről találtam pár képet kiskorából, ahol van egy kép az édesanyjával és egy olyan kép, amin a nagyszüleivel van és egy olyat ahol az unokatestvéreivel.