Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Hello, Katherine McNamara vagyok a Shadowhunters sorozatból, azért vagyok itt, hogy válaszoljak a kérdéseitekre. Lássunk neki.

 

Tudjuk, hogy a Disney Channelen nőttél fel, mivel nagyon fiatal korod óta színészkedsz. Hogyan kezdted?
Katherine: Sosem akartam színész lenni, valójában pénzügyi szakon akartam folytatni az utamat, fel akartam magam küzdeni pénzügyi vezetőnak, majd egyszer saját céget alapítani, de aztán a tánc is érdekelt és egyik nyáron belefutottam a családunk barátjába, aki felajánlott egy színdarabban egy helyet és az előadás valamit megváltoztatott bennem, ezen a nyáron beleszerettem és tudtam abban a pillanatban,amikor először a színpadra léptem, hogy ez az amit egész életemben csinálni akarok és sose néztem vissza ezután.
A középiskolát is hamar elvégezted.
K: Igen.

 

Hogyan tartottad fent az egyensúlyt az iskola és a színészkedés között?
K: Az egész családom a tudomány és orvostudományokba jártas, így az oktatás mindig is nagyon fontos volt számomra, mindig is olyan hely volt ez számomra, ahol teljesíteni akarok és a legjobban nyújtani. Szeretem az iskolát, a munka mellett is nagyon motiváltan és összeszedetten álltam hozzá, így időt szakítottam a tanulásra. Nem sokat alszok így, de hosszú távon ez kifizetődik.

 

Nagyszerű. Valaki megkérdezte tőled, hogy van bármilyen tanácsod annak, aki színésznő akar lenni?
K:Igen, meg kell győződnöd róla, hogy nagyon szereted ezt, mert nem egy sima munka, ami könnyű lenne és nem az a munka, ami csak csillogást ad. Ez nagyon nehéz munka, de ha igazán szereted, akkor ez a legjobb munka a világon, így ha tényleg ezt akarod csinálni, akkor adj bele mindent. Kövesd az álmaid, és ne hagyd hogy bárki lebeszéljen róla.

 

Melyik színész inspirál téged a legjobban?
K: Több is van. Olyan sok csodálatos tehetség van: Rita Hayworth, Audrey Hepburn, még van pár kedvencem, mint például: Jessica Chastain és az aki mindig is a legkedveltebb volt az Ruth Wilson és Lena Headey. Ó istenem, az a baj hogy véget nem érő listám van a színészekből.

 

Fantasztikus. Te vagy az arca a Wallflower Jeansnek, van valami tipped mit érdemes megvenni?
K: A farmerjukat, mert azt bármikor hordhatod. Elegáns is, nappal is hordhatod, egy jó farmert bárhova fel lehet venni. Én is mindig ha bemegyek egyből a farmerokat nézem meg.

 

Te aktív hangadója vagy az erőszak elleni kampányban, tudsz egy kicsit a Girl Up kampányról beszélni?
K: Van mit fejlődni ebben a szervetetben, az ENSZ Alapítvány és amit itt csinálunk az az, hogy a fiatal nők oktatását segítsük, az egészségükről és a karrerijükről gondoskodjunk. Az egész világban ezt csinálják, biztosítjuk a fiatal lányoknak a megélhetést a fejlett országokban. A program segítségével elindítjuk a lányokat az életbe. Úgy gondolom, ha a nők összefognak bármit képesek elérni, mert erősek. Nem csak a jelenlegi generációra gondolunk, hanem az utánuk lévőre is, mi csak elindítjuk a folyamatot, hogy az majd eljusson a fialabbakhoz is és világszerte felveszik ezt a gondolkodásmódot. Úgy érzem, hogy ez nagyon fontos.

 

Elképesztő, amit csináltok. Van valami rituáléd a forgatási napokon vagy az előtte lévőkön?
K: Van pár dolog igen. Először én fogat mosok, mert a nagyapám fogorvos és ha én nem mosok fogat, akkor nem jó a szám tisztasága és ez már annyira belém ivódott miatta, hogy ez az amivel kezdek. Utána iszok egy kávét vagy magamhoz veszek egy almát. Egyik kedvencem a forgatásokon, hogy mindenkinek van saját kis kocsija, ahol a mi kényelmünket szolgálják ki, megcsinálják a hajad a sminked, de ezenkívül mindenkivel itt találkozol és csevegsz is. A második évadnál tartunk és mi családként működünk, több időt töltünk együtt, együtt dolgozunk, mindent együtt csinálunk, mint egy család. Sokan nagy szerepet játszunk egymás életébe és ez az ami miatt mindennap szeretek dolgozni menni.

 

Igazán vicces. Van valami rejtett tehetséged?
K: Tudok sütni.
Melyik sütit szereted elkészíteni?
K: A nagymamámtól tanultam meg sütni, a nagyi receptjeiből. A kedvencem is innen van, egy halálos csokoládétortát szeretek sütni a legjobban, ez tényleg nagyon tömény, a csokitortám nagyon gazdag, tömve van csokival.

 

Felvettél mostanában valami új zenét?
K: A Shadowhunters előtt, de most van egy kis szünet. Én már évek óta dolgozok pár dalon, de mindig csak húzom a dolgot, pedig van pár néhány új. Mindig elkap a dal írás, főleg az ünnepek alatt, és én tényleg szeretnék írni pár új dalt, végre megtaláltam a hangom is, és bármerre megyek a zene megvan nekem, akarok előadó lenni és izgulok már, hogy valamit megoszthassak veletek.
Talán ha legközelebb jössz, akkor már lesz amit megoszthatsz velünk?
K: Igen, azt hiszem lesz.

 

Milyen különleges előkészületeket kellett tenned, hogy felkészülj a Shadowhuntersre?
K: Tavaly minket eléggé beledobtak a közepébe, anélkül, hogy meg lett volna a fizikai tudásunk hozzá, volt pár edzésünk és nekünk mindent meg kellett tenni, hogy megszerettessük ezeket a harcosokat és jól is hozzuk őket. A második évadra, már mindenki készen állt. Én sok órát töltöttem spinningen, edzettem és sok dolgot kipróbáltam. Elkezdtem tisztán is étkezni, mert a munka mindenki számára más. Tudod annyi utat lehet bejárni,de mindenkinek meg van a sajátja. Mindenkinek más az anyagcseréje. Ahogy előre haladunk látom ez mennyire érdekes, és volt egy csomó időm kitapasztalni és felfedezni. De aztán mindannyian megérkeztünk Torontoba néhány héttel a forgatások előtt. Így el tudtuk kezdeni az edzést; edzővel vagy kaszkadőrrel. Új fegyvereket kaptunk, ezért meg kellett velük tanulnunk harcolni. És mindezt majd hitelesen vissza kell adnunk.

 

Mit fogsz tenni és hogyan?
K: Nem mondhatom el, mert mindent együtt csinálunk és együtt tervezünk, mi már nagyon izgatottak vagyunk a sorozat miatt.

 

Amikor elkezdted a színészkedést, milyen tanácsot fogadtál meg?
K: Amikor elkezdtem ezt a munkát, akkor rájöttem, hogy ez maraton, nem pedig sprint és ez olyan dolog, amit mindig mondogatnom kell,de ez valószínűleg minden karrierre igaz. Meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy amit akarsz elérhesd az életbe. Szánj rá időt, hogy írj és ne húzd fel magad apróságokon, ne aggód túl nagyon, nem kell erőltetni és megtörténik minden magától.

 

Nagyon jó tanács. A forgatáson vannak csínyek?
K: Történnek vicces dolgok, igen. Amikor kialszanak a fények, akkor persze vannak hülyéskedések. Különösösen azért, mert mindannyian egy légtérbe vagyok és közel állunk egymáshoz, ezért elszórakoztatjuk egymást, de eddig nem volt olyan csíny mint tavaly. Kicsit aggaszt is mert a legnagyobb baj keverő eddig meghúzta magát, mert érzem, hogy valami készül, de nem tudom mikor fog történni valami.
Hogyan tudnak megtalálni az emberek a világhálón, ha itt végeztél?
K: Gyertek és csatlakozzatok hozzám a közösségi médiában. Twitteren: @Kat_McNamara. Instagram: kitkatsmeow. Snapchat: kat.mcnamara. Facebook: Official Katherine McNamara.

 

Egy utolsó kérdés, mielőtt befejeznénk. Melyik dal írja, hogy le legjobban az életed?
K: Ami most leírja az életem, hát ez elég nehéz. Minden reggel munkába menet, ezt hallgatom és a forgatások előtt is. Ez  Katy Perry:Rise című dala, nagyon jól illeszkedik a második évadhoz is.