Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

A színésznő elárulta a Toronto Sunnak, hogy azok a színhelyek, amiket CGI-vel(számítógépen létrehozott kép) készítenek, azokhoz sok átbeszelésére van szükség, mielőtt a végső felvételt elkészítik.
“Ez több beszélgetés, mint gondolnád, mert le kell ülni minden ilyen jelenetnél és megvitatni minden apró kis részletet, hogy pontosan mit is kell majd látnunk és hogy ijesztő is legyen, és persze a várt reakció rá.”magyarázta McNamara.

A színésznő így folytatta: “És ez különösen igaz az ilyen jelenetekre, ahol egy csomó ember van és mindenkinek ugyanazt kell csinálnia Ez az, amit megtanultam, amikor forgattuk az első évadot, mert sokszor van olyan, hogy valójában nem csinálunk semmit, vagy a szélgépet használjuk, vagy pedig valaki körbe-körbe szaladgál egy teniszlabdával, ami egy botra van erősítve. Ez egy borzalmas és ijesztő teniszlabda. De megtanulod, hogyan kell vele dolgozni.”

Mindannyian szembesülnek kihívásokkal a forgatáson, valamint a személyes életükben is és így tanulnak bele közbe a szerepeikbe és veszik fel a karaktereik jellemeit.

“Talán pár hétig tart, de nekünk 6 hónapon keresztül tartott. Mi teljesen mások vagyunk, amikor elkezdjük a munkát, és mássá válunk amikor befejezzük a forgatást. De ez így jó, mert a karakterek sok mindenen keresztülmennek, úgyhogy mindenki más módon fejlődik és öregszik itt.”