Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

cvf_dcqu8aadf9k-large • Cassandra Clare •
Judith Rumelt az igazi neve, az álneve Cassandra Clare. Amerikai írónő, aki fiatal felnőtteknek ír sci-fi/fantázia könyveket. Ismertebb műve a A Végzet Ereklyéi könyvsorozat, amiből már film és most már sorozat is készült. 
• A Végzet Ereklyéi •
Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz – amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi – még egy vércsepp sem – bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék…Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére.
7305_b1 7447_b1 7448_b1 7449_b1
img_2934 ce1ymzew0aee8md A képre kattintva tudjátok letölteni a könyveket.
• Pokoli Szerkezetek •
A mágia veszélyes – de a szerelem még veszélyesebb.Amikor a tizenhat éves Tessa Gray Viktória királynő uralkodása idején megérkezik Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Teslának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, akiknek egyetlen célja, hogy megszabadítsák a világot a démonoktól. Ahogy egyre mélyebben merül a világukba, a lány azt veszi észre, hogy egyszerre varázsolja el két legjobb barát, és nem sokára rá kell döbbennie, hogy a szerelem a legveszélyesebb varázslat mind közül.
clockwork-angel clockwork-prince clockwork-princess  A képre kattintva tudjátok letölteni a könyveket.
• Magnus Bane Krónikái • 
A Bane Krónikák egy tíz novellából álló sorozat, amely Magnus Bane boszorkánymester életének néhány fontosabb történetét meséli el. Ezt a sorozatot Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan és Maureen Johnson közösen írták.
mi-tortent-peruban covers_282029 covers_298978 6582_b1
a-dumort-hotel-tundoklese raphael-santiago-megmentese 10150652_821812231197325_7809232757427973182_n covers_325849
6785_b1 6779_b1 A képre kattintva tudjátok letölteni a részeket.
• Történetek az Árnyvadász Akadémiáról •
A Történetek az Árnyvadász Akadémiáról Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Robin Wasserman és Maureen Johnson közös novella sorozata, amelyen jelenleg is dolgoznak. A Bane Krónikákhoz hasonlóan tíz rövid történetet fog tartalmazni és középpontjában Simon Lewis és az Árnyvadász Akadémia áll majd.
borito_tsa1_magyar borito_tsa2_magyar borito_tsa3_magyar borito_tsa4_magyar
borito_tsa5_magyar borito_tsa6_magyar borito_tsa7_magyar borito_tsa8_magyar
borito_tsa9_magyar borito_tsa10_magyar A képre kattintva tudjátok letölteni a könyveket. 
• Gonosz fortélyok • 
Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa szeretteit és az őt ért veszteségeket.Oldalán a parabataiával, Julian Blackthornnal, egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. Emmának meg kell tanulnia bízni a szívében és az eszében. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek mindenre hajlandók, hogy kiderítsék, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Vajon valóban sikerülhet visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?
7387_b1  A Gonosz fortélyok 3. részes lesz, egyenlőre csak az első jelenik meg. Letölteni még sehol sem tudod!