Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

TvLine: A 3. évad Clary bevezetésével kezdődik, mint Árnyvadász. Ez biztosan nagy pillanat volt megörökíteni.
Katherine: Nagyon szórakoztató volt mindannyiunk számára. A ruhásszekrényemből, kiválasztották a megfelelő ruhát és megbizonyosodtak róla, hogy minden megfelelően menjen a ceremónia alatt. Aztán a haj és smink jött, kiválasztottuk a megfelelő kinézetet és frizurát és a megfelelő árnyalatot, hogy minden jól történjen. Jó volt itt lenni ezen a napon. Alberto közel volt a forgatás alatt, amikor csináltuk és tetszett neki, úgy tűnt, mintha ezt mondaná: ‘Büszke vagyok rád, Fray. Úgy érzem most már igazi Árnyvadász vagy.’ És mindannyian ezt éreztük. Ez az egyik olyan pillanat, ami megmutatja, milyen messzire is jutottunk. Minden megalapozott lett és most készek vagyunk valami újat kezdeni.

 

TvL: Váó, egy ritka Alberto célzás? Olyan érzés, mintha Simon és Clary soha többet nem találkoznának.
K: Nem fogunk! Nagyon furcsa lett. Simon a maga dolgaival foglalkozik a Tündérek Udvarában ezidő alatt, és Clary pedig a nagy titokkal foglalkozik, amit rejteget és mindennel amin Jace megy keresztül. Annyira megszoktam, hogy legalább egy jelenet van Simon és Clary között, ahol együtt vannak és megbizonyosodnak róla, hogy a másikkal minden rendben. Alberto és én arra használtuk az időnket, hogy felzárkózzunk és csináljunk együtt valamit, – tulajdonképpen Simon az én Clarym. De már nem igazán csinálunk együtt dolgokat és ez nagyon furcsa.

 

TvL: Van esély rá, hogy Clary talál magának egy új Simont?
K: Ó, soha nem lesz új Simon. És ez is a része a küzdelmének az évad első felében. Amíg ő és Simon vissza nem térnek egymáshoz, ő senkihez sem tud fordulni addig. Meg kell küzdenie ezzel a dilemmával, a felelősséggel, hogy visszahozta Jacet, és tudja, hogy ő mindent megtesz érte. Nincs senkije, akihez fordulhatna anélkül, hogy ők is vétkesek lennének. Ez motiválja Claryt, hogy a saját kezébe vegye a dolgokat és bízzon az ösztöneibe mint Árnyvadász.

 

TvL: Amíg nem próbálkozik egyedül túl sokat.
K: Ha ismerjük Claryt, akkor tudjuk, hogy valószínűlet túlságosan sokáig nyújtja a dolgokat, mielőtt segítséget kérne. De persze mindezt a legjobb szándékkal teszi.

 

TvL: Jace és Clary titka egy új akadályt gördít a kapcsolatuk közé?
K: Egy hatalmas akadályt. Ahogy láthattad a tavalyi évadban, valami nagyon nincs rendben Jace-szel. És ez most elsőbbséget élvez a kapcsolataikkal ellentétben. Néhány kedves pillanatot kapunk arról, amikor együtt lesznek, amikor a világnak épp nem lesz vége vagy nincs szükséghelyzet. Láthatod, normális párként viselkedni őket és nagyon édes ahogy ez az oldaluk is előjön. De végső soron előjön, hogy foglalkozni kell Jace problémájával, mielőtt minden kicsúszik a kezükből. Ez elsőbbséget élvez a randizásnál és a boldog párként töltött időnél.