Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Clary egész világa helyreállt, most hogy megtalálta az édesanyját, ezután mi lesz vele?
Katherine: Most az történik, hogy Clarynek szembe kell néznie azzal, hogy az édesanyja 18 éven keresztül hazudott neki (Nevet), megingott a bizalom és a tisztelet a kapcsolatukban és mindent amit az anyja mondott eddig neki az hazugság. Még az árulás mellé arra is rá kell jönnie, hogy az anyja még mindig kislánynak tekinti. Még mindig mondénként látja és védeni akarja. Clary már ott hagyta azt az életet, ő Árnyvadász, harcossá válik, megkéri az anyját is, hogy ekként lássa és így is kezelje. Az anyjával való küzdelem nagy kihívás lesz idén számára. De tudod, van valaki akire támaszkodhat és szintén hadilábon áll az anyjával.

Emeraude: (Nevet) De már nem sokáig!
Katherine: Ez igaz, mi harcolunk! Idén harcolni fogunk egymással!
Emeraude: Igen, nagyon izgalmas lesz.

 

Nos, ez jó, mert úgy érzem Isabellere nem volt tavaly összpontosítva, így ebben a szezonban végre kiáll majd magáért?
Emeraude: Igaz nem sokat szólózhatott.
Katherine: Ki fog magáért állni! Ennyit mondhatok!
Emeraude: Sötét utat fog bejárni. Ahogy kezdődik, ő ugyanaz a karakter, csak éppen egy másik helyen van, a tetteinek következményei lesznek. Izgalmas lesz, a sötét út után lesz érettebb.
Katherine: Ebben az évadban ez az ami fantasztikus, sokkal sötétebb és csillogóbb. Érettebbek vagyunk, és kicsit eltávolodtunk a könyvektől. Ami nagyon szuper, mert lehetővé teszi azt, hogy jobban bemutassuk a karaktereket, úgy értem az alaphang meg marad és a szellem a könyvekből, csak kicsit más az egész. Kicsit más helyzetekbe is be tudjuk dobni a karaktereinket és ez kizökkenti őket a komfort zónájukból és arra kényszeríti őket, hogy nehéz döntéseket hozzanak.

 

Van olyan pillanat a második évadból , amit vártok, hogy lássanak a rajongók?
Emeraude: Nagyon sok van! Nem tudok egyet kiválasztani!A tavalyi évadban csak egy mutatványt csinálhattam és most szinte minden egyes epizódban lesz valami. Így csak elképzelheted, hogy több akció lesz idén.
Katherine: Igen kicsit ijesztőbb ez az évad, sokkal több lesz az erőszak benne. Úgy értem srácok láttátok az előzetest, Jace a sz*rt is kiverte belőlem és ez csak onnan továbbfokózodik. Kicsit horroron alapul, bizonytalan talajon járunk épp, beléptünk az Amerikai Horror Storyba. De úgy gondolom, hogy ez jó. Csak emeli a sorozatot és nagy utat jár be.

 

Ha egy démon megtámadna, kit szeretnél az oldaladon látni?
Katherine: Egyértelműen Domot!
Emeraude: Én el is sétálok! (nevet)
Katherine: Ne! Gyere vissza! Téged kellett volna választanom?
Emeraude: (Nevet) Igeen!
Katherine: Ez védelem volt.. milyen gyakran gyakorolsz Dommal?
Emeraude: Hallgass! Dom nem jobb harcos, mint Izzy magassarkúban! (nevet)
Katherine: Ó valóban, én nem akarom Domot magassarkúban látni, az nagyon rossz lenne. (nevet)