Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Prune: Elképesztő elétrajzod van fiatal színésznőként. Hol kezdődött ez az egész? 
Kat: Sosem gondoltam, hogy színésznő leszek, eredetileg pénzügyi pályára akartam menni. A közgazdaság és pénzügy az én szenvedélyem és én pénzügyi tanácsadó akartam lenni vagy pénzügyi igazgatóként el akartam indítani a saját cégemet. A tánc egész életemben a hobbim volt és egyszer a családunk egyik barátjának szüksége volt táncosokra a közösségi színházban az egyik előadásához, szóval úgy gondoltam miért is ne. Teljesen beleszerettem. Sosem felejtem el, amikor felléptem a színpadra akkor éjjel és rájöttem, hogy ez az, amit egész életemben csinálni akarok. 

 

Prune: 13 éves voltál, amikor elkezdődött a karriered a Broadway-en és többször is szerepeltél az évek alatt. Mesélj a tapasztalataidról. 
Kat: Elképesztő utazás volt. Számtalan esemény és lehetőség érkezett. Megadtam az esélyt és igent mondtam, és láttam, hogy hova visz el ez az iparág. Nagyon szerencsés voltam. Tudtam, hogy egy olyan életet élhetek, amit igazán szeretek és igazán jó tapasztalat szerzés, plusz fantasztikus emberekkel dolgozhatok együtt. 

 

Prune: Mi volt az átmenet a Broadway-ről a filmekre és a televízióra? 
Kat: Nem öntudatos választás volt. A műsorom befejeződött New Yorkban és elkezdődtek a meghallgatások. A filmek és a televíziózás olyan dolgok, amik csak megtörténtek. A munkám LA-ben volt, szóval néhány hónapig voltam kint és most már hat éve így megy, mert én folyamatosan dolgozok azóta, ingázok LA és New York között és különböző helyekre is utazom – ahova visz a munkám. 

 

Prune: Összetett szerepeid voltak már a mozivásznon is, de akkor lettél a leghíresebb, amikor megkaptad Clary Fray szerepét a Shadowhunters-be. Mesélj nekünk Clary karakteréről. 
Kat: Clary szenvedélyesen erős akaratú vörös hajú lány, aki a 18. születésnapján rájön, hogy őt valami ‘árnyvadász’. Rájött, hogy egy olyan világ része, amit az emberek nem látnak, ahol vámpírok, vérfarkasok, tündérek, démonok és minden féle teremtmények élnek. Kitalálja hogy ő szerves része ennek a világnak és egy közelgő háborúba csöppent. Ahogy a sorozat fejlődik elképesztő ezt a karaktert alakítani, mert ő olyan sokat növekedik, változik és tanul. A leginkább Clary-be azt szeretem, hogy olyan elveszett. Teljesen felkészületlenül lépett be ebbe a világba, ezért nem mindig tudja megérteni a dolgok következményeit, annak ellenére, hogy mindig a legjobb szándékkal cselekszik. 

 

Prune: A természetfeletti témájú műsorok az utóbbi években nagy sikert arattak. Miért lehet ez? 
Kat: Van benne valami szórakoztató. Mindenki szereti azt hinni, hogy a mágia létezik és azt hiszem, hogy ez így is van valamilyen szinten. Mindenki szeretne kicsit továbblátni a mindennapi tapasztalataink mellett és elképzelni azt, hogy mi lehetséges. Azt hiszem ezt teszi igazán érdekessé. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy a saját életüket más helyzetből láthassák, hogy tárgyilagosan tudják szemlélni azt amin keresztül mennek, mert nem tinédzserek mennek rajta keresztül, hanem boszorkánymesterek vagy árnyvadászok. 

 

Prune: Hogyan változtatott meg a Shadowhunters és az összes siker az életedben? 
Kat: Minden megváltozott és közben semmi, ha ennek van így értelme. Ugyanaz vagyok. Felkelek reggelenként, megreggelizek, megiszom a kávém és elmegyek edzeni vagy a barátaimmal találkozok. Egy csodálatos rajongó közösséget kaptam, akik nagyon támogatóak és szenvedélyesek. A karrieremet egy más szintre emelték. Ráadásul egy teljes családot kaptam a színész társaim és a személyzet által. 

 

Prune: A második évad nyáron tér vissza. Mit várhatnak a rajongók a következő epizódokban?
Kat: Számíthatnak a kiszámíthatatlanságra. Bármi amiben biztos voltám, bármi amiről azt hitted már szilárd és bármi amire azt hitted biztonságos nem az. Bármi amitől tartasz, hogy ez fog történni ebben a szezonban, de ez az ami izgalmassá teszi. Ha azt gondoltad, hogy a 2A intenzív volt, akkor a 2B efölött áll. A 2A-t egy mészárlással fejeztük be és egy nagy csavarral és itt is folytatjuk a 2B-t ahol befejeződött. Közeledik egy háború, aminek még nincs vége.

 

Prune: A Shadowhunters tele van akcióval. Hogyan edzettél ezekre a harc jelenetekre? 
Kat: Elképesztő edző csapatunk, koordinátor és emberek, akik fantasztikusan csinálják a dolgukat. Valójában időbe telik velünk dolgozniuk és megfelelni a sajátos edzés igényeinknek. Nagyon kemény munka, de ez a legszórakoztatóbb dolog, amit valaha tanultam a szakmámom kívül. A készségeim megszerzése elképesztő folyamat és az egyik legjobb része a munkámnak. 

 

Prune: Te jelenleg is a forgatáson vagy a következő Útvesztő filmen. Mesélj erről a filmről.
Kat: Keserédes. Ez az utolsó film a sorozatból és olyan valami, amit a Shadowhunters előtt kezdtem. Megint egy másik család. Mindenkit újra látok és félig dolgozok velük ezen a ponton a karrieremben, de ez egy olyan dolog, aminek szerettem a részévé válni. Olyan zord és szórakoztató. 

 

Prune: A színészkedésen kívül énekes és táncos is vagy. Tervbe van hogy kiadsz zenét a jövőben vagy ragaszkodsz a színészethez? 
Kat: Dolgozok valamin jelenleg is. Évek óta dolgozom, de az időzítés elég nehéz volt a többi munkám mellett. Mindig eszembe van és határozottan olyan ami érdekel. 

 

Prune: 21 éves vagy, a legtöbb lány ilyenkor végez a főiskolán. 14 évesen végeztél a középiskolában és 17 évesen végeztél a főiskolán. Mesélj a tanulmányaidról. 
Kat: Mindig szerettem az iskolát. Szerettem tanulni. Ahelyett, hogy az iskola házimunka lenne vagy valami olyasmi ami nem szeretek, számomra kutatás volt. A módja annak, hogy felfedezzem a körülöttem lévő világot. Úgy hiszem ezért mentem rajta végig olyan gyorsan, de még mindig olyan valami, amit szeretek és keresek. Jelenleg a mesterimen dolgozok.

 

Prune: Van valami amit a legtöbb rajongó nem tud rólad? 
Kat: Néhány rajongó már tudja rólam ezeket, de a színészek szeretnek Nagyinak hívni. Sütök és mindig nagy táska van nálam, amiben kézfertőtlenítő, köhögéscsillapító és bármi olyan dolog van benne, amire szüksége lehet bárkinek. 

 

Prune: Beszéljünk a divatról. Írd le a mindennapi viseleted.
Kat: A mindennapi viseletem nagyon klasszikus egy kis éllel. Szeretem a klasszikus körvonalakat, szeretem a színeket és mindig szeretek kitalálni egy kis élt olyan textúrával és kiegészítővel, ami váratlan. 90-es születésű gyerek vagyok, imádom a choker nyakláncokat, a katonai ruhákat és a csizmákat. 

 

Prune: Mi a 3 kedvenc trended mostanában? 
Kat: A choker nyaklánc az egyik. Soha nem nyúlhatsz félre a bőrdzsekivel é azt hiszem vannak igazán érdekes darabok. Szeretem amilyen farmerek vannak. Az emberek kezdenek kísérletezni a farmerekkel és ez nagyon izgalmas.

 

Prune: Itt az idő a divat nyírbálásra. Milyen trendet szüntetnél meg jelenleg? 
Kat: Ez elég nehéz nekem. Úgy gondolom, minden divattrend mesél valakiről és nem akarok bárkitől bármit elvenni. Nálam is vannak olyan dolgok, amiket nem tudnék viselni, de nagyszerűen állhat másokon. Hagyd hadd szálljon a zászlója és te is szállni fogsz.