Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Mi a kedvenc órád most, amit most vettél fel?
Amit most vettem fel nagyon érdekes óra, ami a szörnyek rítusát vizsgálja, állatok és egyéb lényekét szimbólumként és karakterekként az irodalomban. Mi belemerülünk a művészet és kultúrába minden társadalomban és így tanulmányozzuk az irodalmat, betekinthetünk olyan emberekek életébe, akik eredetileg írták és használták fel a műveikben. Mivel azt mutatják be, hogy a karakterek milyen erősen kapcsolódnak a természethet és ez meglehetősen izgalmas óra számomra. 

Kedvenc zenéd jelenleg?
Shape of You – Ed Sheeran, The Hamilton Musical Soundtrack, Somebody Else – VERITE, Overdose – Alessia Cara

 

Ha bármilyen karaktert eljátszhatnál melyik sorozatban lenne az? 
Hatalmas ORANGE IS THE NEW BLACK rajongó vagyok. A sorozat annyira okos, vicces és rettenthetetlenül csodálatos karakterei vannak, tele csodálatos nőkkel, akik alakítják őket. Egy szerep a sorozatban olyan lehetőséget adna számokra, ahol fejlődhetek és tágíthatom magam, mint színész, valamint megfigyelhetném a többi szereplő munkáját. 

 

Kedvenc sorozat?
Orphan Black, Game of Thrones, Unreal, American Horror Story, Orange is The New Black, Jane the Virgin, Catastrophe, és a Big Bang Theory

 

Hogyan írnád le a stílusod? Milyen a kijárós outfited? 
Úgy írnám le, hogy klasszikus egy kis éllel. Szeretem a klasszikus alapelemeket és formákat, de szeretek hozzáadni valami színes, nyomatós, váratlan kiegészítőt, vagy akár csak egy ütős csizmát veszek fel, hogy életet vigyek az egészbe. A kijárós ruhám általában kék farmer, Chelsea csizmák, és fekete ing valami kiegészítővel. Adj hozzá egy bőrdzsekit és fekete nyakkendőt és bármire kész vagyok. 

 

Ha bárhol élhetnél a világon, hol élnél? 
Az várom már, hogy New York-ba visszaköltözhessek. Szeretem az ottani életmódot és a város energiáját. Van egy olyan érzésem, hogy többet kell látnom ezt a világot, mielőtt meghozom a döntésem. 

 

Milyen érzés a Wallflower Jeans-szel együtt dolgozni?
A Wallflower egy nagyszerű cég. Csodálatos képet ad a fiataloknak és szórakoztató is, miközben stílusa kényelmes, elegáns és minden méretben formában illik a lányokra. 

 

Mi van a bakancslistádon? 
Utazás. Szeretek utazni, és emlékeket készíteni a családdal, barátokkal. Ha időt szakítok rá, pénzt és energiát a munkán kívül, akkor megéri ez a tapasztalat az életben. Olyan fontos, hogy lássam a világot. Tájékozodsz az életetben és megérted az emberiséget, vagy egy globális közösséget, ami bővíti a látóteredet minden szempontból. A bakancslistámon az utazási célok és a karrierem van. 

 

Mit élvezel legjobban az Árnyvadászok forgatásán? 
Ez az munka számomra az álmom megvalósulása. Van egy csodálatos karakterem, aki folyamatosan fejlődik és növekszik a többi karakter között, akik elképesztő emberek, akikkel eddig valaha talákolkoztam és valóban törődök velük. Új képességeket tanulok és fizikailag is ösztönöznek, hogy harcos legyek és egészségesen éljek. Mindenki részt vesz a produkcióban a producerek, rendezők, a tervezők a színészek és a többi tag, akik mind őrülten tehetséges és szenvedélyes egyéniségek. A legnagyobb dolog a forgatáson, hogy lehetőségem van egy hihetetlen csapattal dolgozni, akik igazán törődnek a munkájukkal. Nem kívánhatnék ennél többet.