Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

RAW: Szerettél egyke gyerek lenni?
KATHERINE: Igazából szerettem, mert sok barátom vált testvéremé. Illetve a felnőttek körében, korán megérettem és megtanultam, hogy kezeljek egyes helyzeteket. Nagyon közel áll hozzám az anyukám és a nagyszüleim és ezt nagyon megbecsülöm.
 
RAW: Hogyan jutottál el a színészkedésig? 14 éves korodban befejezted a középiskolát!
KATHERINE: Én egy hatalmas kocka voltam gyerekként, de volt egy tanárnőm, akivel még ma is tartom a kapcsolatot és  egy máig nagyon kedves barátom. Látta, hogy mennyire szeretek tanulni és a tudás iránti vágyam. Segített legyőzni a félemem, amikor nagyon kicsi voltam és ezzel bátorított. Ő biztatott, hogy törjek előre, hogy tényleg próbáljam meg és haladjam meg azt, amit bárki más gondolna, hogy lehetséges, és képes voltam rá… leérettségiztem 14 éves koromban és az egyetemet 17 évesen végeztem el.
RAW: A tanulmányidat finanszírozta a testület és üzleti ügyeket tanultál. Még folytatod az üzleti ügyeidet most is?
KATHERINE: Nagyon is folytatom! Vannak szakembereim, akik segítenek, de azért szereztem az üzleti diplomát, mert képes vagyok vezetni a saját karrieremet is. Csinálhatom úgy a karrieremet, mintha üzlet lenne, elolvasom a szerződéseket, és megértem a beruházásaimat. Mindent megnézhetek összességében és mindezt egy menedzsment szemszögből nézve, ez nagyon hasznos számomra. Ügyvédem szereti, hogy minden szerződésemhez van vagy húsz kérdésem.
RAW: Senki nem tervezte, hogy ezen az úton mész tovább, ugye?
KATHERINE: Ó.. hát igen… Ezért is jó, ha valakinek van tudása. Soha terveztem színész lenni. Én a pézügy irányába terveztem volna menni. Egy multinacionális cégnek akartam a pénzügyi igazgatója lenni és saját üzletet folytatni, pénzügyi tanácsadóként Wall Streeten dolgozni, vagy ilyesmi.
RAW: Tervezed még ezt megtenni?
KATHERINE: Lehet, hogy egy nap vezetem a saját termelési cégemet, vagy valamilyen üzletet kezdek, de jelenleg ezt szeretném csinálni. Mondhatni véletlen lettem színész és amikor először léptem színpadra, abban a pillanatban minden világossá vált – az első nyitó estém 14 évesen volt, az első színházi előadásom Kansas Cityben volt. (Nevet) Akkor a világ megállt, és abban a pillanatban tudtam, ez volt az egész életem végéig nem fogom elfelejteni.
RAW: Ha bármelyik mai vállalatnál dolgozhatnál pénzügyi vezetőként melyik lenne az? Miért?
KATHERINE: Olyannál, mint a Google, a Disney vagy a Pixar. Valahol, ahol a munkahely szórakoztató, valamint egy sikeres üzlet, ami különbséget tesz. A Girl Up egyik hírnöke vagyok, ami egy csodálatos nonprofit szervezet, amely az U.N. alapítvány kerete alatt van, és csodálatos munkát végeznek, szóval szerettem volna dolgozni egy ilyen helyen is. Őszintén szólva szeretek létrehozni és mesélni történeteket, karaktereket készíteni, és [érzelmileg] mozgatni az embereket.
RAW: Hogyan határozná meg Katherine McNamara a sikert?
KATHERINE: Munkamániás és maximalista vagyok. (Nevet) Ez néha erő és néha gyengeség. Őszintén.
RAW: Lefogadom, hogy azért nehéz kritikákat kapni!
KATHERINE: Igen, de meg kell tanulnod ezt elviselni. Mindenkinek megvan a véleménye és neked csak azt kell tudnod, hogy amit csinálsz az számodra a legjobb munka, és tudod, hogy folyamatosan javítasz és folyamatosan felfelé törekszel. Nem számít, mások mit gondolnak, te te vagy. Mindig legyél önmagad, boldog és elégedett magán életedben és szakmailag is egyaránt magaddal. Aki megtalálja ezt az egyensúlyt, és még mindig tud teljesíteni, akkor ez a siker. Egy személy mindig lehet profi valamiben.
RAW: A múlt héten volt itt volt Matthew Daddario. Megkérdeztük tőle, hogy mit kellene kérdezünk tőled. A kérdések nagyon drámaiak, csak azt akarom, hogy készülj fel.
KATHERINE: Igen, készen állok, Matthew. Ó, Istenem!
RAW: Mit csinálsz reggelente? Ha belenézel a tükörbe, mit akarsz?
KATHERINE: Az első dolog reggel, hogy reggelizem. (Nevet)
RAW: Azt is megkérdezte, mit akarsz 20 év múlva? Mit szeretnél elérni 20 éven belül?
KATHERINE: Szeretném ha úgy tekintenének rám, mint egy elismert színész, aki nagyszerű és változatos történeteket ad elő. Valaki, aki pozitív lépést tett a világban.
RAW: Van még egy kérdése számodra. Amikor éjszaka becsukod a szemed, kíváncsi vagy, mi a következik? Mi jár a fejedbenMi tart fent éjszaka?
KATHERINE: Nem sok minden, mert amikor aludni szoktam, elég keveset tudok így hihetetlenül gyorsan elalszom. Nagyon támogatom a pozitív gondolkodást, és ha úgy gondolod, hogy valamit akarsz az életben, akkor annak a gondolata felmerül este. Én általában ilyeneken azt gondolkodom, mielőtt elalszom.
RAW: A sorozatod(SH) mellett most más projekteken is dolgozol?
KATHERINE: Igen, csak az Az Útvesztő 3. részén, ami jövőre jön ki. Ez nagyon szórakoztató volt, mert a másodikat nagy dobás volt, mielőtt a Shadowhunters-et csináltam, és ez olyan könyv volt számomra, amely véget vetett ennek a hatalmas változásnak az életében, de remek, hogy újra átélhetem ezt.
Némi zenén is dolgozom. Még dolgozom rajta, mielőtt bejelenteném. Van néhány nagyon jó anyag, amit hamarosan hallhattokA műfaja pop, de van egy saját munkám is. Váratlan, ami király.
RAW: Volt már nehezebb időszak az életedben? Hogyan kerültél ki belőle?
KATHERINE:Néhány évvel ezelőtt volt egy ilyen időszak – általában nagyon boldog ember vagyok (nevet) – de valami történt az életemben, ami miatt a bizalmam nagy része megtört, de ezt akkor nem vettem észre. Introvertált lettem és néhány évvel később sok nagyon jó barátot szereztem. Egy kicsit felnőttem, és még biztosabb lettem abban, hogy ki vagyok. Aztán hirtelen visszanéztem és azt mondtam: “Nem voltam önmagam az utolsó pár évben, de most már a visszatértem önmagamhoz. Minden arról szól, hogy milyen döntéseket hozunk. Azokat a dolgokat választod, amik jók, pozitívak, boldogak, előnyösek, és ha úgy döntesz jó napod lesz, és meglesznek ezek a dolgok, meg tudod csinálni. Lehetséges.
RAW: Hogyan szeretnéd majd, hogy emlékezzenek rád?
KATHERINE: Hagyj egy pozitív nyomot a világban. Legyen ez a munka, amit a Girl Uppal csinálok, vagy bárki, akivel a jövőben együtt fogok dolgozni. Legyenek az emberek, akikkel találkozok, a barátaim és a családom, vagy a történet, amit a karaktereimen keresztül közlök, amit kreálok a filmekkel, színházi előadásokkal és televíziós műsorokkal. Remélhetőleg ezek arra késztetik az embereket, hogy gondoljanak magukra, az emberiségre, és különösen másokra.