Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Hello mindenkinek! Boldog szerdát kívánok. Én Rebecca Jarvis vagyok. Élőben jelentkezem az irodámból. Én vagyok az ABC News üzleti, technológia és gazdaság vezetője és én egy csodálatos nővel beszélgethetek ma. Üdvözöljük őt. 
K: Köszönöm szépen. Hello srácok, Katherine McNamara vagyok és én alakítom Clary Frayt a Freeform televíziónál a Shadowhuntersben. 
Mi beszélgetünk az életéről, karrierjéről és biztos vagyok benne, hogy sok mindenkit érdekel. Katherine beszéljünk a karrieredről, ami 13 évesen kezdődött a Broadway-n.
K:Igen.

 

Melyik volt az első pillanat, amikor azt érezted, hogy igazán híres vagy?
K: Nem hinném, hogy ez már megtörtént volna. Legyünk őszinték, én csak mostanában érzem az Árnyvadászok szeretetét és rajongását. Másfél éve vagyok ebben a csapatban, ami csodálatos érzés. Amikor tényleg azt éreztem, hogy fontos vagyok, az az első alkalom volt, amikor részt vettem a New York-i Comic Conon, ahol bemutattuk a sorozatot, mi amúgy Torontoban élünk egy kis buborékban és itt tesszük a dolgunk és jelenleg nem sokat mutatunk a sorozatból, de tavaly a Comic Conon mutattuk be az első 7 percbe az előzetest. Mi a panelen voltunk közbe, aláírásokat adtunk, fotókat, az egész csapat együtt volt, és sosem fogom elfelejteni, amikor a backstageben álltunk és onnan figyeltünk, néztük a képernyőt és közben hallani a közönséget, majd felmentünk a színpadra és kérdésekkel árasztottak el minket, éljeneztek, majd aláírásokat osztogatni és válaszolni a rajongóknak a karakterekről a kérdéseikre és ők is elmondtak miért szeretik a sorozatot, karakteret ez úgy megütött abban a pillanatban. Hogy milyen nagy hatással van ez a történet az emberekre.

 

Ez nagyon szuperül hangzik.
K: Nagyon jó volt, mert ez az a lehetőség arra, hogy azt csináljam amit szeretnék és én mindig kapok új szereléseket, ami olyan szórakoztató. Ez a kedvencem a világon, hogy olyat csinálok, ami jelent valamit az embereknek. Igazi pozitív hatást gyakorol az életükre és ez megfizethetetlen.

 

A srácok szeretnék, hogy válaszolj pár kérdésre. Emellett sok kérdést kaptunk Twitteren, ezekre is válaszolunk majd. Taylor lesz a segítségemre a színfalak mögött, aki majd összegyűjti a fontosabbakat nekünk. Te tanultál közgazdaságot, pénzügyet és üzletet. Mi a legnagyobb üzleti lecke,amit megtanultál Hollywoodban?
K: A legnagyobb üzleti lecke, amit megtanultam, az az, hogy ne csak olvassam el a szerződést, hanem meg is kell érteni, hogy mi a másodlagos értelme, szóval mindent. Mert tudod, elolvasod, de attól függetlenül mág 3 különböző dolgot is rejthet magába.
Mert akkor nem védheted meg magad.
K: Igen, megtanultam, hogy ez a legnehezebb út, de közben érdekes is.

 

Ez nagyon jó. Milyen zenét szeret hallgatni Clary?
K: Clary elképesztő zenéket szeret hallgatni, mindig létre hozok a karakteremhez egy hozzáillő lejátszási listát. Mindennap ugyanazt hallgatom a munkába ilyenkor. Van egy csomó dal amit szeretek, most Halsey új albumát is sokszor hallgatom, de van egy dal, ami nagyon jól leírja Claryt a második évadban, ez a szám Katy Perry Rise cimű dala, nagyon sokszor hallgatom. Ez a dal nagyon jól bemutatja Claryt, hogy honnan indult és most hol van.

 

Van néhány tanácsod az egyetemi életre? Egyik kérdező tette fel a kérdést nekünk.
K: Igen. A legjobb tanács amit adhatok, hogy mindig figyelj oda, és lassíts, ne dolgozd agyon magad. Én kicsit őrült voltam a suliba és 20 kreditet teljesítettem negyedévenként. Én igazi kocka vagyok. Úgy érheted el a sikert, ha keményen dolgozol.

 

Ha keresztezhetnénk a Shadowhunterst egy másik sorozattal melyik lenne az?
K: Nagyon jó kérdés. Úgy gondolom vicces lenne egy másik világba átlépni, talán a Teen Wolf-val vagy a Once Upon a Time-mal, vagy pedig egy másik természetfeletti sorozattal lehetne keresztezni. Érdekes lenne a mitológiával játszani.

 

Mit szeretsz a legjobban Claryben?
K: Szeretem Clary szenvedélyét és hogy nem számít, hogy mennyire össze van törve és milyen sok nehézségen kell keresztül mennie, neki mindig megmarad a reménye, hogy minden helyrejön. Mindig marad benne egy kis fény, és nem fogadja el, hogy minden elveszett.

 

Mi volt a legnehezebb jelenet, amit valaha is fel kellett venned?
K: Az első évadban volt egy nehéz jelenetem. Az első részben, amikor esőben futok és az egész világom összeomlik körülöttem. Ez fizikailag és szellemileg nagyon megterhelő volt.

 

Hogyan készülsz fel ezekre?
K: Igazából nem tudsz felkészülni, mert attól függ hogy aznap milyen vagy érzelmileg. Ez a kötelezettségem, oda kell tennem magam, igaz, hogy kényelmetlen és nehéz, de ezután olyat alszol, mint még soha. Nagyon érdekes ilyet végigcsinálni, mert fantasztikus a végeredményt látni.

 

Ha lennének igazi Árnyvadászok , kiket választanál a démon vadászatra?
K: Azt hiszem, Jace és Alecet, ők parabataiok is, akik nagyon jó harcosok. Szeretném még Isabellet, aki nagyon tehetséges és sok eszközt képes harc közben alkalmazni. Claryt is biztosan beválasztanám az Árnyvadász csapatomban.

 

Sokat láthatjuk majd idén Claryt és Alecot együtt?
K: Igen. Clary és Alec sokat lesz együtt ebben az évadban, ami nagyszerű, mert szeretem a kapcsolatukat, nem azért mert azonosak a szándékaik és a céljuk, hanem mert attól hogy egy oldalon állnak mindig harcolnak egymással és nagyon érdekes a kapcsolatuk. Szeretek Matthew Daddarioval dolgozni, aki Alexet alakítja ő az egyik kedvenc emberem ezen a bolygón, de történik majd valami, ami messze sodorja őket de aztán újra megtalálják egymást.

 

Mi volt eddigi életed során a legnagyobb kihívás, amit le kellett küzdened?
K: Igazából a mostani dolgok, és hogy arra kell törekednem, hogy folyamatosan növekedhessek és tanulhassak, ahogy haladok előre a karrieremben.

 

Kit választanál szövetségesnek a szereplők közül az Éhezők Viadalában?
K: Az én csapatomból vagy az Éhezők Viadalából?

 

Válassz mindkettőből!
K: Katnisst választanám, szeretem Jennifer Lawrencet. Az én csapatomból pedig Isaiaht választanám, ő alakítja Lukeot a sorozatban, igazi kemény arc, nagyon jól bokszol, úgy mint senki más és ő hihetetlenül gyors a méretéhez képest. Ez elképesztő.

 

Te jó futó vagy? Sokat edzetek a sorozathoz?
K: Sokat edzettem a sorozatra. Mindennap az edzőteremben vagyunk, van személyi edzőnk, van egy csodálatos kaszkadőr koordinátorunk, és kiváló harcművészek és harcosok tanítanak bennünket. Mindig fáj mindenem, de fantasztikus érzés.

 

Kivel dolgoznál együtt szívesen a szakmában?
K: Nekem nagyon hosszú a listám, de ha választani szeretnék, akkor Jessica Chastain. Csodálatos nő, és annyira sokoldalú, és ő azok közé tartozik, akik inspirálnak engem. Egy rendezővel is szívesen dolgoznék, aki David O’Russel, néhányszor találkoztam már vele, és sokat olvastam a munkáiról és egyszer beszélhettem is vele. Úgy szeretnék egyszer vele is dolgozni az életem során, csodálom a munkásságát.

 

Milyen tanácsot adnál a tizenéveseknek?
K: Maradjanak hűek magukhoz, találjátok meg, hogy kik vagytok, mi tesz benneteket különlegessé és ezt hangsúlyozzátok ki, nem kell féljetek önmagatok lenni. Ne féljetek a szenvedélyeteknek élni.

 

Ha ezt nem dolgozhatnád, mit dolgoznál?
K: A fejlődési gazdaságot szerettem igazán az egyetemen. Érdekel az országok fejlődése.

 

Mi a kedvenc könyved?
K: Gesztenye, a honalapító. De én szeretem a Végzet Ereklyéit is. Mindet olvastam. Cassie Clare csodálatos történetet alkotott, igazi romantikus történet.

 

Harry Potter rajongó vagy?
K: Igen.
Mi lenne a patrónusod?
K: Valószínűleg a zebra lenne, mert kicsit bohókás vagyok.

 

Mi nélkül nem indulsz el otthonról?
K: Egy kicsi üveg Listerine szájvíz van nálam mindig. Sose hagyom otthon. Ezért a cast tagok nagymamámank is szoktak nevezni, mert mindig van nálam mindenféle. Kézfertőtlenítő, szájvíz, fogkefe. Valószínűleg ez azért van mert sok időt töltök a nagyszüleimmel.