Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Hogy telt a 2016-os év? – az első kérdés amit ünnepek után kérdeznek az új évben
Katherine: Ez az év hihetetlen volt. Én úgy érzem állandóan sprinteltem, mindig kifáradtam de jó érzés véghez vinni valamit. – Nagyon optimista a jövőjével kapcsolatban. – Összességében ez az év felemelkedőkkel és lejtőkkel volt tele, de én nagy tervekkel indulok a jövőbe és ezért nagyon izgatott vagyok.
Emlékszem az elmúlt évből az izgalomra és félelemre, hogy meghosszabbítják-e a sorozatot vagy nem, mivel többet is eltöröltek akkor. Ugyanekkor a Shadowhunters csapata is türelmesen várta a híreket.
K: Állandóan gondolkodtam és reménykedtem, hogy lesz alkalmunk folytatni a sorozatot. Mi olyan sokat tanultunk az első évadban, alig vártam, hogy legyen lehetőségem ezt bemutatni. Annyira izgatott vagyok már, hogy mindenki láthassa a 2.évadot. Nagyszerű második fejezet a mi történetünkbe.


Gyakran eltöprengünk azon, hogy hogyan változott meg az életed Clary Fray szerepe után a Shadowhuntersben, aminek hatalmas rajongói tábora van és több mint 2 millió követője a közösségi oldalakon. 
K: Mindenki ezt kérdezi tőlem, azt tudom erre felelni, hogy minden megváltozott, de közben még is ugyanaz. A sorozat sok ajtót megnyitott számomra, és kicsit ismertebb lettem ebben a munkába, de attól még mindig én maradtam. Még mindig ugyanúgy élem az életem,csak kicsit néha forgalmasabb. 

 

Az előző évadban a rajongókat aggodó állapotban hagytátok – Jace csatlakozott az apjához. Elárulhatnál ebből többet, de úgy gondolom, hogy csak még nagyobb nyomorba taszítasz minket. Senki sincs biztonságban egy teszten megy keresztül idén mindenki!
K: Kérlek lépj be ebbe az évadba és várd a fordulatokat. Nem csak átdolgoztuk az egészet teljesen, de sokat is adtunk ebbe az évadba – a karakterek nem ússzák meg sértetlenül. Készülj fel mindenre.

 

Adhatnál egy kis betekintést nekünk belőle.
K: Annyit mondhatok, hogy a kapcsolatokra nagy hangsúly lesz fektetve és a karakterek sokat fejlődnek ebben a szezonban.

 

Arra gondolsz, amire én? Mert én Isabellet és Simont szeretném együtt látni. 
K: Most, hogy létrehoztunk egy világot és karaktereket, lehetőségünk lesz arra, hogy a háttértörténetekbe ássuk magunkat, a családjaikba és mi teszi őket azzá akik. Onnan majd feszegetjük ezeket a határokat és olyan helyzetekben láthatjuk és érzelmi helyeken, amelyeket nem tapasztalhatsz meg a könyvekben.
Legújabb információm szerint idén jobban támaszkodtok a könyvekre. Ha olvastad a könyvet, mint a húgom ( én inkább tv nézős típus vagyok) nem félhetünk. A tanárod nem fenyeget téged a spoilerezésre.
K: Ó én hatalmas rajongója vagyok a könyveknek, ha nem olvastam volna nem is tudnám mi lesz. 
Sok érzelem lesz látható ezek szerint.
Sokkolt, és a szó szoros értelmében zihálva, nevetve és sírva olvastam a forgatókönyveket idén. Azt hiszem az írók tökéletesen megtalálták az egyensúlyt, hogy vissza tudjuk adni a karaktereket, pillanatokat, és teljes jeleneteket a könyvekből, miközben továbbra is új történet bontakozik ki és még a leglelkesebb olvasót is elvarázsolja.

 

A legrégebbi kérdés A könyvek és filmek sosem halnak meg. 
K: Mindkettőt szeretem. Én telhetetlen olvasó voltam gyerekként, és még vagyok, ha az időm engedi, de én hatalmas Netflix rajongó vagyok és időről időre filmmaratonokat tartok. Nem számít mi az, imádom a történeteket.

 

Malec, Sizzy, Clace és stb. Többször láttuk őket. Úgy döntöttem megkérdezem Katherine-t – hogy ő melyiket szereti. 
K: Az összeset! Szeretem őket, nem tudok köztük választani. Ez az egyik eleme a sorozatnak, amit imádok. Annyira törődsz a karakterekkel ls a kapcsolatokkal, mert olyan sok kombináció lehet, ami feje tetejére állíthat mindent. Nem számít mi a kedvenc kapcsolatod, látni fogod, hogy mind ragyog majd idén. Minden karakter része az utazásnak.

 

Bár vannak olyan kapcsolatok, akiknek a karaktereiknek az a végzete, hogy együtt legyenek, míg mások csak véletlenszerűen jönnek össze és ez csodálatos. Te melyiket szereted jobban? Gondold át a választ Katherine. 
K: Igen is meg nem is. Szeretem tudni, hogy a karakterek története happy enddel zárul, se semmi se jobb, mint amikor nem számítasz rá és a végén igaz szerelem alakul ki, vagy hogy szívfájdalom lesz-e a vége, hogy a kedvenc párod még sem lesz együtt a végén. Imádom a jó szerelmi történeteket. 
Néhányan azt mondták (beleértve engem is), hogy az első évad kiszámítható volt. Most arra törekedtünk, hogy olyan pontra vigye a mostani évad az agyunk, ahol már azt mondjuk, hogy ‘Én nem bírom tovább ezt!’

 

1-10 skálán ez az évad 25-ös Katherine szerint.
Nagyon sokszor kaptam levegőhöz, amikor olvastam a 2. évad forgatókönyvét. Növelték a tétet és a feszültséget ebben az évadban. Készülhetsz egy érzelmi hullámvasútra. 

 

A legfontosabb szempontja a sorozatnak az, hogy működjön a kémia. Láttál már olyan filmet, vagy sorozatot, ahol a főszereplőknek nagyon kínos az együtt működés? Ahol teljesen hiányzik a szereplők közötti kémia. Azonban, amikor nézem a Shadowhunterst ott teljesen érezni lehet ezt. De ezt hogy csináljátok? 
K: Idő,vér, verejték, könnyek, nevetés és az éjszakai forgatások. Láttuk egymást már a legjobb és legrosszabb állapotban is. Ez összehozza az embereket. Ez csak arra sarkal, hogy mindenkit szeressek.