Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Mi volt az első gondolatod, amikor olvastad, hogy Claryt halálra ítélik?
K: Az első gondolatom az volt, hogy még van munkám, mert amikor rájössz, hogy szükséges megölni a karaktered, az általában nem jó dolog és azonnal agyaltam, hogy csináltam valamit? Bár nem ez lesz az utolsó epizódom a Shadowhuntersben.

De a történet szempontjából szükséges ez tenni a karakterrel úgy gondolom. Mert ő már régóta menekül, kifogásokat keres sok cselekedetére, megszegte a szabályokat és összetört. Itt az idő, hogy felelősséget vállaljon a tetteiért és itt az idő, hogy egy kicsit vezekeljen.

 

Hogy néz ki a Klávénál a halálos ítélet?
K: Nagyon brutális és amikor megtörténik és vársz a kivégzésedre az..nem színészkedés. Mert a mód, ahogy teszik az tényleg brutális, de ők tulajdonképpen élve elégetnek. A Tűz rúna és a csend rúna keveréke, ahogy élve elégetnek, de nem hallod ahogy sikítoznak, de látsz mindent és ez legzavaróbb dolog az egészben. 

 

Még mindig kiáll a döntése mellett, hogy az Árnyvadászok egyetlen kívánságát arra használta, hogy Jacet visszahozza?
K: Teljes mértékben. Sosem fogja megbánni, hogy visszahozta Jacet. Úgy értem, hogy nem biztos, hogy 100 %-ig ez volt a helyes döntés, főleg ha ez volt az egyetlen hibajavító kívánság az Árnyvilágban és ő arra használta, hogy a barátját hozza vissza az életbe. Nem a legbölcsebb döntés, de abban az intenzív pillanatban ez volt a döntése, neki kellett meghoznia reflexből és soha nem fogja megbánni ezt.

 

Mindez a fináléban teljesedik ki?
K: A csúcspontot érjük el, azt hittük, hogy Valentine volt a rossz és fogalmunk se volt róla, hogy mi jön, azt gondoltuk, hogy Jonathan is rossz, de kiderült, hogy szó szerint a Pokol királynője került a képletbe és ő rettenetes és vérszomjas, pusztító, nem ismeri a könyörületet, megbocsájtást. És a repertoárja nem merül ki abban, hogy borzalmas és elvesz mindent tőled és ők próbálják meghiúsítani a terveit.