Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

 

Ha bármilyen Tv sorozatba lehetnél, a múltban vagy a jelenben, melyik lenne az?
K: Az I Love Lucy lenne az, mert minden részt láttam a sorozatból. Igazi klasszikus vagy valami olyasmibe, mint a New Black vagy valami igazán felkavaróba.

 

Kedvenc sorozatod jelenleg a tv-ben?
K: A Westworld az ami a kedvenc sorozatom, ha választanom kell egyet.

 

Milyen sorozatot nézed egyben?
K: A Városfejlesztési osztályt, mert végigmegy az amerikai irodákon. Van egy Brit Tv sorozatot a Borderlinet, ezt képes vagyok végignézni egyben, ez is irodában játszódik.

 

Mi a legegyedibb képességed?
K: Széleskörű vagyok eléggé, olyan nagymamás, mindenki nagymamának hív, ezen az a tény se segít, hogy sütök és kötök, és mindig van a táskámba karamella és egy csomó időskori hajlamom van. De tudod néha jó ügyesnek lenni, az emberek nem bánják.

 

Ha lenne bármilyen szupererőd, mi lenne az?
K: A gyógyítás ereje, sok szempont miatt. Én eléggé kétbalkezes vagyok, sokszor elesek, ami jó lenne, ha orvosolni akarod a horzsolásokat és egyéb sérüléseket csak egy csettintéssel. Úgy gondolom ezt a szupererőt sok ember elfelejti és szerintem jó lenne valami jót is tenni.

 

Melyik hangulatjel ír le téged a legjobban?
K: Úgy gondolom, hogy a majom vagy a nagy mosolyú, túl szerény vagyok és vicces.

 

Katherine reakciója a 3A fináléjára:
Ahogy a 8.epizód befejeződött, hogy Claryt halálra ítélik erre az volt az első reakcióm, hogy még van munkám és másodpercek választanak el attól, hogy kirúgjanak és mi is történt valójában? De nyilván nem ez az állapot, de kétszer is leellenőriztem és nem erről volt szó. Ez csak tudod egy opció a történetben, de egy pillanatra kiakadtam. Úgy gondolom, hogy ez jót tesz majd a karakteremnek, mert sok mindenre keres kifogásokat és menekül az egész szabályszegés dolog elől, nem érdeklik az engedélyek, és nem viseli a következményeket. Igazán intenzív ez a jelenet, amikor van ez az egész kivégzéses dolog. Úgy értem ahol mi vagyunk, gyönyörű, egy omladozó kastély a vadon közepén, ez elképesztő, de a mód, ahogy kivégzik az Árnyvadászokat, igazából élve égetik el őket. Ez a tűz rúna és a csend rúna kombinációjával történik. Szóval amikor élve elégetnek, senki nem hallja a sikítozást és ez a legnyugtalanítóbb dolog, amit valaha láttam. És az sem segített túlságosan, hogy a forgatáson hatalmas babákat használtak, amik úgy néztek ki mint az igazi megégett emberi testek és ők egy rúgással csak úgy lelökték őket. Sosem felejtem azt az egy jelenetet, amikor ledobták őket és a fej csak úgy a földnek ütődött, ahol az állkapocs kinyílt egy kicsit és lepuffant a földre. Ott nem volt színészkedés a reakciónkba.
Mindig is imádtam Alannel dolgozni, de soha nem volt nagy jelenetünk, eddig az epizódig. Eddig mindig próbáltuk megtalálni. Ő egy teljesen hibátlan színész, aki érdekesen választ dolgokban. Szóval jó volt vele játszani és dolgozni, de ő csak az egyik kedvenc emberi kapcsolatom és nem tudod nem élvezni az időt Alannel. Te amikor a gonosz apáddal szerepelhetsz, akit megöltetek és visszatért a halálból ez nagyszerű volt, de úgy gondolom sokat mulattunk és hiányzott egy darab, amit eddig sosem kaptál meg Clary és Valentine kapcsolatából,mivel nekik nem volt meg ez a beszélgetés dolog, mert Clary megölte őt. 
Jó volt ennek a jelenetnek a forgatása mivel végre forgathattam Anna Hopkinsszal, aki Lilithet alakítja. Akinek a munkája elképesztő és végre láthatsz két erős nőt a képernyőn teljesen különböző nézettel. Clary az aki a melegség, fény és a jók világába tartozik és ott van Lilith, aki szó szerint a Pokol Királynője, aki a halált hozza és a kínzásokat.
Clary-nek érdekesen alakultak a kapcsolatai, mivel elveszített mindenkit. A testvérét is mielőtt lett volna esélyük bármire is.