Katherine McNamara Hungary


Katherine McNamara Hungary

Katherine McNamara
Kor: 20
Származás: Kansas City, Missouri
Tanulmányai: A Drexel Egyetemen diplomázott 17 évesen, és most a John Hopkin Egyetemen tanul. “Én egy nagy kocka vagyok, nagyon szeretem az iskolát.. Úgy érzem részben ezért is kötöttem ki ebben az iparágban, mert itt mindig tanulhatok valamit.”
Karrierje: 14 évesen  a Broadwayn kapott szerepet a ‘Little Night Music’-ban, ahol Angela Lansburyvel és  Catherine Zeta-Jonesszal szerepelhetett. ” Soha nem próbáltam teljesen fényekkel és a zenekarral az első bemutatómig. Nem fogom sosem elfelejteni a pillanatot, amikor először léptem a színpadra…Egy pillanatra meglepődtem, amikor rájöttem mi is történik valójában. Lefagytam és azt gondoltam, ‘Rendben, Vágjunk bele!’
Példaképei: Lansbury és Zeta-Jones mellé még hasonló híres és inspiráló előadók kerültek képbe, mint Elaine Stritch és Bernadette Peters. “Ők mind a négyen megtanítottak, milyen nőnek lenni, milyen vezetőnek lenni, és hogyan legyen ilyen hosszú élettartalmú karrierem, mint nekik.”
Shadowhunters: Ő kapta meg a Freeformon futó sorozat főszerepét, ami Cassandra Clare könyvsorozata alapján készült, mikor megkapta 10 percre rá a rajongóknak is bejelentették a nagy hírt. “Még mindig próbálom feldolgozni a hírt, nem is beszélve, hogy emberek milliói fognak velem dolgozni közben. Szerencsés vagyok, hogy örültek nekem.”
Egy Nap: David O’Russell-lel szeretne dolgozni, akivel egyszer hosszú beszélgetésbe bonyolódott a Napos Oldal című filmről. “Ő az egyik kedvenc rendezőm. Abban sem vagyok biztos, hogy tudja a nevem, mert Isla Fishernek kezdett el hívni. De én akkor is vele szeretnék
.