063.jpg
065.jpg
064.jpg
061.jpg
060.jpg
062.jpg
058.jpg
059.jpg
057.jpg
056.jpg
055.jpg
054.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.

GioJournal Magazine

– A szőke hajáról, a bőrápolási rutinjáról, az étrendjéről, a sminkelési szokásairól, a plasztikai beavatkozásokról, a kedvenc színészeiről, színésznőiről, példaképeiről, a boldogságának titkáról, és a jövőbeni projektjeiről mesél

Mindenki a Shadowhunters szexi vöröskéjeként ismer téged, te most még szexisebb vagy szőkeként. Akár klisésen hangzik, de a szőkék jobban szórakoznak így van?

Egyáltalán nem klisés! Valójában, amikor először festetettem át a természetes vörösesszőke hajamat szőkévé, meglehetősen többször kaptam visszajelzést róla. A hozzátartozóim mindig emlegették és érdeklődtek a vörös hajam felől, de szőkeként, hirtelen sokkal nagyobb gyakorisággal merészkednek a közelembe idegenek is. Sok időt szenteltem ennek, hogy miért is lehet ez. Nem vagyok abban biztos, hogy ez társadalmi felfogás vagy teljesen másról szól-e, de mindenesetre érdekes. De az igazi móka akkor volt, amikor néhány hónapig rózsaszín volt a hajam a „Végítélet” miatt még az év elején. Végül elmondhatom, hogy a legnagyobb móka az az árnyalat volt. Mindezektől eltekintve mindent erőfeszítést megteszek, hogy jól érezzem magam a hajam színétől eltérően. Örülök, hogy gyakran változtathatom a külsőmet – kaméleonnak lenni a munkám egyik kedvenc része. Ezer életet akarok megélni és minden történetet elmesélni, ami a kezem közé kerül – készíteni és tükröt tartani az emberek élményeiről. Ki tudja…talán legközelebb a barnát próbálom ki!

Csodálatos bőröd van. Mesélj nekünk a bőrápolási rutinodról.

Köszönöm! Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy vigyázzak a bőrömre. Fontos, hogy a nagymamám már fiatalon belém nevelte ezt. A nap végén mindig ott ültem vele a fürdőbe és figyeltem, ahogy leszedi a sminkjét, megmossa az arcát és tényleg törődik a bőrével – akkor azt gondoltam, milyen elegáns. Most hálás vagyok ezért a szokásért – különösen azért, mert rengetegszer sminkelnek, amit órákig viselek a forgatásokon. Leszedem a minket először és egy Clinique szemfesték lemosóval. Utána egy Tatcha kamillás tisztító olajat használok – ez egy új kiegészítése a rutinomnak – de nagyon is szeretem. Ezt követi egy Chanel Le Lait egy tejes lemosó, ami csodálatos munkát véget és teljesen megtisztítja a bőrömet, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrömet. Hetente néhányszor Clarisonic ecsetet használok egy mélyebb tisztításhoz. Végül átdörzsölöm varázsmogyoróval, Clinique hidratálóval és Skyn Iceland szemkörnyékápolóval kenem be. Amikor egy speciális kezelést akarok adni a bőrömnek, előveszem a Patchology arcmaszkot, ami pihenteti és frissíti a bőrömet.

A nagyszerű bőr eléréséhez és fenntartásához egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendre van szükség. Mesélj az étrendedről.

Nem nevezném igazán étrendnek, de eléggé tisztán étkezem. Nagyon jótékony hatásokat tapasztaltam, amikor elkezdtem a Shadowhunters-re edzeni és állandón gyakorlatokat végeztem. Nekem rengeteg étel allergiám van, így kreatívnak kell lennem, mert keresnem kellett fehérje és tápanyagforrásokat. Egy kis kutatás után mindenféle mókás és hatékony módszerrel találkoztam az étrend kialakításához és olyat kitalálni ami változatos, tiszta fehérje forrás, tele zöldségekkel és gyümölcsökkel. Ennek ellenére imádom a csaló napomat is. Nagyon jól tudok sütni, édesszájú vagyok és a mexikói konyha a gyengém – ezért határozottan hiszek az egyensúlyban és a mérsékletességben. Élvezned kell az életet és új dolgokat felfedezni, megenni a sütit, ha arra vágysz, de ennek ellenére felelősségteljesnek kell lenned és vigyáznod a testedre és egészségedre. Jobban érzem magam, ha tisztán étkezem. Sokkal több energiám van, jobban eltelek és elkerülöm a glükóz szint emelkedését és süllyedését, csak egy kis tápanyaggal ellátva a testem. Eleinte elég félelmetesnek tűnik, de amint kialakul ez a szokásod, akkor már szórakoztató új dolgokat kreálni és ételkombinációkat felfedezni. Függetlenül attól, hogy a helyi termelőpiacról szerzed be, vagy ellenőrzött külföldi termékeket a zöldségesből vagy akár kipróbálsz alternatív sütőipari összetevőket is és a tárház igazából végtelen.

Sokkal jobban szereted magad sminkkel vagy smink nélkül?

Attól függ. Karaktereket játszva és forgatás közbe rengeteg külsőm van, úgy nőttem fel, hogy szerettem a sminkeléssel játszani. Nagyon érdekes, hogy akár egy egyszerű „arcfestés” is teljesen más külsőt ad egy személynek, az érzéseinek és az átalakulásánál a képernyőn. Szóval, igen, eléggé nő vagyok, aki szereti a sminket magán és kiélni a kreativitást benne. Mostanában megengedhetem, hogy amikor felkelek, akkor szabadon és kényelmesen érzem magam a friss tiszta arcommal is. Valójában igazi luxus élvezni, játszani és új szokásokat kialakítani a karantén alatt. Több időm volt kialakítani a bőrápolási szokásaimat, hogy mitől érzem jól magam, függetlenül attól, hogy sminket viselek-e vagy sem. Ezenkívül ebben az évben többet is napozhattam (biztonságosan és naptejjel) így a szeplőim teljesen előjöttek, ami még mókásabbá tesz mindent!

Te olyan fajta lány vagy, aki képes elaludni sminkben vagy mindig lemosod lefekvés előtt?

Határozottan a bőrápolás mellett vagyok! Ha az este végén semmi mást nem is csinálok, akkor is megmosom az arcom és megmosom a fogam (a papám fogorvos). Igaz volt néhány késői forgatásom, ami miatt elfelejtettem megtenni, de aztán rögtön meg is bántam. Ez az önellátás része, amit időnként könnyedén figyelmen kívül lehet hagyni, figyelembe véve a munkamániára hajlamosságot, pedig a bőrápolás rendkívül fontos. Szóval nem számít mennyire fáradt vagyok, mennyire fáj a lábam az éjszakai táncolástól vagy mennyi rossz fiúval kellett elbánnom munka közben, mindig arra törekszem, hogy addig ébren maradjam, hogy letisztítsam az arcom, mielőtt lefeküdnék.

Mit érzel a plasztikai beavatkozás iránt? Valaha kés alá feküdnél?

Szerintem a plasztikai beavatkozás eléggé személyes döntés. Nem hiszem, hogy ráesne a választásom, hacsak nem szükséges orvosilag. Nem ítélem el azokat, akiknek tetszik. Sokuknak vannak olyan dolgai a testükön, amit szívesen megváltoztatnának – és sokféle módon el is érhetik. A fitnesz által, érzelmi gyógyulás, a ruhásszekrény megváltoztatása vagy akár egy jó melltartó által ezek is a változás egyformái. Nem tudok erről teljesen beszélni, mivel nem végeztettem még el semmi ilyet magamon, de sok barátom volt, akik ennek eredményeként eltérően nyilatkoztak. Összességében azt mondanám, hogy egy ilyen döntés mindenkinek komolyan kell vennie. Úgy gondolom, hogy bárki, aki a műtétet fontolgatja alaposan meg kell vizsgálnia mi motiválja rá és meg kell határoznia, hogy vannak-e más megoldás vagy más gyógymódok, amikre inkább vágynak, mielőtt végleges változást hajtanak végre. Végül mindannyiunknak jogában van döntenie a saját teste felett és megérdemlik, hogy jól érezzék magukat, függetlenül attól, hogy mi mit választanánk.

Ki legszebb nő, akit ismersz?

Mindig azt mondom, hogy a legerősebb és legszebb nők, akiket ismerek, azok, akik felneveltek. Az anyukám, a mamám és a nők a családomban, ők a legszebbek a szememben – az elme, a test, a lélek. Az első sminkelési élményem során a nagymamámat és a nénikéimet figyeltem a tükör előtt a családi összejöveteleken. Anyukámnak viszont a legszebb haja van, amit mindig tökéletesen áll és mindig úgy tűnik, mintha csak kicsit vagy egyáltalán semmi erőfeszítést nem igényelne és valahogy elképesztően fiatalnak és gyönyörűnek néz ki, akár még smink nélkül is. Az igazi szépségük az arany szívükből árad. Láttam, hogy az anyám és nagyim a poklon át és azon is túl harcolnak azokért, akiket szeretnek, ami akkoriban leküzdhetetlennek tűnt, de ezt mind kegyelemmel, együttérzéssel és kedvességgel tették. Soha nem volt olyan pillanat, amikor nem vettek körül azok, akik szeretnek és meghallgatnak, bátorítanak vagy megölelnek. Humorral néztek szembe a nehézségekkel és arra törekszenek, hogy mindenkivel tisztelettel bánjanak. Intelligens, vezető és szenvedélyes karrierjük során is, mégis a legszeretetteljesebb, elkötelezettebb anyák, nénikék, unokatestvérek és még sok mások. Örökké hálás leszek ezért a példáért, mivel megmutatták nekem, hogy nőnek lenni nem a család vagy karrier kérdése, hanem lehetőség arra, hogy mindkettővel rendelkezzek, ha úgy döntök, hogy ilyen életet akarok és ebben akarok élni.

Ha az 1950-es és 60-as minden ikonikus csodaszép színésznőjére gondolsz, akkor van-e olyan színésznő, akit a legszebbnek gondolsz?

Mindig azt gondoltam, hogy Audrey Hepburn a szépség és az elegancia megtestesítője. Nemcsak hihetetlen színésznő és táncos, egy olyan karriert járt be, ahol még divatikonná is vált. Az a képessége, hogy kaméleon lehessen és átalakuljon az elegáns, művészi modern divatból egy szexi szabad, gondtalan irányba és minden ami a kettő között van. Ugyanakkor az időtlen elegancia és a kegyelem, ami mindent megmutat, bármiben amit csinál az hangsúlyozza ki a szépségét. A szépségében benne van a szíve, a nőkért, a gyermekekért és az állatokért tett munkája az egész világon. Az ő öröksége nem csak a divat, a történetek és a művészet, hanem a kedvesség, az együttérzés és a felelősségvállalás, mint nemzetközi polgár és a változások támogatója.

Mit gondolsz a top modellekről, a múltban és a jelenben, mit gondolsz, ki testesíti meg a szupermodell címet?

Kétségtelen, hogy Iman. Nem csak az egyik leglenyűgözőbb gyönyörű nő, aki valaha is ékesítette a földet, de sok mindent megtett a karrierje alatt és valóban kiépített egy birodalmat az üzleti életben. Ő volt az ipar számos legelismertebb tervező múzsája, az elmúlt évtizedek divatikonja és más szórakoztatási területeken is dolgozott, ami túlmutatott a divaton és a szépségen. Ráadásul Iman hírességét és láthatóságát felhasználta a változásokra a világban és a humanitárius erőfeszítései világméretű harcaiért. Véleményem szerint a szupermodell egy olyan személy, aki nemcsak a saját akaratát jelképezi a divat és művészet világában, hanem ezen is túl kiterjeszti a karrierjét és örökséget hoz létre – ennek hatásai lesznek még sok év elteltével is. Iman bebetonozta az örökségét a történelembe, mint a divat ikonja, az ipar titánka és a jó hatalom ereje. Nekem ez nagyon szuperül hangzik…

Melyik férfi színészt vagy modellt (a múltban vagy most) gondolod abszolút gyönyörűnek?

Régi hollywoodi filmeket néztem, így mindig olyan gyönyörű szereplőket láttam, mint Gene Kelley és Fred Astaire, akik a képernyőn siklottak. A mai vezető férfiak, mint Paul Newman, Clint Eastwood és Robert Redford szintén csodálatosak a képernyőn. Úgy értem, persze hanyag lennék, ha nem említeném meg Mr. Pitt-et és Mr. Clooneyt. Mit mondhatnék…imádom a szép szemeket, az érzékeny szívet és az intelligens lelket…

Fejezd be ezt a mondatot…gyönyörűnek érzem magam, amikor…

Boldog vagyok. Nem számít hogyan nézek ki – függetlenül attól hogyan öltözök fel egy ünnepségre vagy kosz fed és izzadt vagyok egy kinti kirándulás után – akkor érzem magam igazán szépnek, amikor olyanok vesznek körül, akiket szeretek, jól szórakozom és valóban élek. Ekkor gondolok, hogy bárki csodálatosan néz ki ilyenkor – amikor megjelenik a valódi mosolyuk, gátlások nélkül – amikor a lelkünk is ragyog.

Min dolgozol jelenleg? Van valami új munkád?

Meglepő módon, vagy talán annyira mégsem meglepő, tekintettel a munkamániás természetemre, még a karanténban is dolgozom! Üzleti partnereimmel és én benne vagyok néhány YA projektben (amiket hamarosan hivatalosan is bejelentek). Most fejeztem be éppen a egy horror-komédia Untitled Horror Movie című projekt forgatását, amit teljesen a Zoom programmal lett elkészítve egy hihetetlenül türelmes és tehetséges csapattal, akik valamelyest most 6 színészre irányult, a fények beállítása, a kamerák, hangszórók, dekoráció készítése, kellékek, jelmezek és minden más fejlesztés, amit otthon készítettünk el. Korábban az év elején, még Stephen King: A Végítélet sorozatán dolgoztam a CBS csatornának. Nagy King rajongó vagyok, így izgatott vagyok, hogy az emberek láthassák ezt az adaptációt. Mindent megtettünk, mielőtt karantén lett volna és remélhetőleg az év vége felé megjelenhet. Én jelenleg egy középlemezt is befejeztem, ami hamarosan kijön – szóval maradj velem!

Hogyan kezelted a jelenlegi helyzetet?

Nagyon érdekes – merem mondani, rejtélyes – ez az év. Azok, akik ismernek, tudják, hogy az élet bármilyen helyzetében megpróbálom megtalálni a napos oldalt. Már eleget tudok, hogy az élet túl rövid, hogy negatívan éljünk. Nem az határoz meg, ami történik velünk – az életünket az általunk megválasztott döntések és az általunk választott nézőpontok uralják. Szóval ebben a furcsa évben sok időt töltök a természetben, önmagammal, megpróbálom becsülni a szabadidőt és hogy nem őrült minden körülöttem. Örültem, hogy volt időm újrakapcsolódni (virtuálisan vagy biztonságos távolságban) a barátaimmal és a családommal, akik az életünk részei egy elfoglalt életben. Ennek ellenére mindig arra törekszem, hogy legyen valami munkám. Ezalatt magamat fejlesztettem, mint producer és rendező, hogy folyamatosan bővíthessem a kreativitásomat. Mindenekelőtt mesemondó vagyok és nem ülhetek sokáig valamiféle történet nélkül, akár a színpadon, a kamera előtt egy mikrofon előtt vagy akár a nappalimban!

Hogyan látod magad a jövőben a gyártási folyamatot?

Ezt még látnunk kell…Érdekes lesz látni, hogy milyen kreatív megoldások születnek az egészség és biztonsági leírások alapján. Anyukám fertőző betegségekkel foglalkozó tudós, szóval ez hatalmas előnyt jelent számomra, hogy forrásként szolgáljon a világban jelenleg lebegő információk és félrevezető információk között. A gyártás kérdése a bizalomtól függ, ami már amúgy is egy produkció természetében és a színészek között rejlik egy sikerek projektnél, de egy olyan kollektív megállapodásra van szükség, ahol mindenki „ a szabályok szerint játszik” és megfelel mindenkinek a gyártási családban. Összességében reménykedem, hogy megoldást találnak. A jó hír, hogy a shownak folytatódnia kell és meg is fog történni – megtaláljuk a módját a történetek létrehozására és elmondására, az akadályoktól függetlenül.

Gondolod, hogy a filmek jövője a streamingeken vannak?

Úgy gondolom, hogy a streamingek hatalmas előnyt jelentenek a további történetek elmesélésnek megnövekedett lehetősége miatt. Lehetővé teszi a különféle történetek nagyobb és könnyebb hozzáférését szélesebb kör elérésével – ez egy hatalmas akadály volt a múltban a film és tv ipar számára. Egy normál világban gyakran utazom, ezért nagyra értékelem a filmek közvetítését és nem érzem magam úgy, mintha kimaradnék a jelenlegi filmművészeti tájképből. Egyes filmek hatásának nagy része magába foglalja a színházba való eljutást és ennek nagyszabású közös élménynek a létrehozását. Nem hiszem, hogy valaha teljesen eltűnik, bár valószínűleg egy kiválasztott mennyiségű film számára lesz fenntartva. A szociális távolság miatt, teljesen lenyűgözött az autós mozi. Ez egy olyan csodás módszer, amivel biztonságosan átélhetjük a filmek hagyományát, amíg nem tudunk visszaállni a normális módra, bármi is legyen az. Mindenekelőtt én régimódi lélek vagyok, szeretem a történetmesélésének művészetének tiszteletét és ünneplését, legyen az élő színház, zene vagy film. Ezeknek mindig külön helye lesz a szívemben.A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.