005~1.jpg
003~0.jpg
007.jpg
006.jpg
004.jpg
001.jpg
002.jpg
015~4.jpg
013~3.jpg
033~2.jpg
036~2.jpg
030~2.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.

Insider Interjúk

– Az interjúkban az otthoni filmkészítésről, Mia Smoak karakteréről és a spinoff sorozatról mesél

Katherine mesél arról, hogy milyen a koronavírus járvány ideje alatt otthonról filmet forgatni.

Valójában nagyon izgatott voltam, kreatívnak kellett lennem és tennem kellett valamit, de valószínűleg ez volt a legbeteljesítőbb és legfélelmetesebb élményem.

Még júniusban derült ki, hogy hat színész állt össze erre a projektre, aminek a címe „Untitled Horror Movie”: McNamara, Luke Baines, Emmy Raver-Lampman, Darren Barnett, Claire Holt és Timothy Granaderos működtek közre benne.

A film története olyan tv színészekről szól, akik a sorozatuk törlése után összefognak egy horror film elkészítésére és véletlenül megidéznek démoni lelkeket. A filmet 10 napig forgatták az újraforgatásokkal együtt is. Katherine annak ellenére, hogy a szereplők között van olyan, akivel sosem dolgozott együtt, azt nyilatkozta, hogy könnyen megtalálták a közös hangot.

Azonnal egymásra hangolódtunk. Nagyon szórakoztató volt olyan emberekkel együtt dolgozni, akikkel még soha nem találkoztál és néhánnyal, akivel már igen. Most egy fura baráti társaság alakult ki, annak ellenére, hogy soha nem töltöttük együtt az időt.

Nick Simon volt a társszerzője és rendezője a filmnek, mellette még Luke Baines is közreműködött a létrejöttében. Mivel McNamara és Baines évek óta barátok, így nem volt nehéz döntés, hogy részt vegyen a férfi új projektjében, a színésznő azt árulta el, hogy inkább az elkészítési folyamat jelentette a legnagyobb kihívást.

A színészek voltak felelősek a filmkészítés technikai részéért is, mint például a világítás megoldása, hangzástervezők, a kamera állások beállítása és saját speciális effektes sminktechnikákért is. Segítségükre volt egy „türelmes” operatőr, de tulajdonképpen McNamara és színésztársai kezében volt az egész folyamat elkészítése, még a fájlok továbbítása is, amiről így beszélt, „a leginkább stresszes munka”.

A színésznő elmondta, hogy most még hálásabb a stábtagjainak, akikkel eddig együtt dolgozott, „ez egy teljesen új élmény volt számomra és valóban új elismerést adott nekem, mert eddig nem igazán tudtam, hogyan is történik meg a varázslat.”

A karantén nagy részét melegítőben töltöttem, még a forgatás során is, ami nagyon mulatságos volt. Azt hiszem akkor már néhány hónapja karanténban voltam és volt egy rutinom, mert még mindig nem tudtam kimenni otthonról. Szó szerint a házban ragadtunk és ez egy kis változást adott nekem, ami egy kis löketet is adott, hogy elviselhessem a karantén többi idejét.

Annak ellenére, hogy ennek a filmnek a készítése nagyon eltért a megszokottól, a szereplők Zoomon keresztül tartották meg a forgatás vége bulijukat.

Nagyon király volt, mert mind otthon voltunk és nem kellett aggódnunk, például ilyenekért, Mikor kell hazamennünk? Hogyan szerezzünk Übert? Nincs a karantén ideje alatt über. Csak szórakoznunk kellett, odatenni magunk és ünnepelni ezt a furcsa projektet, amiben dolgoztunk.

A második interjúban, Katherine McNamara a Zöld Íjász spinoffról beszél, ami egyelőre „függőben” van, de optimistán áll a dolgokhoz.

A karantén idején függőben vagyunk és most még inkább, minél továbbtart ez a helyzet, addig csak lóg a levegőben az egész. De amíg hivatalos bejelentés nincs, addig reménykedem.

A színésznő az Arrowverseben Mia Smoakként debütált, mint Oliver Queen és Felicity Smoak lánya. A Zöld Íjász már januárban befejeződött, de azóta a Green Arrow and the Canaries spinoffról még semmi hivatalos információ nem jelent meg. Annyit tudni, amit még Mark Pedowitz a CW vezérigazgatója elmondott márciusban, hogy jelenleg a sorozatot még nem rendelték be, de még tárgyalnak róla. Így nyilatkozott róla:

Tudok dolgokat, de a CW és a Warner Bros. feladata, hogy nyilvánosságra hozza a dolgokat, amik már eldőltek.

McNamara reménykedik még, attól, hogy a sorozat nem kapott zöld utat így reméli, hogy crossoverekbe még visszatérhet a szerepébe.

Tudom, hogy még nem végeztem Mia Smoakkal és a legrosszabb esetben remélhetőleg visszahoznak egy újabb crossoverben vagy beugorhatnék a Holnap Legendái világába, mert ők időben utazhatnak. Nagyon jó volt játszani ebben a világban és nagyon szívesen viselném ezt a jelmezt.

Most a színésznő új dalok kiadásán is munkálkodik, amik már egy ideje a gépén pihennek.

Azt hiszem ideje visszatérnem az archívumomba és átnézni azokat, amiket valamilyen oknál fogva félretettem. Van néhány projektem ami fejlesztés alatt áll, ami elég izgalmas és van pár projektem, ami hamarosan elkezdődik, de egyelőre a karantén miatt még leállás van. Úgyhogy vannak dolgok, amik még a szárnyaikat bontogatják és készen állok felszállni egy repülőgépre, amint biztonságos lesz.A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.