001.jpg
67.jpg
065.jpg
066.jpg
63.jpg
064.jpg
062.jpg
060.jpg
061.jpg
59.jpg
057.jpg
056.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.

Venice Magazine

– A meghallgatásokról, a szerepeiről, karaktereiről, színházi karrierjéről és a jövőbeni projektjeiről mesél

Rengeteg színész irtózik a meghallgatásoktól, de Katherine McNamara nem olyan, mint a többi színész.

Az a kedvenc napja, amikor az autója tele van nasival, forgatókönyvekkel és ruhákkal, miközben utazik egyik meghallgatásról a másikra. Ezek emlékeztetik a színésznőt arra az időre, amikor Missouriba bekerült a színház világába.

Az első színész, aki mentorált engem, amikor színházba léptem fel Kansas Cityben, már korán elmondta nekem, hogy a színész munkakörébe tartozik a meghallgatás is. Abban a 10 percben a szobában, ez a munkája és ez az a feladat, amire vállalkozott.

A színésznőt főleg a Zöld Íjász és a Shadowhunters sorozatokból ismerhetjük, de jelenleg Julie Lawryt alakítja a The Stand – Végítélet sorozatban. A színésznőt úgy ismerjük, hogy bármit bevállal egy szerepért, így erről ezt nyilatkozta:

Bármit megteszek, ha egy karakterről van szó. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy egész életembe borotválnom kéne a fejem, akkor gondolkodás nélkül megtenném.

Katherine mielőtt színpadra és a kamera elé került, azt tervezte, hogy közgazdász lesz.

Fogalmam sem volt, hogy színésznek lenni egy igazi munka.

12 évesen figyeltek fel rá és akkor kezdett el a helyi színházba fellépni.

A megvilágosodás egy ritka pillanata volt, amiben csak néhányuknak van szerencséje. Olyan volt, mintha fejbe kólintottak volt, amikor is letettem a voksom a történet mesélés mellé és azt is el tudtam képzelni akkor, hogy ezt életem végéig tudom csinálni. Abban a pillanatban világossá vált. Nem tudom, hogy miért és hogyan, de soha nem kérdőjeleztem ezt meg és soha nem néztem vissza.

A színésznő 14 évesen érettségizett le és közben a Broadway egyik darabjában a ’Little Night Music’ egyik szereplőjeként volt jelen. Amikor New Yorkba költözött a Hell’s Kitchen szomszédságába, hogy folytassa a színészi karrierjét, de akkor is odafigyelt a családja tanácsaira.

Azt mondták nekem, hogy: Csináld szenvedéllyel, amit szeretsz, de szerezd meg a diplomádat, jár iskolába és legyen egy végzettséged. – emlékezett vissza Katherine a rokonai tanácsaira.

McNamara hallgatott a rokonaira és 17 éves korára már a Drexel Egyetemen diplomát is szerzett üzleti szakon.

Sokáig nem kapott nagyobb szerepeket és a Disney csatornájánál dolgozott, az igazi áttörést számára 2015-ben megkapott szerep a Shadowhunters sorozatban hozta el számára.

19 éves koromtól 23 éves koromig szerepeltem benne. Ez egy olyan tiszta átmeneti időszak az emberi életében, amikor is kitalálod, hogy ki is vagy felnőttként, milyen látásmód szerint élsz és hogyan élet az életedet.

Innen került be a Zöld Íjász sorozatba, az utolsó két évadba, de végül nem csak szuperhősöket játszhat el, hanem kivívta magának az érem másik oldalát is, és most a ’The Stand’ című minisorozatban alakít egy kicsit őrült lányt.

Ez a történet a hitről és becsületességről szól, hogy milyen ember vagy. Amikor úgy tűnik, hogy az egész világ ellened van, akkor jön elő, hogy mit fogsz képviselni és mit is fogsz követni, miben fogsz hinni, mivé válsz a legnagyobb nehézségekkel szemben?

Katherine McNamara továbbra sem tétlenkedik és az újabb projektjein, szerepein töri a fejét, hogy minél több olyan történetet mesélhessen el, amik valamit megmozdítanak az emberekbe. Reméli, hogy egy nap rendezőként is a kamera mögé léphet.

Szeretnék olyan történeteket mesélni, amelyek emlékeztetik az embereket arra, hogy rendben van az, ha éreznek valamit és az is, hogy mind emberek vagyunk. Egy tükröt tartani eléjük tele emberi tapasztalatokkal, ami miatt megkérdőjelezik a dolgokat, amiket eddig természetesnek vettek és elkezdenek más szemszögből gondolni az életre, világra.A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.