001.jpg
67.jpg
065.jpg
066.jpg
63.jpg
064.jpg
062.jpg
060.jpg
061.jpg
59.jpg
057.jpg
056.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.

Vulkan Magazine

– A Shadowhunters sorozatról, a karakteréről, az edzésről, a kedvenc időtöltéséről, a tanulmányairól mesél

A Shadowhunters pontosan a második évadnál tart, mit várhatunk tőle a második felében, amikor ebben az évben újra visszatér?

Csak pár epizód maradt ebből az évadból, mindaz amit eddig felépítettünk a tetőpontjára ér. Ha az előzetes amit bemutattak az SDCC-n minden bizonyíték szerint, a dolgok brutálissá válnak, személyessé és halálossá nagyon gyorsan. Megdöbbentett minket is a sötétsége, amit megengedtek nekünk, hogy az utolsó pár rész ilyen legyen. Nincsenek természetes kapcsolatok és nincs olyan karakter, aki megúszná sértetlenül, ha túl is élik ezt…Ezek talán a kedvenc részeim eddig a Shadowhunters-ben.

Clary úgy tűnik, hogy erős és könyörületes karakter, kiből merítesz ihletet hozzá?

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen korban ahol élünk ilyen erős, könyörületes női karakterek vannak. Megpróbálok meríteni különböző forrásokból a fantasyk, természetfeletti műfajokból és egyebekből. Többnyire azonban, engem folyamatosan inspirálnak a nők a családomból, akik mind erősek, szenvedélyesek, műveltek és karrieres nők és egyben sikeres anyák, lányok, feleségek, nagynénék, nővérek és unokatestvérek. Az a kitartás, ami az életükbe szükséges, hogy ezt a két elemet egyensúlyba tartsa ez az amire mindennap felnézek és törekszem.

Mondtad, hogy nem szokatlan az neked, hogy a ruháid nagyon hasonlítanak Clary-hez, amiket a mindennapi életbe hordasz, miben hasonlítotok még?

Ez igaz! Imádom Clary stílusát! Folyamatosan fejlődik a karakterével együtt, ami egy másik elem, amit szeretek benne. Clary és én nagyon hasonlítunk. Ő könyörületes, törődik az emberekkel, akiket szeret és mindent megtesz értük és rendkívül szenvedélyes a munkájában is. Ami rendkívül rokonszenves benne az az, hogy ő egy hibás hős. Bár a legjobb szándékokkal rendelkezik, ő még mindig tanulja ezt az életet és a belső dolgokat az Alvilágban, szóval ő gyakran kerül padlóra. ( szó szerint és képletesen is) Ami még fontos ezek után ő összeszedi magát újra és tanul a hibáiból.

A sajátodon kívül, szerinted melyik karakter az, ami ebben az évadban meglepi az embereket?

A sorozat összes karaktere hatalmasat nőtt. Ahogy megismerjük ezeket a teremtményeket, láthatjuk azokat az oldalukat, amik váratlanok, de így teszik őket egésszé. A karakterek, akik meglepetést okozhatnak az embereknek az utolsó pár epizódban azok Valentine és Sebastian. Nem mondhatok sokat, de mindkettőjükben ott a gonoszság, de egyenlő részben megmutatkozik a brutalitás és a sebezhetőségük is.

Ha bármilyen különleges képességgel születtél volna, mit szeretnél és hogyan segítenél vele jobbá tenni a világot?

Mindig azt mondom, hogy a gyógyítás erejét akarom. Annyi gyógymódra lenne szüksége a világnak ebben a pillanatban is, szeretnék a képességemmel egy kis részében részt venni.

A sorozat, ami könyvként kezdte,minden egyes epizód után sok hozzászólást kapott a rajongóktól, valamelyiket megtapsolták, hogy milyen jól visszaadta a könyvet a film vagy pedig csalódtak benne. Ez valami olyan, amire nagyon figyelsz? Kihívás néha a rajongókkal egyezkedni?

Igen is és nem. A rajongók kezdetektől kezdve rendkívül támogatták és megértették azt a tényt, hogy a könyvek minden egyes pillanatát nem fogjuk lemásolni. Ehelyett tisztelgünk a történet előtt azzal, hogy új élményeket biztosítunk ebben a világban és a történetben, amit az emberek ennyire szeretnek. A rajongók folyamatosan izgultak a változtatások miatt. Értékelem, hogy milyen szenvedélyesek és zajosak a rajongótáborunk. Annyira törődnek ők is a történettel, mint mi és tényleg szeretem hallani a gondolataikat. Olyan intelligens és átgondolt dolgokat mondanak és olyan történeteket, amik megrendítőek. Ezek azok a hatalmas részek, amik ezt a sorozatot olyan különlegessé teszik.

Meglepődtem, hogy milyen gyorsan haladtál középiskolában és a főiskolán. Nagyon lenyűgöző! Mi vett rá téged, hogy ilyen gyorsan áthaladj rajta vagy ez a lépés neked természetesen jött?

Mindig is tudásvágy éhes voltam. Nagyon szerencsés voltam már korán, mert volt egy előkészítős tanárom, aki látta bennem ezt a szikrát és bátorított, hogy hajtsam magam. Segített abban, hogy úgy lássam az oktatást és a tanulást, mint öröm és felfedezés folyamat legyen – a látóterem bővítése. Ezért, az oktatás mindig pozítiv élmény volt számomra és hiszem, hogy ez az ok, amiért kitűntem.

Kívántad valaha, hogy ne otthon járj iskolába vagy úgy gondolod ez volt a legjobb lehetőség számodra?

Nem igazán! Az oktatási helyzetem mindkét világban jó volt – otthon megszereztem online a pontjaim és a levelezős programon keresztül, így én bármilyen extra órát és kreatív művészetet tanulhattam az iskolában a barátaimmal. Ez lehetővé tette számomra, hogy megkapjak mindent mind elméleti szinten és szociálisan is. Nem akarnám másképpen.

Amikor szünetet tartasz az iskolába és a munkába, mi a kedvenc lazítási időtöltésed?

Menekülő szobák, játékestek vagy egy szimpla este a barátokkal és a családdal főzöcskézve. Csak egy sima este szórakozással és nevetéssel, amire épp szükségem van. Imádok utazni. A világot étni és egy kis kirándulás mindig fantasztikus.

A fitnesz úgy tűnik egy nagy részét teszi ki az életednek, hogy maradsz motivált? Gyakran kevered az edzéseket?

Igen! A Shadowhunters előtt táncos voltam, de nem sokat tudtam a fitneszről. Utána elkezdtem edzeni a sorozathoz néhány éve, teljesen megváltoztattam az életstílusom és nem volt még soha ennél boldogabb. Folyamatosan motivál az a tény, hogy néhány egyszerű választással és egészséges szokás megteremtésével jobban érzem magam, több energiám van, és olyan dolgokat meg tudok tenni, amit sosem gondoltam. Én ötvözöm az edzéseket a HIIT edzésprogramot, a boxot, a spinninget és a fegyverekkel való edzést.

Amikor forgattok és vannak gyors 5 perces szüneteitek, mivel töltöd azt az időt szívesen?

Valószínűleg, kötök! Ez a kedvenc forgtási tevékenységem. Lehetővé teszi, hogy produktív és ténylegesen létrehozzak valamit, hogy lefoglaljam magam és közben tudok beszélgetni is. A csapat emiatt is hív engem nagymamának!

Van valami amit most meg akarsz osztani a rajongókkal és meglepődnének

Mostanában kaptam hangoskönyveket és hang- és videóanyagokat. Sokat vezetek, utazok és edzek így ez lehetővé teszi számomra hogy tanuljak és ‘olvassak’ amikor épp mást is csinálok. Nem régen fedeztem fel, de abszolút szerelmes lettem.A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.