005~1.jpg
003~0.jpg
007.jpg
006.jpg
004.jpg
001.jpg
002.jpg
015~4.jpg
013~3.jpg
033~2.jpg
036~2.jpg
030~2.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.

Walker: Independence sorozat (Interjúk)

– A Walker: Independence sorozatról mesél

Katherine McNamarával megjelent két interjú, amiben a Walker: Independence sorozatról mesél és, hogy a karaktere, Abigail vér szerinti vagy házasság által lett Walker a műsorban:

A Walker:Independence sorozatban, Katherine McNamara által megformált Abigail született Walker vagy csak házasság révén lett az?

Először is, aki nem tudná McNamara a CW Upfronton elmondta, hogy ő játssza Cordell ük-ük-ük-ük nagymamáját – tehát Stephen Amell lányának jövőbeni szerepéből (A Zöld Íjászból) Jared Padalecki nagymamájává vált, többszörösen is kiemelve! De, hogy Abby miért viseli a Walker vezetéknevet, azt csak ősszel csütörtök esténként fogunk választ kapni.

Katherine McNamara erről így nyilatkozott:

Minden értelemben meg fogunk ismerkedni a Walker család eredetével.

Az ATX Tv fesztiválon a közönség először láthatta a Walker: Independence című sorozat pilot epizódját, ami a nagysikerű Walker című sorozat spin-offja lesz és most a szereplők, köztük Katherine McNamara és Jared Padalecki, executive producer adnak nekünk még egy kis betekintést a The CW csatornára ősszel érkező új műsorba:

A pilotot követően, amelyről annyi elmondható, hogy egy modern vadnyugati hangulatot áraszt és amit a rajongók imádni fognak, az ATX TV fesztiválon résztvevőknek tartottak egy panelt, amelyen nemcsak Kat McNamara, Matt Barr és Justin Johnson-Cortez vettek részt, hanem Jared Padalecki executive producer is. A showrunner és executice producer, Seamus Fahey is részt vett volna, de az utolsó pillanatban le kellett mondania.

Padalecki megkérdezte Faheyt, hogy van-e valami amit megosztana a közönséggel és ó, elég sok minden volt. Padalecki legalább négy oldalnyi kinyomtatott jegyzetet vett elő a jegyzettömb lapjai közül és elkezdte felolvasni a showrunner saját ötleteit az eredettörténettel kapcsolatban. Fahey mindig is szeretett volna egy western műsort csinálni és a Walkernél töltött idő alatt, hozzáadott majd megölt egy hamar megszeretett karaktert (Hoyt Rawlins) és ezért mindenki dühös volt rá. Fahey találkozott a Walker írójával, Anna Frickevel, hogy megbeszéljenek egy előzménytörténetet, hogy ne csak Walker családjának történetét, hanem a világ más szereplőiét is feltárják. Mégis kik lehettek az első generáció?

Padalecki kifejtette, hogy ez az előzménysorozat egy fejlődő várost emel ki, amely a küszöbön áll, hogy valami mássá váljon és hatalmas változások történjenek. A sorozat célja az, hogy feltárja, hogyan fedezik fel az emberek a városukat és önmagukat.

Abby Walker szerepéről, Katherine McNamara megosztotta, hogy álmai szerepe egy ilyen korabeli darab. A forgatókönyv elolvasása után, hamar rájött, hogy ez nem egy tipikus western, hanem az új generációnak szóló típusú. Abbynek, mint karakterének a pilot epizód első 15 percében az egész élete a feje tetejére áll és úgy dönt, hogy nagyobb befolyással kell rendelkeznie az élete felett és egy újat kell felépítenie Independence városában. McNamara hozzátette, hogy a szereplők és a csapat az első naptól kezdve összeillettek és nagyon örül, hogy továbbra is a The CW család tagja maradhat.

Ami meglepő, hogy Barr saját durva és zord törvényen kívüli karaktere is empátiával viseltetik Abby iránt és ez a színésznek is elég beszédes eset volt. A törvényen kívüli karakterekben rejlő nemesség mindig is vonzó volt Barr számára: „látod, ahogy keresik az erkölcsi elveiket és ez szerethető, amiért drukkolsz is nekik.” Hoyt veszélyesebb oldala az, ami a szerephez vonzotta. Barr is izgatott, hogy újra együtt dolgozhat Frickevel és még mindig emlékszik az ajánlatára, hogy játssza el a Walkerbe szerepelt Hoyt karakterét; „Emlékszem, hogy felhívott és azt mondta: Hegyvidéki Han Solo karakter és a neve Hoyt. Én pedig azt feleltem, hogy oké. Ott leszek, csak mondd meg mikor.” Barr ezután azt részletezte, hogy szereti elmesélni a múltban játszódó történeteket, amikor még a túlélés volt az elsődleges és senki sem menekült meg változatlanul a vadnyugatról. Barrnak annyi a kérése, hogy bármelyik történet cselekménye lehetne, amit meg tud csinálni, az az lenne, hogy kiraboljon egy vonatot, ami a pilotban látott Hoytot tekintve nem is lenne annyira erőltetett a fegyverforgató törvényen kívüli számára.

Johnson-Cortez is beszélt Calian megformálásáról, ami miatt eleinte ideges volt, mert az őslakos szerepeket nem mindig a legjobb módon mutatják be. „Sokszor a karaktereim nem jó véget érnek.” Osztotta meg velünk a sorozat paneljén. „Imádtam a forgatókönyvet és úgy gondoltam, hogy nagyszerű, de biztos akartam lenni benne, hogy jól csináljuk. Miután találkoztam a srácokkal, a csapattal, nagyon is megerősítették bennem a gondolatot, hogy jól fogják csinálni.” Azt tervezi, hogy minden mókás dolgot megcsinál, amit a cowboyok szoktak, ha az írók megengedik. Íjakkal lövöldözni, vonatokon ugrálni, de emellett a realitás talaján maradni és új tartalmakat belevinni.

A történelmi rajongóknak Padalecki világossá tette, hogy rengeteg kutatást végeztek a sorozathoz, hogy pontosan bemutassák, hogy akkor hogyan nézhetett ki egy texasi város. „Van egy város Texasban, amelynek a neve Independence. Ez nem egy sima város, ez egy összeolvasztott Waterloo, amelyből Austin lett, Independence városkája. Voltak olyan helyek, ahol olyanokat találtunk, ahol a cowboyok 30 százaléka afroamerikai volt. Szóval itt van nekünk Gus a helyettesünk. Calian a törzse és aközött találja magát, amit ma ‘nyugatnak’ nevezünk.” Ezzel kapcsolatban Johnson-Cortez kijelentette, hogy ez nem különbözik attól a világtól, amelyben ő ma vegyes származásúként él. Calian olyan helyzetekben is talál szövetségeseket, amelyek kényelmetlenek lehetnek számára, és az egyik ilyen Gus, aki a színé szerint ‘nagyszerű szövetséges’. Abby is valószínűleg a szövetségese lesz Caliannak, akik a pilotban úgy tűnik, hogy egymásban rokonlélekre találnak. A szereplők sokszínűségéről, Johnson-Cortez elmondta, hogy izgatottan várja az afroamerikai, az őslakos és a kínai-amerikai történeteknek a bemutatását és azt, hogy a sorozat hogyan bővíti ki azokat a karaktereket, akikkel a pilotban megismerkedhettünk.

Faheyről, Padalecki megosztotta, hogy olyan nyugati történetet akartak elmesélni, amit még eddig nem meséltek el. A cél az, hogy a különböző nézeteket egyensúlyba hozzák azt ismert westernek keverésével. Minden főszereplőnk próbál kitörni a problémás múltjából és a növekvő város mellett újra magukra találni.

Fahey egy játékos kérdést is hozzáfűzött: minden színésztől megkérdezte, hogy mennyit szeretnének előre megtudni a karaktereikről. McNamara rögtön azt felelte, hogy minden részletet tudni akar, mivel ezek gyakran befolyásolják a színészi játékot, döntéseket, még akkor is, ha ezeket a titkokat nem oszthatja meg azonnal. Barr szeret a közönséggel együtt felfedezni dolgokat, és inkább sötétben marad, amíg meg nem kapja a forgatókönyvet. Johnon-Cortez, McNamara mellé állt abban, hogy minél több hátteret tudjon meg a karakteréről, de közben élvezi, ha a történetet végigkísérheti.

Barr a kérdéseket Padaleckire terelte, és megkérdezte milyen volt a kamera mögé állni a Walker: Independence fejlesztői szerepében. „Elképesztő volt.” Felelte erre Jared Padalecki arról, hogy végigkövette a folyamatot a castingtól a forgatókönyv elkészítéséig és megismerte a projektben részt vevők hátterét. Kedvence az volt, amikor láthatta, ahogy a varázslat megtörténik a pilot kilenc napos forgatása alatt. „Meg kellett ismerned a karaktereiket és ezért hoztuk létre az álomcsapatot.” A sorozat futásának bizonytalanságát tekintve – főleg, hogy a sorozatokat gyorsan berendelik, majd ugyanilyen gyorsan el is kaszálják – Padalecki megosztotta, hogy már van egy általános tervük a történetvezetésre. Azonban egy országúti utazáshoz hasonlította, amelyben biztos, hogy lesznek fordulatok, távozások, ahogy menet közben változik és átalakul a történet. Egy közönségkérdés miszerint, Abigail terhes lenne?, mosolyt csalt Padalecki arcára.„Ismerem a választ, de nem árulhatom el.”

A „Felfedezés” volt a nap kulcsszava mindenki számára a színpadon, miközben kifejtették, milyen álmaik vannak a sorozattal és ezekkel a karakterekkel kapcsolatban. Egyértelmű, hogy mindegyikük azt reméli, hogy a modern közönségnek is adnak valami felismerhetőt ezekben a karakterekben. A helyszín lehet, hogy történelmi, de a történet univerzális lesz.

Ez a panel abban a különleges helyzetben volt, hogy még nem láthattak többet a történetből, hogy mi jön még, csak annyit, amit a közönség a pilotban láthatott. Az Independence egy olyan város lesz, amely a színes karaktereivel együtt növekszik, oly módon, ami egyedülálló a televíziózásban. A város oda mehet és oda is fog menni, ahová a készítők a legjobbnak látják. A lehetőségek egyértelműen végtelenek a pörgős történettel és a sok lenyűgöző karakterrel, akikkel Abby találkozik, amikor először megérkezik Independence városába. Az életvidám Katetől, a gondoskodó Kaiig, a nyilvánvalóan csaló Davidsonig, bárhova is viszik az írók a történetet, biztosak vagyunk benne, hogy a rajongóknak egy csodálatos utazásban lesz részük.

Katherine McNamara nemrégiben adott egy interjút, amiben az új projektjéről, a Walker: Independence sorozatról beszél és amiről azt nyilatkozta, hogy ez nem egy átlagos westernsorozat, még akkor sem, ha az 1800-as években játszódik:

Ez nem az a western, amire az ember számít. Minden karakter nem az, aminek tűnik a felszínen. Megvan benne a western érzete és nosztalgiája, de ez egy nagyon is modern történet, olyan karakterekkel, akik valódi dolgokon mennek keresztül és ami igazán lenyűgöző.

Azt is megjegyezte, hogy a nők által bemutatott szemszög/látásmód az, ami a projekthez vonzotta:

Ez az, ami igazán vonzott a történethez.

Anne Frickle producer még hozzátette:

Rengeteg easter egg lesz benne a rajongók számára

Cowboy&Indians Magazine

C&I: A Walker: Independence főszerepét azután kaptad, hogy a Zöld Íjász és a Shadowhunters című sorozatokban már hozzászoktál a durva akció jelenetekhez. De ültél már lovon?

Igen, jó kiscserkész vagyok. Elég sokszor ültem már lovon. Persze, az egészen más, ha hozzájön egy fűző és egy 15 kilós ruha, meg az összes többi dolog. De ez az, amit szeretek a színészetben: Minden megbízás ad egy valami újat, új kihívást, legyen szó akár kardokról, íjakról, nyílvesszőkről, fegyverekről vagy lovakról – vagy egy 15 kilós ruháról. A nagy különbség az, hogy már nagyon megszoktam a farmert, a katonai csizmát és a bőrdzsekit, plusz a fegyvereket. De ebben a sorozatban ez egy kicsit más színezetű, mert Abby Walker egy bostoni, társaságban nevelkedett hölgy, akit beledobnak a Nyugat világába. Szóval új kihívást jelent, hogy rá kell jönnünk miként alkalmazkodik egy rendes hölgy az 1800-as évek végén, amikor az egész világát elveszik tőle és az első 15 percben (a premierepizódban) senkije és semmije sem marad. De ettől függetlenül szórakoztató.

C&I: A premierepizódban már megtörténik ez a szörnyű esemény. És neked saját magadnak kell összeszedned magad, a saját akaraterődből – nos, és kapsz azért egy kis segítséget a út során.

(nevet). Egy kis segítséget, igen.

C&I: De gyakorlatilag az idő nagy részében egyedül vagy és a saját pénzedből élsz. Mire támaszkodtál a saját élményeidből, amikor megformáltad Abbyt és, amikor rájöttél, hogy magadra számíthatsz?

Érdekes, hogy ezt kérdezed. És őszintén szólva, ez az, ami eleve vonzott Abbyhez. Valami, ami szerintem annyira egyedivé és különlegessé teszi ezt a sorozatot az az, hogy az összes karakter valamiféle western-ihletésű figuraként jelenik meg, úgy, amit már korábban láttál régen. És, mégis, ahogy a történet kibontakozik, rájössz, hogy sokkal többről van szó és minden egyes karakter megcáfolja azt, amit várnál tőlük. És Abigail sem más. Egy olyan nő, aki azért jön Nyugatra, hogy a férjével új életet kezdjen és végül senkije és semmije se marad, – de több lehetősége van, mint a legtöbb korabeli nőnek és útközben olyan férfiakkal találkozik, akik ezt felismerik és segítenek előremozdítani, lehetőséget adnak neki, hogy újrakezdje és olyan életet éljen, amit tényleg a sajátjának mondhat. Amire soha nem is számíthatott.

C&I: És te ezt át tudtad érezni?

Azt hiszem, ezt már én is átéltem párszor az életemben. Tudod, a családomban senki sem él ebből. Tudósok és egészségügyi szakemberek családjából származom. Gyerekkoromban közgazdász akartam lenni. És hirtelen ott találtam magam ebben a világban, ahol senkit sem ismertem és újra kellett kezdenem, és így voltam: „Oké, ez az, amit csinálnom kell egész életemben. De hogyan fogom ezt csinálni?” Mindenki megy át hullámvölgyeken és voltak olyan időszakok az életemben, amikor saját magamat kellett összeszednem és ezt tenni: „Oké, választhatom azt, hogy az áldozat leszek vagy azt, hogy felnövök és erősebbé válok általa.”

C&I: Az elmúlt években néhány elképesztő westernsorozat jelent meg a tv és streaming szolgáltatóknál. De a Walker: Independence hosszú idő óta az első westernsorozat, amelyet a The CW sugároz a tv-ben.

Ezt egy lehetőségnek látom, mert hatalmas nosztalgia fűződik a westernekhez, különösen a Walker-univerzumon belül. A Walker már egy ismert minőség. Szóval, amikor az emberek a nappalijába érkezünk, ott ez egy nagyon ismerős dolog. De, ami annyira zseniális abban, amit Seamus Fahey, Anna Fricke és Larry Teng létrehoztak, az az, hogy az új generációnak készítettek western. Ez egy olyan western, amely felhasználja azt, amit ismerünk és szeretünk, de valójában közben azt teszi, hogy megmutatja a régi Nyugat olyan részeit, amelyeket még nem láttunk, közben bemutatja a sokszínűséget, a színeket, az életet és a vibrálást – az erőszakot, a terrort, – ami akkor a Nyugaton létezett. Nem zárkózunk el attól, hogy a karaktereinket megpróbáltatások érjék. De mégis bemutatjuk azt a fajta örömöt, melegséget és közösséget, ami a Nyugatot jellemzi, ami sokkal sokszínűbb, mint azt sokan gondolnák.

Aki ismeri a Walker sorozatot, nekik ismerős lehet Hoyt Rawlins karaktere, aki az anyasorozatban meghal, de most a spinoffba a karakterét visszahozzák és szintén Hoyt Rawlins karakterét formálja meg, de most itt egy ősét az eredeti sorozatban megjelenített karakterének. Így tehát Hoyt Rawlinsnak meg kellett halnia, hogy most Hoyt Rawlins élhessen.

Mindez még azelőtt kezdődött, hogy a Walker első epizódját leadták volna a CW csatornáján 2021 januárjában. Miközben az írók megtervezték az első évad történéseit – Cordell Walker (Jared Padalecki) életét követve, aki egy hosszú, titkos küldetésből tér vissza és kénytelen szembe nézni a gyászával a felesége elvesztése miatt – az egyik író, Seamus Fahey egy teljesen más történeten kezdett el gondolkozni, ami sok évvel korábban játszódik.

Folyton olyanokat emlegettünk, mint ‘az ötödik generációs Walkerek’, így úgy éreztük, hogy ez egy lehetőség.  Mégis akkor kik lehettek az első generációs Walkerek!? – mesélte Fahey az Entertainment Weeklynek.

Ez a kérdés foglalkoztatta Faheyt, aztán Cordell legjobb barátjának, Hoytnak (Matt Barr) a meggyilkolása miatti bűntudata gyújtotta meg a gyufát: Mi lenne, ha elmesélne egy történetet a Walkerek első generációjáról, ami az 1800-as években játszódik és a főszerepben, Matt Barr lenne (egy sokkal idősebb), Hoyt Rawlins?

Kicsivel kevesebb, mint két évvel később Walker a harmadik évadához érkezett, a Walker Independence pedig készen áll az első évad bemutatására. A történet Abby Walkert (Katherine McNamara) követi nyomon, aki bostoni lakosként a texasi Independence városkába tart, ahol a férje lenne a seriff. Amikor azonban a férjét a szeme láttára gyilkolják meg, találkozik, Caliannal (Justin Johnson Cortez), egy indián nyomolvasóval, aki segít neki eljutni Independence-be. Válaszokat keres, és meg is kapja őket, amikor rájön, hogy éppen az a férfi, aki lelőtte a férjét, lett a város megbízott seriffje.

Nem egy tipikus nő itt Nyugaton, sokkal több hatóereje van, mint sok más nőnek az 1800-as évekbe. Ahelyett, hogy áldozattá válna, inkább maga választja meg a sorsát, előre halad és rátalál ezekre a kedves emberekre. – Katherine McNamara

Calian mellett olyan kedves emberek játszanak majd szerepet Abby életébe, mint a burleszk táncosnő Kate (Katie Findlay), aki látszólag sokat tud a város működéséről; Augustus a seriffhelyettes (Philemon Chambers), aki nagyon is hasznos szövetségese lehet, a kínai bevándorló Kai (Lawrence Kao), aki a helyi mosodát vezeti és azonnal megkedveli Abbyt; és persze ott van Hoyt Rawlins (Barr), akit az ördögi viselkedése – és az egész napos ivászat – szembeállít Abbyvel – amíg ez nem lesz belőle…

A mai Hoytnak, számomra bizonyos értelemben csak a szája járt. Hoytnak ezt a változatát inkább a tettek emberének látom.

De bármennyire is Abby történetéről szól a sorozat, nem véletlenül van ilyen sok szereplője a drámának. Elvégre miért is kellene részt venni a westernek újjáélesztésében, ha nem találsz semmi újat benne?

Itt a lehetőség, hogy ezt most egy más szemszögből nézzük. Meg lehet csinálni egy westernt úgy, ahogyan mind szeretjük, de akkor mi van az újfajta megközelítéssel?

Fahey elképzelése arról szól, hogy az el nem mesélt történeteket is el kell mesélni, nem csak a fehér főszereplők történetét.

Kisebbségi nézőpontból is, feketének lenni az 1800-as években, mivel ezt a történetet nem igazán mesélték még el. Volt rasszizmus, előítéletek, és én tényleg ezt akartam megérinteni ezzel. – Philemon Chambers.

Justin Johnson Cortez bevallja, hogy ide-oda ingadozott, hogy egyáltalán részt akar-e venni a sorozatban.

Sok fenntartásom volt egy ilyen korabeli darabbal, hogy egy ilyen őslakost játsszak el ebben az időben, mert már annyiszor láttuk ezt és valahogy mindig ugyanazt kaptuk. Úgy nőttem fel, hogy westerneket néztem és cowboy akartam lenni, mert annyira szórakoztatóak voltak. Sosem akartam igazán indián lenni. – Justin Johnson Cortez.

Azt mondja, hogy csak akkor érezte magát ‘biztonságban’, amikor találkozott a producerekkel, hogy beszéljen erről. Egy apacs tolmács segítségével pedig arra összpontosított, hogy egy ‘igaz történetet’ vigyen a vászonra.

Úgy akartam megcsinálni, hogy valóban tiszteletben tartsam az apacs kultúrát. Nem mindig fogjuk 100 százalékosan eltalálni, de mindent megteszünk, ami tőlünk telik. – Justin Johnson Cortez.

De ha a nyugati sokszínűségről van szó, akkor még több történetet kell elmesélni.

A nemi szerepek a Nyugaton és a határvidéken nem voltak olyan egyértelműek, mint az az emberek gondolják. Voltak már queer emberek a Nyugaton, voltak transz emberek, és voltak mindenféle társadalmi és romantikus párkapcsolatok is. Ez egy nagy végtelen határvidéki világ, ahol az emberek a rasszizmus, a szexizmus és a homofóbia közepette ismerték ki egymást. Az egyik dolog, amit a legjobban szeretek a sorozatban, hogy van egy hely a nemi szerepek és a queerness feltárására.

Fahey erről így fogalmaz:

Lehetőség volt visszamenni és újra felfedezni egy korszakot és megkeresni azokat az el nem mesélt történeteket, megkeresni a valódi, élethű karaktereket, akik eddig sosem kerültek reflektorfénybe.

Azonban, amikor a sorozat nem a saját ízlése szerint értelmezi, hogy mi is az a western, akkor azért minden hagyományos dolgoz kiélvez benne, ami a westernt westernné teszi. Például az izgalmas lövöldözést és a lovas üldözést. Igen, a szereplők a forgatás előtt részt vettek egy úgynevezett cowboy-táborban. És igen, McNamara megtanult fordítva, háttal lovagolni. (Ezt a képességét végül nem használtál a pilotban, de Fahey esküszik rá, hogy valamikor még használni fogják.)

A westerneknek van egyfajta nosztalgiája és egy kalandos aspektusa is. Egy kis romantika, ami sok ember számára ismerős. – Katherine McNamara.

A Walker: Independenceben, amelyet McNamara szeretettel a ‘nem a mamád westernjének’ nevez, lesz benne romantika, leszámolás és mindenekelőtt dráma.

Azt hiszem, a tét néha drámaian magasabb a westernekben. – Seamus Fahey.

És egy olyan elszánt emberrel, mint Abby Walker, a dolgok nemcsak még bonyolultabbak lesznek.

Egy olyan nő, akinek nemcsak minden mással kell megküzdenie nőként, hanem még a társadalom akadályaival is. Egy olyan nőnek lenni, aki nem illik bele, saját kihívásokat jelenthet, de az is, hogy lehetőségünk van arra, hogy bizonyos értelemben felforgassuk az álló vizet, az nagyon is szórakoztató.

De a sorozat nemcsak Independence embereiről szól. Hanem Texas történelmének egy korszakáról is.

A fordulópontok megszállottja vagyok. Pont ez idő tájt volt egy hatalmas fordulópont, nem csak az országban, hanem Texas történelmében is és így lett valami, ahol ha mindezek a karakterek döntést hoznak, amelyek miatt mindannyian egyszerre kerülnek hatásba, de közben újra megalkotjuk, milyen volt Texas ebben az időben, akkor ez egy szép ütközési pályának tűnik. – Seamus Fahey.

És, ha már itt tartunk, mit mond Fahey, végső soron miről szól a sorozat? Az identitásról.

A westerneket szerintem a változó világ, a változó táj határozza meg. Hogyan alkalmazkodnak az emberek? – Seamus Fahey.

Nem világos még, hogy Abby Walker hogyan fog alkalmazkodni és hogy új barátai (és ellenségei) hogyan néznek majd szembe a saját fordulópontjaikkal. Egy dolog azonban nagyon is világos: McNamara ezt kinyilatkoztatta.

Állandóan felteszik nekünk ezt a kérdést: Mi az álomprojekted? Az én patetikus válaszom mindig is az volt: Adj rám egy fűzőt és egy abroncsos ruhát, akkor én boldog lány leszek. Szívesen csinálnék egy korhű darabot. És azt hiszem, a kinyilatkoztatásom megtérült, mert itt vagyok.

Arról mesélt, hogy Abby miért is olyan, amilyen:

Abbyvel kapcsolatban azt gondolom, hogy ő egy olyan nő, aki kicsit kilóg a korszakából. Nagyon jól képzett, intelligens, de valahogy mégis egy olyan világban találja magát, ahol semmit sem tud. Teljesen újra kell kezdenie…szó szerint az egész életét, tudod a sorozatunk első tizenöt percében az teljesen eltűnik és belebotlik ebbe a városba, amely szintén még önmagát keresi. Ez olyan érdekes lehetőség, hogy egy nőnek ebben a korszakban ekkora mozgástere van és képes újrakezdeni az életét, ami hozzáillik, és képes megteremteni a saját sorsát, miközben próbál bosszút állni élete szerelmének haláláért, próbál valamiféle igazságot találni egy olyan világban, ahol az igazságnak szürke árnyalatai vannak.

De nemcsak Abby az a karakter Independence városában, akinek ekkora igazságérzete van:

Az egyik dolog, amiket szeretek ezekben a karakterekben, hogy szerintem mindenkinek megvan a saját igazságérzete, a saját mozgatórugója, és a saját útja ebben a világban, amit helyesnek tartanak és valami, amire törekszenek és amit rejtegetnek. Ahogy a sorozat kibontakozik, láthatjuk, hogy milyen különböző igazságtételek történnek a Vadnyugaton és, hogy ezek a karakterek milyen különböző módon tudják ezeket megvalósítani.

Katherine McNamara elárulta egy interjúban, hogy mi a kedvence a Walker: Independence sorozatban:

A kedvencem a sorozatban az, hogy igen, az 1800-as évek végén játszódik, de annyira tükörképe a mai világnak. Itt vagyunk ezen a helyen, a világjárványból kilábalva, ahol meg van az a csodálatos lehetőségünk, hogy újraindítsuk és újraalkossuk a világot, amelyben élni szeretnénk és pontosan ezt látod, mert ezek a karakterek is ezt teszik.

Elárulta, hogy a karakterét mi különbözteti meg a többitől, akiket eddig eljátszott:

Mostanában sok akcióalapú történetet játszottam és sok olyan karaktert, akik általában farmerban, harci csizmában és bőrdzsekiben élnek. Aztán hirtelen ruhát, csizmát és fűzőt viselek, és az 1800-as évekbeli Boston társadalmának a hölgyét kell alakítanom. Nagyon régóta vágytam valami újra és másra, és ez egy tökéletes lehetőség volt arra, hogy még mindig egy erős női karaktert játszhassak, de egy új műfajban.A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.