001.jpg
67.jpg
065.jpg
066.jpg
63.jpg
064.jpg
062.jpg
060.jpg
061.jpg
59.jpg
057.jpg
056.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.

PulseSpikes Magazine

– A magazinnak adott interjúban a tanulmányairól, a karrierjéről, a Broadway-i szerepléseiről, a Zöld Íjászról és még sok másról mesél

Kicsit olvasgattam és láttam, hogy a középiskolát 14 évesen végezted el és 17 évesen már egyetemista lettél. Ez így van? És milyen volt ennyivel a társaid előtt járni?

Igen, így van! Csodálatos óvónőm volt, amikor elkezdtem az iskolát. Mindent neki köszönhetek. Segített megtalálni a tudásiránti szeretetemet. Rajta keresztül, az iskola egy örömteli tapasztalatszerzéssé vált. Minden alkalommal, amikor újat tanultam, felfedeztem valamit a körülöttem lévő világból. Az iskola számomra soha nem volt fárasztó, inkább szórakoztató. Igen, vannak olyan feladatok és projektek, amiket nem szívesen végzel el, de mellette olyan sok csodálatos élményem volt, így imádtam az egészet.

Gondolod, hogy ez a fegyelmezettség segített előre a színészi karrieredben? Hogyan fejlesztetted ki ezt a munkamorált?

A családomnak és az embereknek köszönhetem, akik között felnőttem. A családom nagyrésze orvosi szakemberek. Ez olyan valami, ami mindig körülvett gyerekként. Mindig azt mondom, hogy művészetileg a Kansas City-i színház közösségben nevelkedtem fel, mert ott olyan kedves emberek vannak, akik művészetet teremtenek, mert imádják és igazán szenvedélyesek. Nincs még benne az ego és csak a munkájukról szól és annak szeretetéről. Mindenki elvégezte a dolgát, amit kell és pörgött ezerrel. Egy igazi csapat volt. Itt tanultam meg, hogy nem számít minek a részese vagy, de fontos vagy és keményen kell dolgozni.

Javíts ki, ha tévedek, de a legelső nagy projekted a Broadway-en volt, az „A Little Night Music”. Hogyan kezdted a Broadway-en?

Sok alkalommal különböző színházak Kansas Cityből embereket hívtak be New York-ba műsorokba. Egy nővel dolgoztam, aki New York-ból jött és egy műsorba dolgozott, ahol kellett valaki, aki beugrik azonnal. Bedobta a nevemet és én kaptam egy random hívást, ahol azt mondták, „hé, lesz egy meghallgatás az „A Little Night Music” műsorba a Broadway-en. Gyere New Yorkba két napra, ha részt akarsz venni.” Soha nem gondoltam volna, hogy New Yorkban fogok élni emiatt a Broadway műsor miatt, de azt mondtam, „Miért is ne?” Azt gondoltam, hogy jó lenne egy Broadway műsorban tapasztalatot szerezni és egy héttel később már New Yorkban éltem és a műsorban dolgoztam.

A televíziózásra váltottál, adj egy kis összegzést a karakteredről, Miaról, a Zöld Íjászban.

Mia egy kicsit felülemelkedett. Ő lesz a következő hős, aki átveszi a Zöld Íjász örökséget. Nagyon izgalmas volt látni a Zöld Íjász utolsó részeit, mert láthattuk, hogy milyen messzire jutott és milyen volt a kapcsolata az apjával. Most meg kell találnunk a harcos részében az emberit.

Régóta futó sorozatba léptél be. Megijesztett ez téged?

Biztos voltam, hogy ez megnehezíti a munkámat. Két olyan karakter lányát játszottam, akik a kezdetek óta benne van a sorozatban és akikkel a rajongók nagyon törődtek. Valahogy be kellett kerülnöm és kitalálni, hogyan ötvözzem a karaktereket, akiket már hat évad óta dolgoztak együtt. Készen álltam a kihívásra és nagyon izgatott is miatta! Megnéztem az összes évadot és ki kellett szednem dolgokat a karakterekből, hogy felhasználhassam arra, hogy Mia a kettőjük legjobb kombinációja legyen. Ráadásul, nagyon szívélyesen fogadtak engem. A szereplők és a személyzet csodálatos házigazdák és a kezdetektől fogva barátságosak voltak. Rögtön a család részeként éreztem magam.

Láttam, hogy egy lehetséges spin-off lehet, amiben női karakterek fognak szerepelni a Zöld Íjászból. Adhatsz nekünk erről több információt?

Nem tudok sokat mondani, mert bármi, amit mondok az alapvetően spoilernek számít. Annyit mondhatok, hogy ez lesz a következő fejezet. A krízis a mostani sorozatban mindent jelentősen meg fog változtatni. Amit már a bevezető részben is láthatunk, az az, hogy milyen a Föld jelenleg és hogy hogyan fog kinézni a jövő. Hatalmas meglepetés volt számomra is. Ebben az iparágban a dolgok gyorsan megváltozhatnak, szóval nem várok el semmit. Keményen dolgozom és mindent megteszek, hogy a csapat részévé válhassak. Lesz, ami lesz. Ez igazából nagyon is elképesztő. Igazából nagyon sok a megbeszélés, változás és a dolgok újragondolása történik, hogy megnézhessük milyen lehetne és mi lehet a sorozatban. Izgatott vagyok, hogy hogyan is fog ez létrejönni.

Miért gondolod, hogy olyan fontos ez, hogy ez egy nők által vezetett sorozat?

Érdekes, azt hiszem, ez a spin-off sorozat úgy általánosságban az, nekünk ott volt Zöld Íjász, mint ikonikus szuperhős– erős figura, aki keményen dolgozott és messzire jutott, aki még nem sokat tud a következményeiről, de tanult az áldozatokból, a hűségből és az elmúlt 8 év során felelősségről. Ő a Zöld Íjász. Most, a szuperhős elemét megkapja, a Zöld Íjászt egy apró, szőke lány. Minden megváltozik és valóban mindent a feje tetejére állít egy friss és új módon. Ez azt mutatja be, hogy bárki hős lehet.

Mi az, amire hátralépsz, visszagondolsz és azt mondod magadnak, Váó, ezt én csináltam?

Ez egy nehéz kérdés számomra, mert örök diák vagyok. Mindig úgy keresek dolgokat, amikből tanulhatok és dolgozhatok rajta. Az életben mindig kell helynek lenni növekedni és elérni a következő szintet. Mivel azonban az oktatás fontos számomra, örülök, hogy megszereztem az üzleti diplomámat. Mielőtt színész lettem volna, én közgazdász akartam lenni és gazdaságfejlesztésre akartam menni. Időnként jó volt felfedezni ezt a szenvedélyemet is. De amikor gondolkoztam kicsit, hogy hogy tudnám ezt alkalmazni máshol, már láttam az üzleti karrierem, valamint a kreatív törekvéseimet is és egyensúlyba hoztam ezeket a dolgokat, hogy a legjobb módon meg is valósulhasson.

Mi az egyik fő dolog, amiben még mindig reménykedsz, hogy megteszed?

Mérföld hosszú listám van. Az egyik dolog, amiben igazán reménykedem, hogy rendezhetek egyszer. Ez valami olyan dolog, amit mindig is akartam csinálni és tudom, hogy van valami mondanivalóm, mint történetmesélő ebben a világban. Idén az árnyékává váltam egy rendezőnek a Zöld Íjásznál és ez igazán ráébresztette azt a részem, amelyik történetet akar elmesélni. Nem hiszem, hogy abbahagyom a karakterek megalkotását. Mindenféle karaktert akarok játszani. Ez az, amit szeretek a munkában: kaméleon lehetek. Több millió különböző életet élhetek és felfedezhetek mindenféle karaktert az élet különböző területein. Remélem, hogy minden műfajban, karaktertípusban és időben tudok majd dolgozni. A rendezés számomra egy újabb út a mesélésre.A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.