063.jpg
065.jpg
064.jpg
061.jpg
060.jpg
062.jpg
058.jpg
059.jpg
057.jpg
056.jpg
055.jpg
054.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.
írta:
14.
november

Katherine McNamara és az egyik barátja, Bradley James közös bulit tartottak a barátaikkal a novemberi születésnapjuk alkalmából. A képtárba 14 db kép került fel:

Bejegyzés felkeltő/Dupla születésnapi buli a csínytevőkkel! A szívem tele van szeretettel és hálával a mafia családom, a Windy családom, és az LA családom iránt, akik eljöttek megünnepelni Bradley Jamest és engem is! Köszönöm, a Mellrose Umbrella Co.-nak, hogy vendégül látott minket és ez mindig is a kedvenc helyem volt egy kis bulizáshoz!

019.jpg021.jpg020.jpg023.jpg022.jpg024.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.