005~1.jpg
003~0.jpg
007.jpg
006.jpg
004.jpg
001.jpg
002.jpg
015~4.jpg
013~3.jpg
033~2.jpg
036~2.jpg
030~2.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.
írta:
01.
február

Katherine McNamara február 1.-jén részt vett az American Heart Association’s Red Dress Collection koncert rendezvényen, ami felhívja a figyelmet a szív- és érrendszeri betegségekre, a nők első számú halálokára. A képtárba 25 HQ minőségű kép került fel:

A rendezvény leírása: Az idei évben is megrendezésre került American Heart Association’s Go Red for Women Red Dress Collection® koncert február 1.-jén New Yorkban a Jazz teremben a Lincoln Központban. Az eseményen a zene és a divat állt a középpontban – mindez azért, hogy felhívják a figyelmet a szív- és érrendszeri betegségekre, a nők első számú halálokára. A Nemzeti Szív-, Tüdő-, és Vérintézet a The Heart Truth programja által alapított és a Go Red for Women által bemutatott, évente megrendezésre kerülő, magával ragadó élmény a nők szív- és érrendszeri egészségének támogatása érdekében végzett munka az elmúlt két évtizedet ünnepli, és a jövőbe tekint, mint továbbra is a figyelemfelkeltés és a pénzalapok növelése érdekében olyan kutatásokat támogatnak, amelyek innovatív és életmentő felfedezésekhez vezetnek.

002.jpg3.jpg001.jpg4.jpg015.jpg022.jpg

001.jpg003.jpg002.jpg


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.