005~1.jpg
003~0.jpg
007.jpg
006.jpg
004.jpg
001.jpg
002.jpg
015~4.jpg
013~3.jpg
033~2.jpg
036~2.jpg
030~2.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.
írta:
28.
május

Katherine McNamara készül az idei BigSlick jótékonysági rendezvényre, aminek nagy támogatója, mivel a szülővárosában Kansas Cityben kerül megrendezésre és a helyi kórháznak a Children’s Mercy kórháznak szervezik az adománygyűjtő rendezvényt már évek óta:

A színésznő a rajongóit egy kis adományozásra invitálja a hétvégén, mivel május 31.-én és június 1.-jén kerül megrendezésre a BigSlick jótékonysági rendezvény, Kansas Cityben.

RUNSIGNUP – (Ide kattintva adakozhattok)

Nem tudnánk megszervezni ezt a #Szórakozást a barátaink ki segítsége nélkül! Kevesebb, mint két hét van hátra a #BigSlickKC megrendezéséig! Csatlakozzatok hozzánk egy ÓRIÁSI #BigSlick15 rendezvényre a Children’s Mercy kórház javára vagy nézzétek meg miként tudtok részt venni online a sztoriban található linken keresztül!

Katherine McNamara futni is fog a rendezvényen, és az abból befolyó összeg is a kórháznak fog menni:

Hé srácok! Egy 5 km-es távot fogok futni a #HospitalHill Futás részeként a #BigSlickKC hétvégén a Children’s Mercy Kórház javára.

És ráadásként együtt ebédelhet egy szerencsés Katherine McNamarával, Dominic Sherwooddal, és Matthew Daddarioval, ha megnyeri a licitet:

Az angyalra! Mit szólnál, ha velünk ebédelhetnél?
Csatlakozz Dominic Sherwoodhoz, Matthew Daddariohoz és hozzám egy ebédre, hogy támogassuk a Children’s Mercy kórházat és a BigSlickKC rendezvényt.

A Big Slick egy olyan szervezet, ahol Hollywood összejön Kansas Cityben egy kis Szórakozásra! Az ebédből befolyó bevétel 100 %-a közvetlenül a Children’s Mercy Kórháznak megy – az ország 10 legjobb gyermekkórházának egyikébe. Kérünk benneteket, csatlakozzatok hozzánk, hogy támogassuk ezt a csodálatos nonprofit szervezetet, és természetesen csatlakozzatok hozzám és a fiúkhoz egy ebédre! Licitálj erre és még több másra is a 2024-es BigSlickKC akción – most ÉLŐBEN!

The Children’s Mercy Hospital – Big Slick 2024


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.