005~1.jpg
003~0.jpg
007.jpg
006.jpg
004.jpg
001.jpg
002.jpg
015~4.jpg
013~3.jpg
033~2.jpg
036~2.jpg
030~2.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.
írta:
14.
augusztus

Katherine McNamara interjút adott a múlt hónapban az Enter The Shadow World rajongói találkozón, amiben az ilyen eseményekről és az Árnyvadász családjáról beszélt:

Ha visszamegyünk a Shadowhunters kezdetéig, mikor jöttél rá, hogy milyen hatással van rád a sorozat?

Katherine McNamara: A megértése hullámokban érkezett. Úgy értem, attól kezdve, hogy megkaptam a szerepet, a „Ki is Clary?” a Twitteren trendi lett, még mielőtt bejelentették volna és annyi értesítés, dolog érkezett, miután a bejelentés megtörtént, hogy a telefonom 24 órán keresztül nem is működött. Szóval ez volt az első bepillantásunk, azt hiszem, mert olyan nagy felhajtás övezte, de személyesen ezt a New York Comic-Conig, az év végén. És még akkor sem hiszem el, hogy teljesen ezt megvalósítottam az életemben bármilyen minőségben. Elmentünk a Comic-Conra, és ez volt az első alkalom, hogy a panelünknél csak állóhelyek maradtak. Ez volt az első, amikor hallhattuk a közönség reakcióit a sorozat első két percére és találkozhattunk olyan emberekkel, akik már a karaktereinknek öltöztek, akik eljöttek hozzánk és izgatottan várták a sorozatot. Ez nagyon alázatra indító volt, de nagyon feldobott minket.

Mire emlékszel az első találkozódról?

Igen, nos az első találkozóm itt volt Párizsban a New York-i Comic-Conon kívül. Azon a nyáron, a következőn volt, és nem tudtam, mire is számítsak, nem tudtam, mi lesz, de ez volt a legkülönlegesebb élmény, amiben valaha is részem volt, amikor a világ minden tájáról találkozhattam emberekkel, beszélgethettem velük és hallhattam a történeteiket. Annyira hálás vagyok, hogy ilyen élményekben lehet részem.

Ez az 5. találkozód Párizsban. Vannak különleges emlékeid ezekről az eseményekről?

Ó, Istenem, olyan sok. Tudod, a kedvencem nem csak az, hogy újra találkozhatok a színészekkel, hanem az is, hogy láthatom, ahogyan sok ember felnőtt, ugyanazok a rajongók jönnek minden évben, de sok új ember is jön és látom, ahogyan a rajongó tábor növekedik, és ahogyan mindenkit összehoz. Nem vagyok benne biztos, hogy a finálé után volt, vagy pont akkor, amikor forgattunk, de az egyik találkozón volt, amikor kiderült, hogy a sorozatot törölték. És a záróünnepség végén mindenki összeállított egy videót különböző klipekből és pillanatokból a sorozatból, a találkozókról, a kulisszák mögötti titkokból, és megleptek minket ezzel a záróünnepségen. Mindannyian leültünk a színpad elejére, és csak sírtunk, mert ez volt az életünknek egy szegmense, és ezek az emberek és ezek a csodálatos élmények, amiket átéltünk, tudod, erről tovább kellett lépnünk a következő fejezetünkbe, de ez mindig a részünk marad.

Jártál már rendezvényeken Ázsiában, Amerikában, Európában…A te szemszögedből nézve, van-e különbség a rendezvények hangulatában?

Nem, azt hiszem, ami a találkozók hangulatát színesíti, az inkább a rajongó tábor hozzáállása, és az ott lévő színészek szellemisége. Annyi csodálatos pozitív élményben volt részem, és mindez annak köszönhető, hogy az árnyvadász rajongók milyen csodálatosak, és hogy mennyi melegség, szeretet és fény árad az egész közösségből.

Kicsit több, mint 4 év telt el a sorozat vége óta. Még mindig meglepődsz, hogy van a Shadowhuntersnek szentel találkozó és, hogy ennyi ember jön el?

A színészekkel állandóan erről beszélgetünk. Annyira megdöbbentő és alázatra tanító, hogy még mindig ennyi ember fedezi fel ezt a sorozatot és még mindig kötődnek a sorozathoz, és minden évben vissza akarnak jönni, hogy találkozzanak velünk és továbbra is ünnepelni szeretnék ezt a közösséget. Igen, ez meglepő, de ez a legcsodálatosabb meglepetés, és remélem, hogy még évekig folytatódhat.

A rajongók az egyik oka annak, hogy Dominickal létrehoztátok a podcasteket?

100%-ig. A sorozat törlése óta nagyon sokan kértek tőlünk egy negyedik évadot, és azt kérdezték, hogy „mit tehetünk, hogy életben tartsuk?”, „mit tehetünk, hogy több tartalmat kapjunk?”, és aztán megkerestek, hogy csináljunk egy podcastet, és a producerek mondták nekem, hogy „Hé, tudod, a Shadowhunterses dolognak, amit csináltál, úgy tűnik, elég erős rajongótábora van.” Erre én: „Ó, fogalmatok sincs róla.” Megkérdezték, hogy lenne-e kedvem podcastet csinálni, így felhívtam Domot, mert ahogyan mi, tudod, ugratjuk egymást, mint egy öreg házaspár, és ahogyan a sorozatról beszélgetünk, az olyan szórakoztató energia. Úgy gondoltam, hogy sokkal jobb lenne, ha mi ketten lennénk, és persze ő is bele ment. De igen, nagyrészt azért, mert szerettünk volna adni a rajongóknak egyfajta negyedik évadot. Ha, nem is adhatunk nekik egy sorozatot, azért adhatunk nekik egy podcastet.

Mi a kedvenc tevékenységed egy találkozón?

Szeretem a paneleket. Csak amikor tényleg beszélgethetek az emberekkel, hallhatom a történeteiket és válaszolhatok a kérdéseikre. Tudod, az autogramosztó asztalnál lenni és meghallgatni az emberek történeteit, vagy a kiscsoportos beszélgetéseket, amikor az emberek tényleg leülnek és beszélgethetnek, ezek a kedvenc részeim.

Mi az a kérdés, amit a panelek alatt, a legtöbbször feltesznek neked?

Rengeteg olyan kérdést kapunk, hogy mi a kedvenc jeleneted, vagy a kedvenc emléked, és hajlamos vagyok újra és újra elmondani ugyanazokat, de az igazat megvallva, annyi emlék van és annyi pillanat van, ami mindig különleges lesz.

Egy kérdés, amit szeretnél, ha megkérdeznének tőled?

Igazából nem is tudom, mert annyi kérdést kaptunk már, és mindig van olyan kérdés, ami meglep és ezt szeretem. Mindig van egy új kérdés. Tudod, minden egyes évben valaki előáll egy olyannal, amire azt mondjuk, hogy ezt még soha nem kérdezték, így tényleg el kell gondolkodni rajta és ez a jó az egészben.

És, amit remélsz, hogy nem kérdeznek meg tőled?

Amire sosem tudok válaszolni, az az, hogy „melyik a kedvenc karakterem, akit játszottam?”, erre a kérdésre sosem tudtam válaszolni, egyszerűen azért, mert annyi mindent teszek bele a munkáimba, abból aki vagyok és minden karakter hagy bennem egy kicsit, és minden karaktertől tanultam valamit, szóval nem hiszem, hogy valaha is ki tudnék választani egy kedvencet.

Az egész Árnyvadász szereplőgárdából ki tudnál választani 5 embert, akivel együtt csinálnál egy panelt? Ki választanál és miért?

Nicolát, mert mindig nagyon bölcs. Mattet, mert egyformán bölcs és nevetséges. Domot, mert mindig bolondozunk. Harryt, mert vele sosem paneleztem és imádom hallgatni a mondanivalóját, mindig olyan figyelmes, és Willel, mert megint csak nem sok panelt csinálhattunk, és nagyon jó lenne.

Mit szeretsz jobban a fotózások során, a hagyományos pózokat vagy az eredetibbeket?

Én a vicces dolgokat szeretem. Az emberek mindig új ötletekkel állnak elő és ez nagyszerű.

Emlékszel valami különlegesre?

Emlékszem egyre az első évemből. Valaki a Szépség és Szörnyeteg minden szereplőjének a kellékeivel érkezett, és két rajongó volt, az egyik Bellának öltözött, a másik Szörnyetegnek, és adtak nekünk is kellékeket, hogy legyünk a többi szereplő, de előre elkészítették, így pontosan tudták, hogy ki mit akar és szerintem ez zseniális volt.

Ha rajongóként részt kellene venned egy találkozón, melyik sorozat vagy film miatt tennéd? És mely színészekkel találkoznál?

Ó, te jó ég, nem is tudom. A Star Wars találkozóra biztosan elmennék. Csak jobb gondolat híján mondom, mert most nem jut eszembe más is. Szívesen találkoznék Mark Hamill-lel, attól eldobnám az agyam.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.