063.jpg
065.jpg
064.jpg
061.jpg
060.jpg
062.jpg
058.jpg
059.jpg
057.jpg
056.jpg
055.jpg
054.jpg

Üdvözlök mindenkit Katherine McNamara amerikai színésznő egyetlen magyar rajongói oldalán. Az oldalon mindent megtudhatsz a fiatal színésznőről, akinek a karrierje az évek során, a Shadowhunters: A Végzet ereklyéi sorozat óta felfelé ível. A hírek, érdekességek mellett több, mint 35.000 fénykép vár rád a képtárban, amik között kedved szerint böngészhetsz.
írta:
13.
november

Katherine McNamara egy hete osztotta meg, hogy együtt dolgozott a Saturne Magazinnal, akik egy interjút és egy csodálatos fotósorozatot készítettek róla. A képtárba 25 HQ minőségű kép került fel, az interjút pedig a bejegyzésben olvashatjátok magyarul:

001.jpg002.jpg005.jpg004.jpg003.jpg007.jpg

Saturne Magazine: Hogyan jellemeznéd magad azoknak, akik esetleg nem ismernek?

Katherine McNamara: Ó, ez egy nagyon érdekes kérdés. Úgy jellemezném magam, mint makacs, optimista, igaz barát és mesemondó. Valaki, aki csak valami újat és reményteljeset akar a világba hozni.

Leginkább az Árnyvadászok című sorozattal váltál ismertté, amely 4 évvel ezelőtt ért véget. Mi a legjobb emléked a sorozatból? Van egy vicces pillanat, amit megosztanál velünk?

Ó, annyi minden van. Megosztom a sorozat készítésének pillanatait, a sorozat előttre, alattra és utánra, ezt mindig szétválasztom. De azt hiszem, a legnagyobb élményem az Árnyvadászokból az, hogy sokat tanultam belőle magamról, a televíziózásról és arról, hogyan kell sorozatot csinálni, hogyan kell egy sorozatcsalád részének lenni, de a legnagyobb élményem az Árnyvadász rajongótábor, az ismeretlen család. És a család, ami a családon túl is fennmarad. Egy jó történet ereje. Az ok, amiért ennyi évvel később még mindig a világ minden tájára utazunk, hogy részt vegyünk ezeken a találkozókon, hogy találkozzunk a rajongókkal, és hogy mindent megtegyünk a közösség támogatásáért, mert ők egyszerűen ott voltak. Ez messze túlmutat a sorozaton, a történeten és a karaktereinken, hanem az egyénekről szól, a közösségről, amelyet az Árnyvadászok teremtett, a szeretet, a nyitottság és az elfogadás közösségéről, egy olyan világba, amely nem mindig ilyen.

Nagyon tetszett, hogy újra játszottál Matthew Daddarioval a „Trust” című filmben. Milyen érzés volt újra vele együtt forgatni egy teljesen másfajta történetben?

Imádok Mattel dolgozni. Ő és én mindig is olyan jól boldogultunk az Árnyvadászokban, de nem mindig dolgoztunk együtt. De, ami nagyszerű Mattben és bennem, hogy sokkal több közös van bennünk, mint azt a legtöbben gondolnák. Ugyanarra az egyetemre jártunk és mindkettőnknek ugyanolyan az ízlése, és nagyon hasonló módon szeretünk dolgozni. Ezért próbáltunk olyan sokat együtt dolgozni. Továbblépve és még mindig, még mindig együtt fejlesztjük a dolgokat, és a színfalak mögött is próbálunk együtt dolgozni. Így aztán, mert ha valakivel ilyen régóta dolgozol együtt, ez tulajdonképpen nagyon zökkenőmentes, és rendkívül jól kommunikálunk, hajlamosak vagyunk ugyanazokat a dolgokat szeretni és ugyanazokat a dolgokat értékelni a történetben, amit elmesélünk. De igen, szeretem Mattet, és szeretek vele dolgozni.

Hallottam az új thrillerről, az „Air Force One Down”-ról. Tudnál többet mondani róla? Elkezdtétek már a forgatást?

Elmondhatom, hogy befejeztük a forgatást, és elmondhatom, hogy ez volt életem egyik legnehezebb munkája, de a legjobb értelemben. (Ennyit mondhatok jelenleg.)

Játszottál a „Walker: Independence” című sorozatban, amit sajnos az első évad után elkaszáltak, mesélnél róla?

Amit elmondhatok a sorozatról, az az, hogy egy nagyon szép év volt és kevés volt, amit együtt tölthettünk, mert mind nagyon gyorsan kijöttünk egymással. És ez olyan ritka, hogy ez megtörténik ebben az iparágban, és nagyon hálás vagyok, hogy olyan sok produkciónak voltam a részese, ahol ez megtörtént, és nem tudom, hogy az emberek vagy a szemléletem miatt, de nagyon gyorsan egy hullámhosszon voltunk, és nagyon élveztük a közös munkát, úgy érzem, hogy fantasztikus barátokat szereztem ebben a projektben. Mind a kamera előtt, mind a kamera mögött.

Melyik karakter (amit játszottál) képvisel téged a leginkább és miért?

Nem hiszem, hogy tudnék választani. Tudod, azt hiszem, minden karakterben van egy kicsi belőlem, és arra törekszek, hogy egy kis darab nálam maradjon belőlük. És mindegyiktől tanultam is. Tudod, vicces, hogy a karakterek hajlamosak, legalábbis én úgy találom, hogy egyszerre lépnek be az életedbe, és van bennük valami, amit meg kell tanulnod, vagy amiből fejlődnöd kell. Úgyhogy azt hiszem, mindegyikük bizonyos szempontból a személyiségem más-más aspektusait képviselik.

Mostanában sok találkozón vettél részt, ahol a rajongókkal találkozol. Hogyan írnád le ezt az élményt?

A legalázatosságabbra tanító élmény volt, amiben valaha részem volt, az biztos. Nem csak az, hogy utazhatok, új helyeket láthatok, és különböző emberekkel találkozhatok a világ minden tájáról, hanem az is, hogy láthatom a jó történetek univerzális jellegét, és azt, hogy milyen sok ember tud kapcsolódni ezekhez a karakterekhez, ezekhez a történetekhez, és ezekhez a helyzetekhez. A kedvencem az, hogy hallom, mit mondanak a résztvevők, mik a történeteik, milyen elemeket szerettek, mik a kedvenc jeleneteik, és hogyan kapcsolódtak a barátaikhoz, mert sokan közülük megtalálták ezt a hihetetlen közösséget, és hihetetlen barátságokat kötöttek, amelyek olyan erősek, tartósak, és sok éven át kitartanak és virágoznak, és nekem mindig a kedvenc részem az, hogy hallom ezeket a történeteket, az, hogy hogyan találkoztak, hogyan hangolódtak össze, mi hozta össze őket, és mi tartotta őket együtt, és hogyan változtatta meg ez azt, ahogyan az életüket élik.

Adnál valamilyen tanácsot azoknak az embereknek, akik olyan színészek szeretnének lenni, mint te?

Igen, szerintem ki kell próbálni magukat. Ez a legnagyobb tanácsom. Próbáljátok ki, és győződjetek meg róla, hogy szeretitek. Mert tudom, hogy nem tudnám elképzelni magam mással az életemben, de ez nem egy könnyű munka. Nem az a csillogó élet, amit az Instagramon látunk. Rengeteg kemény munkával és bizonytalansággal jár, sok kitartásra van szükséged ahhoz, hogy eligazodj ebben az iparágban, és én mindenképpen arra bátorítanám az embereket, hogy merítsék bele a lábujjukat a vízbe, és nézzék meg, hogy akarják-e csinálni és ha rájönnek, hogy ez az, amit a világon a legjobban szeretnének csinálni, amivel minden reggel úgy ébrednek fel, hogy ezt akarják csinálni, akkor folytassák. De mindennél így érzem, ha bármit is csinálsz, nem kell, hogy az színészkedés, éneklés, vagy bármi más legyen. Van egy Henry David Thoreau idézet, amit nagyon szeretek: „Haladj magabiztosan az álmaid irányába, éld azt az életet, amit elképzeltél”…és szerintem ez igaz minden szenvedélyre, minden célra, amit az életedben kitűztél. Ha törekszel rá és szereted, akkor valahol előre fogsz jutni.

Van olyan rituáléd, amit akkor csinálsz, ha ideges vagy, forgatás és meghallgatás előtt?

Ez érdekes. A zene egy nagy dolog számomra. Minden karakteremhez készítek egy lejátszási listát, és néha még a meghallgatásokra is ezt csinálom, szerintem ez szórakoztató. Segít, hogy elmerülhess a saját elmédbe. Amúgy is sokat hallgatok zenét az életemben, szóval, tudod, a különböző dalok számomra különböző hangulatokat, különböző nézőpontokat mutatnak be, és szeretek egy kis lejátszási listást összeállítani, ami inkább erre a személyre, erre a karakterre, erre a szerepre vonatkozik, és ez mindig a kedvenc részem, amikor újra kell terveznem vagy újra kell koncentrálnom az életben vagy a munkában.

Emlékszel az első meghallgatásodra?

Igen. Egy színházi meghallgatás volt, és táncosnak jelentkeztem egy vígszínházi előadásra, és fogalmam sem volt, hogy mit csinálok, mert még soha életemben nem voltam meghallgatáson, és alig tudtam valamit arról, hogy mire kell készülnöm, vagy mit kell vinnem, vagy mit kell tennem, vagy mit kell mondanom, és csak valahogy azt csináltam, amit mondtak és nagyon jól éreztem magam. És azt hiszem, ez volt a legnagyobb előrelépésem. Ez a munkád, ez a tíz perced, és ha sikerül, nagyszerű, ha nem, akkor nem így kellett lennie, és ideje továbblépni a következőre.

Van olyan sorozatod vagy filmed, amiben szívesen játszanál?

Ó, Istenem, számtalan. Hosszú listát tudnék küldeni, de tudod a legtöbb dolog, amit keresek, olyan projektek, amelyek kihívást jelentenek és olyanok, amelyek arra kényszerítenek, hogy fejlődjek, vagy valami újat hozzak, inkább egy új képességet, vagy egy új gondolkodásmódot a dolgokról, vagy egy olyan karaktertípust, amit még sosem játszottam, vagy ha van benne egy olyan elem, ami egy kicsit ijesztő, akkor úgy találom, hogy ezek a legizgalmasabb projektek, és ez a legfontosabb dolog kreatívként. Az, hogy folyamatosan túllépjünk azon, amit a határainknak gondolunk, hogy megpróbáljunk fejlődni és változni.

Végezetül szeretnél egy hatalmas köszönetet mondani nemcsak neked, hanem a rajongóknak is az évek óta tartó támogatásért, szeretetért és beszélgetésekért. Csodálatos, pozitív tapasztalatokat szereztem az összes rajongótáborral és mindenkivel, aki visszajelzést adott nekem, és aki ott volt az évek során, kiemelkedő számomra, hogy az emberek kapcsolódnak az általam elmesélt történetekhez, és ezért rendkívül alázatos vagyok és rendkívül hálás is, és remélem, hogy életem hátralévő részében is ezt fogom csinálni.

A pillanatnyi dalom

Ez a dal a legjobb barátomra emlékeztet, mert állandóan ezt játsszuk az autóban, ez a Speed Drive a Barbie zenelistáról.

Kedvenc filmem, tévéműsorom és könyvem

A kedvenc filmem valószínűleg a Gilda, Rita Hayworthszel a főszerepben 1946-ból. A tévésorozatból pedig mondjuk az Utódlás, mert ez jutott eszembe először. Ami pedig a könyvet illeti, gyerekkoromban a „Gesztenye, a honalapító” volt a kedvenc könyvem, de az utóbbi időben a „Tüskék és rózsák udvara” sorozat.

3 dolog, amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre

Egy zsák krumplit, egy jó könyvet és naptejet.

Álmaim úti célja

Istenem, a világ minden tája? Mindenhova, ahol még nem jártam. Nem, mindig is szerettem volna többet felfedezni Ázsiából, nem töltöttem ott sok időt. Egyszer voltam Dél-Koreában, de mindig is szerettem volna eljutni Japánba, Indonéziába.

Kedvenc közösségi média felületem

Sokat használom az Instagramot, minden bizonnyal azért, mert így könnyű megtalálni a családot, a barátokat és rajongókat. Próbálok a közösségi média pozitív oldalán maradni. De imádok új recepteket és különböző DIY ötleteket találni, de a TikTok erre is olyan hatalmas dolog lett, habár még tanulom, amolyan nagymama vagyok, ha a TikTokról van szó, kell valaki, aki tanít.

Kedvenc idézetem

„Haladj magabiztosan az álmaid irányába, éld azt az életet, amit elképzeltél.”


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


A Katherine McNamara Hungary egy nem hivatalos oldal, csak egy rajongói oldal a híres amerikai színésznőről Katherine McNamaráról. Semmilyen módon nem állok kapcsolatban a színésznővel, a menedzsereivel, az ügynökével és egyéb hivatalos személyekkel az életében. Ez az oldal nem profiorientált és semmilyen módon nem próbálja megsérteni egyik szervezet szerzői jogait vagy üzleti érdekeltségét. Minden tartalom az oldalon, ami felkerült a szerzői jogi törvényei szerint méltányos használatnak minősül. Minden kép szerzői joga a megfelelő tulajdonosoké. Ha valami az ön tulajdona, kérjük küldjön nekem egy e-mailt, mielőtt bármilyen jogi lépést tesz és én azonnal megjelölöm a forrást vagy eltávolítom az oldalról.